Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Vrijwilligersreis 2017
Geplaatst op: 8 aug. 2017

08 aug 2017

Dinsdag 8 Augustus

Vandaag mochten we weer lekker vroeg uit de veren. Gelukkig waren we allemaal vol energie om naar de werkplekken te gaan. Er werd vandaag gewerkt op Kindersorg, Harmony Christian School en Neo Birth. De broodpakketjes werden in de juiste tassen gedaan en zo gingen we allemaal op pad.

Kindersorg:

We kwamen rond 8:00 aan bij Kindersorg. Kindersorg is een plek waar jongeren van 0 t/m 18 jaar worden opgevangen omdat ze niet meer thuis kunnen wonen. Ze worden opgevangen door gastouders en wonen dan daar in een appartementje met ongeveer 12 kinderen. Wij gingen één van die appartementjes opknappen en de badkamers beneden schoonmaken. In het appartementje hebben Lianne, Willy, Janny, Tamara, Nina en Annely geveegd, ramen gelapt, schoon gemaakt en de kozijnen en deurposten geverft. Beneden was het zwaardere werk waar Rosalie G, Leendert-Jan, Thijs, Joelle, Harm, Stefan en Iris K aan de slag gingen. Ze hebben daar spullen uit de ruimte gehaald, vloer platen er uitgetrokken, schoon gemaakt en vervolgens de vloerplaten op juiste maat gemaakt en er weer ingelegd. Op deze plek waren geen kinderen, wel waren er volwassene die langs kwamen en ons zag en zeiden: "jullie zijn dus de gene die het verschil gaan maken".

Harmony Christian School:

Tuin graven

Toen we aankwamen op de school moesten Sander, Anton-Pieter, Ruth en Charlotte in de tuin werken. Het was de bedoeling dat we de oppervlakte van het tuintje 20 cm zouden verlagen. We begonnen om 08:00 vol goede moed, maar helaas was het veel zwaarder dan verwacht. Het bleek beton te zijn waar we in moesten werken, dus moesten we eerst met pikhouwelen en scheppen alles losmaken. We voelden onze spieren ter plekke groeien. Gelukkig hadden we twee begeleiders die ons hielpen; Kirsten en Arnold. We hebben hard gewerkt en om 12:30 hadden we even pauze waarna we de klussen switchten. In de pauze hadden we veel interactie met de kinderen daar. We hebben veel gesprekken gevoerd, gevoetbald, foto's gemaakt en nog veel meer. Ruth en Charlotte hadden het heel gezellig met een zangroepje. Het begon met een privéconcert van het groepje kinderen voor ons, het was stiekem best een beetje emotioneel om die mooie stemmetjes te horen. Ze zongen vol overtuiging en ze straalden helemaal. Natuurlijk wilden ze ons toen ook horen, dus was het onze beurt. Steeds meer kinderen kwamen meedoen en het was heel leuk om te horen en te zien (en om te doen natuurlijk). Op een gegeven moment begon er één of andere dancebattle en Rik en Sander pakten even hun moment in de kring. Later trokken ze ook veel meiden aan, dat vonden ze toch even leuk om in deze blog te noemen. Na de pauze hebben we allemaal nog even gewerkt. Er werd geverfd, verder gewerkt in de tuin en nog even met de kinderen gespeeld. Toen we allemaal afscheid namen van de kinderen zeiden ze echt de liefste dingen. We hebben in ieder geval heel veel kinderen "I love you" horen zingen. Rond 15:15 zijn we uitgeput en voldaan terug naar Groenfontein gegaan.

Verven en andere klusjes

Op de Harmony School kregen we ook de opdracht om de handleuningen op te knappen, dat deden we door ze eerst te schuren en daarna te verven. Dat verliep best soepel, ondanks dat het lang duurde. Tegelijkertijd ging een ander deel van de groep de muren afstoffen, de barsten werden daardoor goed zichtbaar, zodat we de bartsen konden verbreden, en het konden stucen.

Jurgen, Marc, Nynke en Rik gingen ondertussen bezig met het repareren van een paadje rond de school. Ze moesten hiervoor eerst het onkruid verwijderen. Daarna vulden ze het op met cement, wat veel te snel droogte en er daardoor meteen barsten in kwamen.

In de pauze van de leerlingen van de school, gingen we met de kinderen en jongeren spelen en kletsen, veel mensen hebben contact gehad met Zuid-Afrikaanse leeftijdsgenoten. Ook met de kleinere kinderen werd gespeeld. Dit was echt heel erg gezellig om te doen!

NeoBirth:

Bij NeoBirth waren er twee groepen die verschillende taken hadden. De ene groep deed het kinderwerk, de andere groep ging muren schilderen.

Bij het kinderwerk hebben Marije, Suzanne, Aniek, Alied en Mirthe met de kinderen gezongen, gedanst, geknutseld, een bijbelverhaal verteld en lekker gespeelt met de kinderen. Als knutselwerkje hadden de kinderen keus uit veel stickers die ze op een blaadje konden plakken.

Ondertussen hadden Laura, Iris, Niels, Thimo, Juliëtte en Vera de muren geschilderd op het kinderdagverblijf. Daar worden later mooie tekeningen op geschilderd. Na een poosje kwamen de personen die het kinderwerk verzorgde, ook meewerken met schilderen van de muur (en elkaar...).

Ook alle mensen die niet zijn genoemd hebben echt heel hard gewerkt op één van de prachtige locaties.

 

Geschreven door 'de Marafiki's': Sander, Annely, Elles, Charlotte, Lourens, Hedwig, Marije, Vera, Sylvia, Arnold en Pieter.

Dit blog is geplaatst door: Harm Brand

Reacties

Hoi Rik,
Het is leuk om al de foto's en verhalen te zien. Volgens mij heb je het naar je zin daar.
Loïs mist je grapjes wel hoor... Heel veel plezier en succes!

Geplaatst door: Maike, Sem en Loïs (12 aug. 2017)

Hoi Esther,
Wat leuk om jullie verhalen te lezen en de foto's te bekijken. Dikke knuffel vanuit Italië.

Geplaatst door: Netty Huijberts (9 aug. 2017)

Wat leuk om al die verhalen te lezen en de foto's te bekijken van deze reis. En dan bekenden tegen te komen als Ron en Jannie, Arnold, Jurgen en Kirsten en plaatsgenoten Paula en Sylvia. Een gezegende en goede tijd daar gewenst. Prachtig werk doen jullie daar.

Geplaatst door: Gretinus (9 aug. 2017)

Hallo Gerda en Evert Jan wat werken jullie allemaal hard en een geweldige foto van Gerda.

Geplaatst door: monique bakker (9 aug. 2017)

Hee Marije!
Goed bezig daar zeg! Ik wist niet dat jullie zo veel verschillende klussen zouden doen. Leuk om te lezen ;)
Hier in Kroatie hebben we het ook dik naar ons zin. Net zo warm misschien wel, alleen werken wij een stuk minder hard haha.

Liefs, Robin

Geplaatst door: Robin Schalk (9 aug. 2017)

Hoi Aniek, wat leuk om jou te volgen via bovenstaande verhalen en foto's. Dit zal een topervaring voor je zijn. Fijne tijd gewenst. Hartelijke groeten van ons allemaal

Geplaatst door: oom Arne & tante Ingrid (9 aug. 2017)

Heee Floor,
Super leuk om je bezig te zien! Hele lieve foto met een kindje op je arm. Hier is alles goed hoor, ik heb de fotos aan mam laten zien en ze vond ze super leuk! Geniet ervan & werkse!
x Rianne

Geplaatst door: Rianne Bolks (9 aug. 2017)

Lieve Anna ,wat zijn we trots dat we een kleindochter hebben die dit allemaal mag meemaken.
Oma en Opa zullen je volgen via internet en kunnen meegenieten . Liefs van ons beide. Oma en Opa

Geplaatst door: Opa en oma Bakker (9 aug. 2017)

t.b.v. TAMARA, Wat leuk, elke dat dat "werk"verhaal en dan ál die foto's. Zo krijgen we ene heel goed beeld van wat jullie daar allemaal aan het doen zijn. Nog veel succes verder EN PLEZIER. Volgens is zijn jullie met een ontzettend leuk stel daar!!! Lieve groetjes, buurman Bert en buurvrouw Mieke

Geplaatst door: bert en mieke eerden (9 aug. 2017)

Lieve papa en mama opi en omi,

Wat leuk om elke dag weer te lezen wat jullie allemaal meemaken! Er wordt hard gewerkt daar! Heel mooi om die blije gezichtjes van die lieve kindjes te zien! En mama wat een mooie foto van jou met die twee schatjes zijn wel wat groter dan je schatjes hier! Vandaag ook weer veel succes en plezier gewenst

Dikke zoen en drukkies van ons

Geplaatst door: Rohila, klaas, dylano en jayleisha (9 aug. 2017)

Allerliefste papa Pieter,
Wat sta je mooi geposeerd op de foto, daar werden we helemaal blij van! We hebben oma ook gezien die aan het schilderen was en opa met een ander kindje.

Steef en Li, jullie zijn ook goed bezig geweest! ( kom je bij ons ook een keer de ramen lappen Li? :)

Mooi om te zien hoe iedereen opgaat in het werken en knuffelen met die lieve kindertjes.

Een hele dikke kus voor jou papa!
Love you!

Geplaatst door: Elena, Silvan & Merine (9 aug. 2017)

Lekker bezig Sander! Leuk om zo'n uitgebreid verslag te lezen! En natuurlijk om de foto's te zien. Ben benieuwd naar de volgende serie! Werk ze! Dikke kus .

Geplaatst door: annet (9 aug. 2017)

Ha die Niels, lekker gewerkt met verf.Jullie doen goed werk.
.Ook fijn dat de kinderen daar zo blij en dankbaar zijn,daar doen jullie het voor.

Geplaatst door: Oma de Graaf (9 aug. 2017)

geweldig om de foto`s te zien en de verslagen te kunnen lezen. Een goede tijd gewenst en Gods zegen die jullie voor die mensen zullen betekenen.

tante Helma ome Reico en Reyer

Geplaatst door: Helma (9 aug. 2017)

Voor allemaal en bijzonder voor Anton Pieter, Zo leuk om jullie berichten te lezen en de foto's te zien. We speuren alle foto's af of we een glimp van jou zien Anton Pieter. En ja vandaag zelfs een met je kuiltjes . Wij zitten in Friesland op de camping en het varen gaat super .Heel veel liefs van ons. We zijn trots op je/jullie.

Geplaatst door: De van Olstjes (9 aug. 2017)

Hard gewerkt allemaal ,leuk om mee te leven op die manier.Hedwig iets vaker op de foto .Krupie van ons

Geplaatst door: Frank,Eef de Graaf (9 aug. 2017)

Van Afrika tot in Amerika...!

Zo komt jullie blog elke keer bij mij binnen in mn hoofd haha. Wat leuk om te zien dat jullie lekker bezig zijn geweest!

Heel veel succes weer morgen, en ik vraag me wel af waarom er niks over corvee wordt geschreven: dat waren toch hele leuke momenten op onze reis; hebben jullie die luxe niet?!

Kus en knuffel voor Juliëtte, ik hou van je ondanks dat je een beetje raar bent met je snapchat, ben er ondertussen uit waarom ik "Nederlandse" snaps kreeg haha!

Geplaatst door: Nathalie Hollaar (9 aug. 2017)

lieve Iris,
Al heel wat werk verzet mensen op jullie eerste dag! Hele mooie foto van je Ier met een schattig kindje..
En wat lees ik..je hebt geschilderd! Dat bied perspectieven voor thuis! Slaap lekker allemaal en veel succes weer morgen!
dikke kus voor jou Iris van mama en groet voor allemaal,

Geplaatst door: Germartha van Hoek (9 aug. 2017)

Goed bezig hoor! (Thir waar is jouw naam? (ik heb verder vertrouwen in je hoor)) Veel succes met het harde werk, terwijl ik thuis alle YouTube video's voor de tweede keer kijk omdat ik alles al gezien heb.

Geplaatst door: Emily Timmer (9 aug. 2017)

Wat veel mooie foto's van jullie gezien,,en wat is er wat is er deze dagen al veel gedaan.lieve Gerda en Evert Jan.
We zijn trots op jullie . hier gaat allesgoed.nn

Nu eerst lekker slapen en morgen weer nieuwe ik

Krachtsport

Xx

Geplaatst door: Geertje en co snijder (8 aug. 2017)

Wat veel mooie foto's van jullie gezien,,en wat is er wat is er deze dagen al veel gedaan.lieve Gerda en Evert Jan.
We zijn trots op jullie . hier gaat allesgoed.nn

Nu eerst lekker slapen en morgen weer nieuwe ik

Krachtsport

Xx

Geplaatst door: Geertje en co snijder (8 aug. 2017)

Wat veel mooie foto's van jullie gezien,,en wat is er wat is er deze dagen al veel gedaan.lieve Gerda en Evert Jan.
We zijn trots op jullie . hier gaat allesgoed.nn

Nu eerst lekker slapen en morgen weer nieuwe ik

Krachtsport

Xx

Geplaatst door: Geertje en co snijder (8 aug. 2017)

Weer een mooi verhaal. En mooi dat jullie aan het werk zijn gegaan, gelukkig kan dat nog een paar keer.... Trouwens: jullie winterzon ziet er een heel stuk beter uit dan onze zomerbuitjes. Dus geniet er in alle opzichten nog maar van. En Ilse, voordat je bang bent dat je hier ook moet klussen (gezien alle reacties): als je thuiskomt mag je lekker uitslapen en uitrusten! Een hele dag lang ;).

Geplaatst door: Eko (8 aug. 2017)

Lieve Rosalie,
Wat hebben jullie vandaag hard gewerkt!
Mooie foto en ook weer een goed verslag van deze dag.
Hartelijke groet en dikke knuffel van ons.

Geplaatst door: Opa en Oma van der Steen (8 aug. 2017)

Rosalie. Wat ben je vandaag goed bezig geweest. Ziet er best stoer uit. Wat hebben jullie vandaag veel werk verzet. Je zal wel lekker slapen vannacht. Liefs en kus van oma.

Geplaatst door: Hennie Gillot (8 aug. 2017)

Pfff dat jullie na dat harde werken nog puf hadden om zo'n uitgebreid verslag te doen, wel heel leuk om te zien en lezen wat jullie vandaag hebben bereikt. Welterusten en hopelijk kunnen jullie morgen weer allemaal fris aan de nieuwe dag beginnen!

Geplaatst door: Rutger Outshoorn (8 aug. 2017)

Leuk hoor Aniek om te lezen waar je mee bezig bent. Mooie foto's ook. Zal een topervaring voor je zijn. Geniet er lekker van. Groetjes van ons

Geplaatst door: oom Arne & tante Ingrid (8 aug. 2017)

Wat hebben jullie hard gewerkt vandaag! Mooi dat jullie zo goed bezig zijn en echt dankbaar werk als ze zo enthousiast zijn met wat jullie doen. Succes. en een extra knuffel voor Rosalie L (en ook van Cor :-))
liefs van ons allemaal.

Geplaatst door: Andre en Deborah (8 aug. 2017)

Marafiki's goed verslag hoor! Zo uitgebreid en dat harde werken van jullie allemaal. Denk dat ik voor de senior maar een vakantie ga inplannen

Geplaatst door: Willy de graaf (8 aug. 2017)

Hai lieve Anna, fijn om af en toe wat foto's van je te zien. Wat heerlijk om zo even het gevoel te hebben om om het hoekje te kijken bij jullie! Wat een indrukken zullen jullie opdoen. Fijn dat er zo het verschil wordt gemaakt.
Wij genieten en leven op afstand met jullie mee. Succes allemaal met de inspanningen, jullie zijn toppertjes!!

Geplaatst door: Wilma en Geert (8 aug. 2017)

ROSALIEEEEEE......... je bent aan de klus geslagen, wowie!! Wat fijn om te weten dat je deze vaardigheden nu ook beheerst....hihi.... Jullie zijn allemaal zo goed bezig! Trots op jullie allemaal. Heel veel liefs van ons en luf joe Juultje xxx

Geplaatst door: Bram & Jolieke (8 aug. 2017)

Wat een leuk verslag weer. Wat is er al hard gewerkt en wat een stralende koppies van iedereen. Mooie foto's Charlotte, Ruth en Nina. Geweldig dat zingen. Beter dan dat graafwerk zeker Charlotte en Ruth. Trots op jullie hoor. Jullie zijn toppers. Morgen weer een mooie nieuwe dag gewenst.

Geplaatst door: Arjanne (8 aug. 2017)

You go Lourens! Wouw hard gewerkt en leuke foto van jou hoor, moe maar voldaan...? Jullie werken hard en leuk om op de hoogte gehouden te worden elke avond! Succes nog en sterkte met alles! Jullie doen goed werk! Respect! Knuffel van ons

Geplaatst door: Annemarie Horst (8 aug. 2017)

Nou..... hard gewerkt hoor !
Ik heb gezien dat Nina gied kan ramen lappen, kan ze thuis ook mooi doen... verborgen talenten komen boven !!! Supergaaf

Geplaatst door: Gerben & Hester Sanne en Sem (8 aug. 2017)

Hoi Marije,
Je hebt vast genoten van de activiteiten met de kinderen! Blaren aan de handen - zoals vast velen van de groep vandaag hebben gekregen - voor jou een andere keer. Er is echt hard gewerkt zo te zien! Wat zullen jullie 's avonds moe in bed vallen!

Geplaatst door: Kees en Sandra Schalk (8 aug. 2017)

Zo Rosalie, die handschoenen komen goed van pas. Hard gewerkt maar vast een voldaan gevoel. Groetjes van ons allemaal.

Geplaatst door: Berrie Gillot (8 aug. 2017)

Hard gewerkt! Goed bezig. Mis je vandaag wel op de foto's Thirza , volgens mij ging je vandaag kinder werk doen. Slaap lekker en gezond weer op! Hier is het vandaag nogal regenachtig dus geniet van de zon! Succes morgen

Geplaatst door: Gerdy Dijksterhuis (8 aug. 2017)

Hm.. mn berichtje staat er maar half op.
Maat het kwam er op neer dat ik jullie nog heel veel succes wilde wensen ;-)
En voor nu welterusten!

Geplaatst door: Crystel (8 aug. 2017)

De 2e helft van het bericht werd niet geplaatst....
Ook mooie foto's Paula en Sylvia, Lotte en Iris vH. Heel veel plezier en succes morgen weer. En voor Manon een hele dikke knuffel!

Geplaatst door: Inez (8 aug. 2017)

Ha harde werkers!
Dat ziet er al goed uit. Zo te zien is er weer hard geklust. Goed om te zien dat er voor de ouderen goed gezorgd wordt. Ze hebben je scootmobiel al klaargezet zo te zien Papa

Geplaatst door: Crystel Verhoef (8 aug. 2017)

Hai allemaal!

Elke avond zijn we weer zoooo blij met een mooi en uitgebreid bericht van jullie!
Bedankt daarvoor!!
De foto's erbij geven een duidelijk beeld van jullie harde werken.
Fijn om zo op afstand mee te kijken!!

We zien bij jullie een mooie blauwe lucht, geniet ook daar maar van, hier is het grijs en nat....

Een drukkie speciaal voor Amber ❤️

Geplaatst door: Jaap en Alida (8 aug. 2017)

Hoi allemaal, elke avond wachten we met smart op de blog. Heerlijk om te lezen en te zien. Wat hard gewerkt vandaag. Lieve Manon, heerlijk om je enthousiaste lach zo volop te zien. Mooie foto's! Geniet maar goed, we zijn benieuwd naar alle verhalen. Niet vergeten in je schrift de dagen bij te houden hè

Geplaatst door: Inez (8 aug. 2017)

Annely, super trots op alles wat je / jullie doen. Dikke knuffel Lucas & Lois

Geplaatst door: B (8 aug. 2017)

Hé Niels,
Goed te zien dat je "2-handig" bent met de verfrollers, komt goed van pas straks met de verhuizing. ;-)
Lieve groet van ons!

Geplaatst door: Dick (8 aug. 2017)

Vervolg: dat zangkoortje is zo jij Ruth! Hard gewerkt, fantastisch lieverd❤️ Je straalt op de foto's!

Voor iedereen een goede nachtrust en morgen vol energie en toewijding aan de slag!

Geplaatst door: Gerlinde (8 aug. 2017)

Vervolg: dat zangkoortje is zo jij Ruth! Hard gewerkt, fantastisch lieverd❤️ Je straalt op de foto's!

Voor iedereen een goede nachtrust en morgen vol energie en toewijding aan de slag!

Geplaatst door: Gerlinde (8 aug. 2017)

11211910519 2015575235141920. 1455 2313820, 1114216651219. ;) Suc6 met uitzoeken Joëlle

Geplaatst door: Rolbol naar Jolbol (8 aug. 2017)

Hoe blij zijn wij iedere avond met het blog!! Door de dag probeer ik me voor te stellen hoe jullie hard aan het werk zijn en genieten van bijzondere momenten. Mooie ervaringen weer gelezen en hartverwarmende foto's...

Lieve Ruth, wat leuk om te lezen dat jullie een zangkoortje hadden vandaag

Geplaatst door: Gerlinde (8 aug. 2017)

Zo pap al vast even oefenen voor later??? Het is de bedoeling dat jullie dingen repareren toch niet slopen?? haha nou succes nog! Houdt ze onder de duim! Enne waarschijnlijk kunnen we jullie wel ophalen, met onze nieuwe auto :-D. Tot later!! Knuffels van de jongens

Geplaatst door: Heek (8 aug. 2017)

Lieve Annely en de rest,

We kunnen de glazenwasser opzeggen zie ik Annely:) .

Liefs van Hermen , Sjoerian Jannique en Do en Luco

Geplaatst door: Sjoerian (8 aug. 2017)

Wow wat is iedereen vandaag hard aan het werk geweest! Hi lieve Mirthe, wat ziet het er leuk uit de werkjes met de kinderen. Zingen en dansen... wij zijn heel benieuwd naar je verhalen! Lukt het een beetje om zo vroeg uit bed te komen;))
Succes, ook weer voor morgen met klussen. Trots op je. Dikke kusX

Geplaatst door: Anneke (8 aug. 2017)

Ja ja, Ilse das nog eens wat anders hè dan oppassen. Dit is pas echt werken :-P. Maaruh ontloop jij het fototoestel. Heb nog niet veel foto's van je gezien. Zo kan ik NIels en Sander niet laten zien wat je nou doet zo ver weg :-). Nou heel veel succes. Zet al je girlpower in kun je over 2/3 weken weer op je luie gat bij ons komen oppassen :-D. knuffel van de boys!!

Geplaatst door: Mariët Heek (8 aug. 2017)

Wat hebben jullie hard gewerkt!
Dikke knuffel voor Joëlle!

Geplaatst door: Erik & Henriëtte (8 aug. 2017)

Ha Iris,
Die foto van jou met kindje, die is gaaf! Wauw.
Harde werkers zijn jullie, super goed bezig! Ga zo door!
een hele dikke knuffel voor jou Ier, ben nu al zo benieuwd naar al je verhalen! Geniet maar met volle teugen:)

Geplaatst door: Myrthe van Hoek (8 aug. 2017)

Goed geklust! Die school ziet er nu al een stuk mooier uit dan het Guido. Hadden wij maar zulke mooie witte hekjes.

Geplaatst door: Cor (8 aug. 2017)

Reageren?


Oudere berichten

› Einde in zicht (21 aug. 2019)
› De Kloof (20 aug. 2019)
› Super start van de tweede week (19 aug. 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (18 aug. 2019)
› Met z’n allen op safari! (17 aug. 2019)
› Dansfeest! (16 aug. 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (15 aug. 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (15 aug. 2019)
› En nu aan het werk! (13 aug. 2019)
› Dagje toeren (12 aug. 2019)
› de eerste indrukken (11 aug. 2019)
› Op weg naar Johannesburg (11 aug. 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (11 aug. 2019)
› De groep is geland (10 aug. 2019)
› Onderweg (10 aug. 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (9 aug. 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (9 aug. 2019)
› Laatste voorbereiding (7 aug. 2019)
› Verdere voorbereidingen (6 aug. 2019)
› Kosterschool (6 aug. 2019)
› De natuur in Afrika (6 aug. 2019)
› Harmonyschool (2 aug. 2019)
› De kop is er af (1 aug. 2019)
› Weer een stapje verder (30 jul. 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (29 jul. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (8 mrt. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (4 mrt. 2019)
› Spreuk van de maand (23 dec. 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (7 dec. 2018)
› Benefietdiner groot succes (4 nov. 2018)
› Spreuk (25 sep. 2018)
› begroting projectreis 2019 (22 sep. 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (26 aug. 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (10 mei 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (29 mrt. 2018)
› Inschrijving gesloten (2 mrt. 2018)
› Informatieavond groot succes (21 feb. 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (8 feb. 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (20 dec. 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (19 aug. 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (17 aug. 2017)
› 17 aug 2017 (17 aug. 2017)
› 16 aug 2017 (16 aug. 2017)
› 15 aug 2017 (15 aug. 2017)
› 14 aug 2017 (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (13 aug. 2017)
› 12 aug 2017 (12 aug. 2017)
› 11 aug 2017 (11 aug. 2017)
› 10 aug 2017 (10 aug. 2017)
› 09 aug 2017 (9 aug. 2017)
› 08 aug 2017 (8 aug. 2017)
› 07 aug 2017 (7 aug. 2017)
› 06 aug 2017 (6 aug. 2017)
› 05 aug 2017 (5 aug. 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (3 aug. 2017)
› bezoeken van de werklocaties (2 aug. 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (1 aug. 2017)
› Het is bijna zover (27 jul. 2017)
› 25 mei sportief (25 mei 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (14 mei 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (6 apr. 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (25 mrt. 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (20 mrt. 2017)
› Stichting Tien in actie (10 feb. 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (9 okt. 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (2 okt. 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (1 okt. 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (22 apr. 2016)
› Groepsfoto (23 aug. 2015)
› Weer thuis! (22 aug. 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (21 aug. 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (20 aug. 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (19 aug. 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (18 aug. 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (17 aug. 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (16 aug. 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (15 aug. 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (14 aug. 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (13 aug. 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (12 aug. 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (11 aug. 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (10 aug. 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (9 aug. 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (8 aug. 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (3 aug. 2015)
› Nog een paar nachtjes (1 aug. 2015)
› Minder dan 3 weken (20 jul. 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (15 mei 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (10 mei 2015)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (19 sep. 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (2 sep. 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (12 jul. 2014)