Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Projectreis 2017
Geplaatst op: 9 aug. 2017

09 aug 2017

Kaboenk! Kaboenk! Zo begon onze ochtend om half zes. Ron stond op de deur te kloppen. "Over een half uur de lunch klaar maken!" De tweede werkdag was begonnen. De gastvrouwen van het verblijf serveerden zoals elke dag het eten. Waar deze dag (en eigenlijk bijna elke dag) een eitje bij hoort. Waarbij 1 van onze begeleiders Stefan de opmerking 'Ei is goed voor jij' maakte. Op z'n Zuid-Afrikaans natuurlijk. De vrouwen moesten zo hard lachen dat dit waarschijnlijk het nieuwe Zuid-Afrikaanse gezegde geworden is. En na een flink ontbijt ging iedereen op pad.

Monicca's daycare
De groep die naar Monicca's daycare ging vertrok om kwart over zeven. Daar aangekomen werden ze (letterlijk) met open armen ontvangen door de vrolijke Monicca en gingen ze verder waar de vorige groep de dag ervoor was gebleven. Anton Pieter ging aan het werk met de witte buitenmuur, Iris en Juliëtte tekenden de letters van 'Monicca's daycare' op de muur van het gebouw van de opvang en Niels deed dat op de buitenmuur en Manon en Tamara begonnen met het verven van de pilaren onder leiding van Evert Jan. Dat ging zo lekker dat al snel hele teksten op de muur stonden en de pilaren gekleurd waren. Manon en Tamara gingen verder met schilderen van bloemen op de muur. En de kleinzoon van Monicca (een 15-jarige albino) deed gezellig mee en vertelde over het (volgens hem saaie) leven in Zuid-Afrika. Erg leerzaam! Monicca was erg enthousiast en werd gelukkig van de 'bright colours' zoals ze dat zelf zo mooi zei. De werkdag werd afgesloten met een ijsje in de bus. Een productieve dag!

Kindersorg
Toen een andere groep met het busje richting Kindersorg vertrok, startte het busje niet meer. Weer een hele beleving zo om half 8 's ochtends een busje te duwen in de hoop dat hij maar weer start. Gelukkig lukte het en kon de groep op tijd beginnen op de locatie. Eenmaal op de locatie werd de groep verdeeld in 2 groepen. De ene groep ging boven aan de slag met de vloer lakken, deurposten en kozijnen verven en schoonmaken. Beneden werd er gewerkt aan het leggen van de vloer. Dat was weer een hele nieuwe uitdaging. Ook om te werken zonder afleiding van de kinderen. De kinderen komen namelijk pas aan op het terrein als de groep al weg is. Er is veel vooruitgang geboekt en er zijn weer veel nieuwe dingen geleerd. Op de terugweg naar huis konden ze de verleiding van de Mac Donalds niet weerstaan, dit deden ze natuurlijk om de WiFi omdat ze hun geliefde thuisfront zo misten. Helaas werkte de WiFi niet voor iedereen en was er een een lekkere 'troostburger'. En dat wisten ze de anderen goed onder hun neus te wrijven.

Christian Harmony School
Om 8 uur 's ochtends kwam er een groep aan bij de Christian Harmony School aan. Vandaag was nationale vrouwendag, een nationale feestdag, dus iedereen was vrij. Maar omdat de kinderen op de school blijven slapen, waren er vandaag toch veel kinderen. Een groot aantal van de groep ging aan de slag met met de muren en trapleuningen van de school. Deze moesten gerepareerd en geverfd worden. De rest van de groep ging bezig met het aanleggen van een tuintje. De groep van de dag ervoor had gelukkig al een goed begin gemaakt. Daar zijn ze verder op wezen 'beuken' zoals Thijs het zo heerlijk gezegd had. Na een tijdje was het even tijd om het werk links te laten liggen en gingen ze met al de kinderen praten en spelen. Dat is erg leuk omdat je goed kan zien hoe erg ze het naar hun zin hebben als je met ze speelt. Je kon ook goed contact met elkaar maken want de kinderen spraken goed Engels. 'Het was een heerlijk dagje waarbij iedereen voor goud is gegaan.' - eveneens een mooie quote van Thijs.

**Bedankt voor al jullie lieve reacties, het is  altijd een stormloop van mensen als de reacties van het blog zijn uitgeprint. Dus blijf vooral reageren!**

Liefs van ons allemaal.

Geschreven door: 'De Drukkies'
Nynke, Thijs, Tamara, Thimo, Aniek, Manon, Suzanne, Amber, Evert Jan, Willy en Lianne

Dit blog is geplaatst door: Harm Brand

Reacties

Hoi lieve Florien,
Hoe is het met je? Volgens mij heb je het wel naar je zin. Leuke foto's van je gezien dat je aan het schilderen bent!
Kun je 's morgens je bed wel op tijd uitkomen? ;)
Dikke kus, mama

Geplaatst door: Margriet Bolks (10 aug. 2017)

Lieve Thim, zo leuk om zo n beetje met jullie te kunnen meeleven! Goed bezig daar! Veel succes en plezier en tot volgende week! Liefs uit Amsterdam van ons xx

Geplaatst door: Marsh (10 aug. 2017)

He Lourens, wat een interessante en indrukwekkende verhalen lees ik zeg! Fijn dat jullie zoveel voor deze mensen kunnen betekenen. Mooi om over jullie enthousiasme en inzet te lezen. Alle goeds gewenst!!
Els

Geplaatst door: Els (10 aug. 2017)

Goed zo Ruth, uiterste concentratie !!! Precies op maat, keurig!
Je maakt er geen rommeltje van( CHAPEAU ) Liefs uit Hattem

Geplaatst door: Opa en Oma van Ruth. (10 aug. 2017)

Lieve papa, mama, opi en omi

Wat een leuke blog weer! Kijk er elke dag naar uit om jullie verhalen te lezen! Ik loop altijd een dag achter

Geplaatst door: Rohila, klaas, dylano en jayleisha (10 aug. 2017)

Goed bezig Pieter!
X je zussie

Geplaatst door: Martine (10 aug. 2017)

Heey Hedwig
Wat leuk om je zo druk bezig te zien, zie je niet vaak. heel veel plezier nog daar!

Groetjes je favoriete neefje xx

Geplaatst door: Coen van de Groep (10 aug. 2017)

Dit is de derde poging nu moet het lukken ,want met hulp van ons ROHILA we genieten van alle mooie foto's en verhalen.vanavond weer een nieuwe aflevering?dag lieve Gerda en Evert Jan .Gr. van ons allemaal.

Geplaatst door: Geertje en co snijder (10 aug. 2017)

Hoi Niels, wat heerlijk om zo lekker in de buitenlucht te werken
het resultaat mag er zijn, schitterend die groene verf die jullie gebruikt hebben.

Geplaatst door: Oma de Graaf (10 aug. 2017)

ik ken gerda en evert-jan van de kerk leusden. leuk om te lezen en doen jullie super goed werk mooie foto's leuk om het te zien.

Geplaatst door: Mirjam van zwienen (10 aug. 2017)

Hee lieve Suus, wat gaaf om je te zien verven: stoer!! Leuk om te lezen wat iedereen doet. Mirjam is vandaag bij opa en oma F, dus Chris en ik hebben het rijk alleen-;) Geniet van alles, succes met werk. Kus, mam

Geplaatst door: Ellen (10 aug. 2017)

Lieve Jantine
Hier weer een berichtje van je moeder. Wat mooi om op de foto's te zien wat jullie allemaal doen. Gisteren heb je misschien wel blaren gekregen. Best zwaar om die tuin om te hakken. Veel succes vandaag weer met werken. Nu ik dit schrijf ben jij alweer bezig. Je broertje ligt te praten in de box. Liefs van ons allemaal.

Geplaatst door: Gerina (10 aug. 2017)

Wat een leuke blogs en foto's zeg! Goed om te lezen dat jullie zo hard aan het werk zijn en plezier hebben. Geniet met volle teugen van deze herinneringen voor de rest van je leven. Wij gaan morgen je ouders aflossen op Schier.
Groetjes, Luuk-Jan, Marijke, Julia en Nadine.

Geplaatst door: Hoi Mirthe (10 aug. 2017)

Lieve Annely,
Veel suk6 vandaag. Gisteravond weer even naar de maan gekeken. Knuffels van oma/opa.

Geplaatst door: Janny en Theo Burgler (10 aug. 2017)

Goed bezig daar met z'n allen. Zuid Afrika knapt er erg van op door jullie klussen. Fijn dat jullie dit allemaal kunnen. Dat belooft nog wat voor al die vaders / moeders / oma's en opa's. Kunnen die straks rustig een beroep op jullie doen

Geplaatst door: Janny en Theo Burgler (oma/opa van Annely) (10 aug. 2017)

Klasse hoor Thijs(;

Geplaatst door: Eveline (10 aug. 2017)

Hi Mirthe, op de valreep kijken we nog even snel naar de foto's en jullie verslag van de dag. Heerlijk om vandaag even je stem gehoord te hebben! Stoer dat jullie als vakmannen en vakvrouwen aan het stuken en verven zijn. In alle opzichten kom je er rijker aan kennis en kunde straks weer vandaan;)
Wij zijn hier gezellig naar het Shanty koor geweest. dat was weer een drukke en gezellige boel in hotel v.d. Werf.
Succes morgen weer met klussen. Dikke kusX

Geplaatst door: gerard en anneke (10 aug. 2017)

Lieve Rosalie. Wat een mooi verslag weer over alles wat jullie vandaag gedaan hebben., en wat een mooie foto's . Heel fijn dat we op deze manier zo mee kunnen leven. Veel succes weer voor morgen. Knuffel van oma en opa.

Geplaatst door: Hennie Gillot (10 aug. 2017)

Beste allemaal/ liefste Kirsten,
Wat zijn jullie weer lekker bezig geweest vandaag! Het is mooi om te te zien hoe hard jullie werken om het aan die kant van de wereld een stuk mooier te maken.. btje jammer dat het vervoer jullie in de steek probeert te laten, maar zelfs daardoor laten jullie je niet klein krijgen! sweet dreams allemaal en lieve schat ik mis jou ook ;-)

Geplaatst door: Rutger Outshoorn (10 aug. 2017)

Poging 3...

Hoihoi lieve Amber!
Eindelijk een berichtje van jouw groepje! Super leuk om te lezen! Wat stond je gisteren lief op de foto met dat kindje! En vandaag zo hard aan het werk, ik ben super trots op je!
Ik mis je wel een beetje op de zolder hoor..
Heel veel liefs van Sanne

Geplaatst door: Sanne (10 aug. 2017)

Hoihoi lieve Amber!
Eindelijk een berichtje van jouw groepje!

Geplaatst door: Sanne (10 aug. 2017)

Hoihoi lieve Amber!
Eindelijk een berichtje van jouw groepje!

Geplaatst door: Sanne (10 aug. 2017)

Lieve Mam,
Leuk om te zien hoe goed je het doet, ik ben trots op je ! Jouw droom is in ieder geval werkelijkheid geworden ! Zet hem op ! Ik denk aan je en mis je ❤ Dikke knuffel
P.s. Pap en ik vermaken ons prima in Spanje, leuke locatie en super mooi weer !

Geplaatst door: Noa Anholts (9 aug. 2017)

lieve Jurgen, Kirsten, Arnold en de rest,
mooi om te lezen en te zien wat jullie meemaken. Hard werken, veel indrukken, maar ook veel gezelligheid! Succes voor de komende dagen. Lieve groet!

Geplaatst door: Kees en Petra (9 aug. 2017)

Kom er net achter dat mijn autocorrect sommige woorden net iets heeft veranderd, dus hier een bijlage:
Weet=weer
Groepsindeling= groepsknuffel
Tja... Struggles

Geplaatst door: Emily Timmer (9 aug. 2017)

Thir... Weet je naam niet gevonden al zag ik een beterschap van je ouders (blijf leven alsjeblieft). Naja hoe dan ook zal ik dan denk ik ook beterschap zeggen.

Succes allemaal!
Dikke knuffel aan ieder die wil (doe een leuke groepsindeling ofzo)

Geplaatst door: Emily Timmer (9 aug. 2017)

Hallo lieve Thirza,

We zien mooie foto 's, er wordt hard gewerkt, goed bezig allemaal. We hopen dat je er morgen weer bij kunt zijn. Van harte beterschap! Liefs Gert en Gerdy

Geplaatst door: Gerdy Dijksterhuis (9 aug. 2017)

Ha Marc, gaaf om je zo te kunnen volgen. Wat doen jullie mooie dingen. We hebben het vaak over je bij ons kampvuur met masmellows elke avond. Best gek om zonder jouw op vakantie te zijn.....Sem neemt geregeld een duik in het zwembad voor jou. X van ons en succes met opstaan!

Geplaatst door: Annerieke (9 aug. 2017)

Ha Marc, gaaf om je zo te kunnen volgen. Wat doen jullie mooie dingen. We hebben het vaak over je bij ons kampvuur met masmellows elke avond. Best gek om zonder jouw op vakantie te zijn.....Sem neemt geregeld een duik in het zwembad voor jou. X van ons en succes met opstaan!

Geplaatst door: Annerieke (9 aug. 2017)

Beste allemaal,
Wat een prachtklussen doen jullie! Wel keihard werken zeg! Maar wat jullie daar doen is zo'n bemoediging voor de mensen daar! Dit zal hen nog lang heel veel steun en moed geven. Jullie aandacht en liefde blijft achter! Sterkte daar en geniet van de contacten en het prachtige land!
Jullie zijn kanjers !
Groeten,
Mieke (HOPEinSA)

Geplaatst door: Mieke Hilvers (HOPEinSA) (9 aug. 2017)

Beste allemaal,
Wat een prachtklussen doen jullie! Wel keihard werken zeg! Maar wat jullie daar doen is zo'n bemoediging voor de mensen daar! Dit zal hen nog lang heel veel steun en moed geven. Jullie aandacht en liefde blijft achter! Sterkte daar en geniet van de contacten en het prachtige land!
Jullie zijn kanjers !
Groeten,
Mieke (HOPEinSA)

Geplaatst door: Mieke Hilvers (HOPEinSA) (9 aug. 2017)

Elke dag vroeg uit de veren om aan het werk te gaan. Super dat jullie zoveel op een dag kunnen doen. Het zal best wel warm zijn.
Elke avond wachten wij op de e-mail met de mededeling dat er weer een nieuw bericht op het het blog is geplaatst. Erg leuke verhalen en foto's.
Speciale dikke knuffels voor Lietje en Stefan!

Geplaatst door: Bert en Wilma (9 aug. 2017)

Wat hebben jullie prachtig geverfd, Gerda je staat er mooi op zo. Dat is wel zwaar werk zeg om zo te moeten beuken op de betonblokken, het gaat vast mooi worden, we zien dat jullie veel plezier met de kinderen hebben. Leuke foto Evert Jan met dat kleine kindje. groetjes en veel succes de komende dagen.

Geplaatst door: Gert en Francien Donselaar (9 aug. 2017)

Lieve Leendert-Jan en groepsgenoten,

Wat hebben jullie weer hard gewerkt. Ondanks het harde bikkelen kunnen we zien aan de foto's dat jullie er veel plezier in hebben. Wat mooi om zo iets voor je naaste te mogen en kunnen doen. We genieten erg van jullie dagelijkse verslaglegging en de prachtige vele foto''s. Rond 21.30 gaan we er helemaal klaar voor zitten. Zo krijgen we toch een indruk van jullie bezigheden. Nog een hele goede tijd met elkaar toegewenst!
Liefs van papa, mama, Martijn en Bastian

Geplaatst door: Pauline en Leo (9 aug. 2017)

Lieve Thimo, je ben goed bezig zie ik. Zag ook leuke foto's. Geniet er van. Morgen mag ik weer uit het ziekenhuis en ga ik naar huis. Kus papa

Geplaatst door: Matthijs Blok (9 aug. 2017)

Hoi Lourens,

Gave foto met de kids daar! Mooie verslagen overigens!

Liefs,
Frans en Gertrude

Geplaatst door: Frans en Gertrude (9 aug. 2017)

Lieve Vera,
Wat mooi om te lezen en wat een leuke foto's.
Jullie zijn goed bezig.

Geplaatst door: Opa en oma ter Haar (9 aug. 2017)

Lieve Amber
Wat ben je goed bezig , we kunnen zo goed met je mee leven , en wat mooie foto' s, ik zie wel dat je bent ontspannen bent. Ik ben heel trots op jou , en je bent daar in goede handen

Geplaatst door: Oma Ottens (9 aug. 2017)

16-5-1-3-5 1-14-4 12-15-22-5 15-14 20-8-5 16-12-1-14-5-20 5-1-18-20-8. Heb het iets makelijker gemaakt :3 Suc6 Joëlle

Geplaatst door: Rolbol naar Jolbol (9 aug. 2017)

Ha pap en mam,
Wat ziet het er weer mooi uit allemaal! Wat een verschil na al dat verwerk. Ziet er echt top uit! En Monicca's day care is gaaf geworden zeg!! Een mooie dag gehad dus met elkaar. Hier gaat het ook goed. Mirjam krijgt er steeds meer tanden bij, inmiddels 4 boven en 4 onder en nog kiezen. Als jullie terug zijn is d'r gebitje compleet :P
Dikke kus van ons en veel plezier weer met elkaar.

Geplaatst door: Verhoefjes (9 aug. 2017)

Het lieve Charlotte,
Supermooie foto's gezien!
Elke avond vind ik het superleuk om jullie verhalen te lezen!
Ik mis je wel, maar ik hoop dat je hard werkt, veel plezier maakt, en vooral geniet van als belevenissen!! Ben benieuwd naar al je verhalen! Wat leuk om te zien hoe alles opgeknapt word door jullie werk!! Ook alvast heel veel plezier voor de safari! Misschien spot je wel de big five!

Geplaatst door: Rosalie (9 aug. 2017)

Super hoe jullie bezig zijn en hoe hard er gewerkt wordt.
Drukkie voor Ron, Janny, Harm en Willy

Geplaatst door: Nel Haasdijk ( H.O.P.E in SA) (9 aug. 2017)

Wat leuk om jullie zo bezig te zien met elkaar! Jullie stralen allemaal, bijzonder om te zien. Bijzonder om dit te kunnen doen voor de mensen en kinderen daar.
Lieve Nynke, heerlijk om je te zien klussen. Je komt vast als een bouwvakker terug!! We genieten iedere dag weer van jullie verhalen en foto's. Dit zijn dagen die jullie nooit zullen vergeten. Veel liefs

Geplaatst door: Anja Baron (9 aug. 2017)

Hoi Suus, mooie verhalen uit Afrika. Leuke foto's, ik zie je genieten. Wel hard werken maar een blije Monica maakt alles goed denk ik ;-). Geniet er van, veel plezier! Xxx

Geplaatst door: Mark (9 aug. 2017)

Hey lieve Charlotte en anderen, elke avond weer feest als de nieuwe blog online komt! Heerlijk om je zo te zien genieten! Is je haar mooi gedaan? Jammer dat er geen foto was van t eindresultaat. Nu al zoveel mooie dingen gedaan en meegemaakt. Wat een indrukken. Gaaf om zo mee te kunnen leven. We denken zoveel aan je/jullie. Heel veel plezier met het kinderwerk. Love you en blijf genieten en stralen daar! Kus van ons allemaal

Geplaatst door: Arjanne (9 aug. 2017)

He lieve Thim, super om de verhalen te lezen!! Mooie foto's ook!! Je kunt zo bij Marcus in dienst das goed om te weten;-)! Geniet nog en liefs van ons❤️

Geplaatst door: Marcus en Ger (9 aug. 2017)

Het begint er al mooi uit te zien. Jullie hebben weer hard gewerkt vandaag. Succes nog de komende dagen!

Geplaatst door: Erik & Henriëtte (9 aug. 2017)

He Aniek, goed bezig weer vandaag zie ik, leuk verslag ook ben er altijd erg blij mee. Ik ben ook druk geweest voor jou, je muur is weer opnieuw behangen en dit keer recht en netjes (haha). Nick laat ik af en toe foto`s van je zien, hij vindt de foto`s met de kinderen erop niet altijd even leuk, denk dat hij jaloers is :-))
Ben ook benieuwd wat jullie `savonds nog allemaal doen en of je ook echt vroeg op bed ligt wat ze tijdens de info avond zeiden. Hoop dat het verder goed met je gaat en dat je het nog steeds naar je zin hebt, maar dat denk ik wel gezien de foto`s. Dikke kus van ons allemaal en een knuffel van Nick.

Geplaatst door: Alwin en Agnes van de Water (9 aug. 2017)

Lieve Aniek,
Wat zijn jullie goed bezig, fijn om iedere dag te lezen waar jullie mee bezig zijn en mee te kunnen leven.
Mooie foto's.

Geplaatst door: Opa en Oma v.d. Water (9 aug. 2017)

Hallo allemaal,

Ontzettend leuk om iedere dag de blog te lezen. Complimenten voor de schrijvers hiervan. Ook genieten we van de foto's en de reacties. Er wordt zo te zien volop gebuffeld. Heel veel plezier nog met z'n allen. En Steef, we hoorden je het zeggen van dat ei

Geplaatst door: Tino (9 aug. 2017)

lieve Iris, lieve allemaal,
bedankt weer voor de geweldige foto's en het uitgebreide verslag! Al veel werk verzet kanjers!
groet voor allemaal en dikke knuffel voor jou,Iris!

Geplaatst door: Germartha van Hoek (9 aug. 2017)

We zijn trots op jullie allemaal. Juliëtte. wat fijn om je daar te zien en je zo te volgen via de blog en de foto's! Ik zag je schilderen! Groetjes vanuit Zeeland.

Geplaatst door: Walenka Hollaar (9 aug. 2017)

Vervolg, berichtje werd half geplaatst:
Ruth, je bent in ons hart, dikke knuffel!❤️

Geplaatst door: Gerlinde Ayide (9 aug. 2017)

He lieve Ier,
Harde werker! Hard is die grond daar he? Vette spierballen heb je als je weer terug komt!

Al die plaatjes, ik ben wel een beetje jaloers hoor, vooral die schattige kindjes... Ier ik ben een trotse zus, je doet het vet goed! Ben onwijs benieuwd naar al je verhalen.
Heel veel drukkies!
En ook een drukkie voor die andere harde werkers!

Geplaatst door: Myrthe van Hoek (9 aug. 2017)

Hey Roos ,

Baie dankie vir die mooi foto's. Ziet er leuk uit.
Ga zo door allemaal!

Ruben

Ps: Thijs, hayeck!

Geplaatst door: Ruben Gillot (9 aug. 2017)

Allerliefste Ruth! Wauw, wauw, wauw, wat zijn jullie samen geweldig bezig! Zo'n zegen zijn jullie voor de mensen daar... Her raakt me im jullie zo bezig te zien, jullie stralen zoveel positiviteit uit

Geplaatst door: Gerlinde Ayide (9 aug. 2017)

Wat geweldig om jullie zo bezig te zien. Is weer prima georganiseerd. Complimenten voor Ron en zijn team. ( en dat zonder Riaan ). Ga zo door allemaal en geniet van SA. Hartelijke groet, Andre Hilvers ( st. Hopeinsa )

Geplaatst door: Andre Hilvers (9 aug. 2017)

Hoi Elles, leuk om te zien dat je aan het schilderen bent! Wat een hoop werk verrichten jullie met elkaar. Ook voor de komende dagen veel succes en plezier! Groetjes vanuit Puglia!

Geplaatst door: Leny en Peter (9 aug. 2017)

Ha Niels, ziet er goed uit. Leuke foto's en fijn om te lezen dat jullie plezier hebben. Liefs van ons.

Geplaatst door: Dick, Margriet, Rick, Mart, Jesse en Levi (9 aug. 2017)

Klasse Thijs, Pure winst.

Geplaatst door: Auke (9 aug. 2017)

Lieve Anton Pieter,
Het is super leuk om te lezen en foto's te zien van wat je allemaal doet.
Zet hem op de rest van de tijd dat je daar bent, ik ben super trots op je!
Ik mis je<3
Dikke knuffel Anna Martine

Geplaatst door: Anna Martine (9 aug. 2017)

Wat een mooi verhaal, en wat is het harde werken en het resultaat goed te zien. Monicca zal wel blij zijn! Mooi werk verrichten jullie! Manon, we zijn trots op je❤️

Geplaatst door: Meindert en Inez (9 aug. 2017)

Lieve Alied, je ziet er goed uit in je werkoutfit. Mooi dat jullie opgeschoten zijn met het verfwerk. Misschien wel een beetje stil zonder de kinderen. Hier is alles goed, Willy zit op de bank om zijn avonturen (je begrijpt het wel) weer eens te delen.
Leuk dat jullie de projecten afwisselen. Dan leer je ook nog vloeren leggen als een echte vakman.

Geplaatst door: Joost en Hanneke Smit (9 aug. 2017)

Leuke blog weer! De foto's zijn erg mooi, vooral die giraffe die is echt absoluut een meesterwerk. Hij is prachtig en beeldschoon en wonderbaarlijk mooi. Ik wil ook zo'n giraffe op mijn huis, hebben jullie ook projectreizen naar Nieuwland? Ik ben ook een fan van het rode muurtje en de nog wittere hekjes, die zijn erg mooi.

Kan iedereen die dit leest alsjeblieft Rosalie L een knuffel geven namens mij? Alvast bedankt ;-)

Cor

Geplaatst door: Cor (9 aug. 2017)

Ha Lourens en de anderen, wat zetten jullie je super in! Erg leuk om elke avond even jullie belevenissen te lezen. En een erg leuke/ lieve foto van je Lourens. Veel werkplezier nog! Groetjes Klasien

Geplaatst door: Klasien de Visser (9 aug. 2017)

Nina, veel plezier morgen bij het kinderwerk! Geniet ervan!

Geplaatst door: Gerben en Hester van Gennep (9 aug. 2017)

hier deel 2
Alles was niet in 1 x geplaatst....

Jammer vd WIFi bij de Mac, maar gelukkig wel een troostburger!
Succes allemaal hoor!
Veel respect voor jullie allemaal!

Amber, we hebben vandaag de kamer van Niek klaargemaakt, hij is er klaar voor om te studeren in Wageningen, het is gezellig geworden maar dat zie je wel een x.
Een drukkie voor jou❤️

Geplaatst door: Jaap en Alida (9 aug. 2017)

Ik leef en lees vol interesse met mijn overbuurvrouw, Ruth, mee. Mooie, toegewijde foto van jou, vandaag! En wat zal het een tevreden gevoel geven als je zoveel zo kleurig en fris ziet worden; wat zullende bewoners er van genieten. Veel succes verder voor de hele groep!

Geplaatst door: Els (9 aug. 2017)

Hoi allemaal.
Ik ben blij dat het allemaal goed gaat met jullie.
ik hoop dat het elke dag goed gaat met werken ook al moet je zo vroeg opstaan.
veel plezier de volgende dag, en Welterusten.
dikki knuffel en love you Aniek.

Geplaatst door: sven van de water (9 aug. 2017)

Jaaaa!!
Weer een prachtig bericht van julllie. Wat een harde werkers zijn jullie. Dat begint bij sommigen van jullie al met het aanduwen van een auto: hahaha!!
We zien al mooie resultaten en op de foto's vooral blije koppies!
Amber zorg ff dat je wat meer in beeld komt ;) We willem je graag zien

Geplaatst door: Jaap en Alida (9 aug. 2017)

hallo lieve tamara leuke foto,s en verhaal je maakt het heel gezellig op de muur ik hoop dat je nog veder nog gezellig en leuk hebt ik mis je heel ERG ! dikke knuffel

Geplaatst door: Eva Brandemann (9 aug. 2017)

Lieve Nina, het ziet er echt gaaf uit... you go girl!!!!
Jullie zijn goed bezig met elkaar,... wij zijn rete trots op jullie!!!

Geplaatst door: Hester & Gerben Sanne , Sem (9 aug. 2017)

Hoi lieve Annely en de rest, altijd leuk om 's avonds nog even jullie avonturen door te nemen. Veel plezier vandaag en liefs van ons allemaal!

Geplaatst door: Familie Brokelman (9 aug. 2017)

Ook deze dag hebben jullie weer hard gewerkt zo te zien op de foto's. Rosalie, bent je lekker aan het schilderen geweest? De muur is mooi geworden! Leuk om elke dag jullie verslag te lezen. Succes allemaal. Groetjes van de Lucasjes en een dikke knuffel voor Rosalie. We missen je!

Geplaatst door: Deborah (9 aug. 2017)

Hey Tam, Goed bezig hoor! Maar we missen je wel, ga zo door!

Geplaatst door: Noa, Anne - Marije en Lize (9 aug. 2017)

Lekker bezig allemaal!! Begint er al mooi uit te zien!
Lotte, we kunnen niet wachten om alles te horen, maar gelukkig voor jou duurt het nog effe :)

Geplaatst door: Wouter en Karin (9 aug. 2017)

Weer een prachtig verhaal met prachtige foto's. Vrolijke gezichten, echt leuk om te zien. Roos de groetjes van Ruben, David en mij vanuit Luxemburg.

Geplaatst door: Berrie Gillot (9 aug. 2017)

Goed bezig iedereen!! Ga zo door ;)

Geplaatst door: Mirjam (9 aug. 2017)

hallo Gerda en Evert Jan

Hard aan het werk in de warmte of valt dat mee? Ik geniet van de foto's, van de groep en van de afrikanen. Ze lijken allemaal zo opgewekt en blij dat jullie er zijn.
Slaap lekker

Geplaatst door: monique bakker (9 aug. 2017)

Hoi Vera,
Mooi werk gedaan! En leuke zonnebril

Geplaatst door: Bram (9 aug. 2017)

Zo jullie zijn echt hard aan het werk allemaal! Super! En wat doen jullie 's avonds nog? En eten jullie lekker?
Marleen, Jaron en ik hebben vandaag een klompenpad gelopen en lekker geluncht bij de camping van Nulde. Dus wij vermaken ons ook lekker. :) Welterusten en morgen weer lekker vroeg op!

Geplaatst door: José (9 aug. 2017)

Mooie handschoenen Ils, die komen goed van pas. De gebouwen knappen zo te zien flink op van jullie werk, vrolijk! En mooi dat jullie zoveel contact hebben met de mensen en kinderen. Dan zie je tenminste echt voor wie je het doet. Lekker doorgaan. Morgen zitten we weer vol verwachting 'voor de buis', voor de volgende aflevering van het SA-journaal!

Geplaatst door: Eko (9 aug. 2017)

Lieve Thijs,
Erg leuk om jullie werkzaamheden te zien en te lezen!
Liefs

Geplaatst door: Rita Hummel (9 aug. 2017)

Lieve Charlotte én de rest,

Jullie zijn indrukwekkend bezig daar, geweldig! Keep up the good work!

Geplaatst door: Cindy en Mark Dunsbergen (9 aug. 2017)

Hoi allemaal, wow.....!! Wat zijn jullie goed bezig zeg! Hard aan het werk en zwaar werk ook. En de creativiteit met het schilderwerk en de vrolijke kleuren, echt prachtig zeg, complimenten hoor! En de foto's zijn ook zo mooi, echt om vrolijk van te worden. Het is net of we er zelf bij zijn. Het is zo prachtig daar! We hopen dat jullie ook al een beetje van de omgeving hebben kunnen genieten. Maar de safari komt er nog aan, dus dat komt vast goed. Heel veel liefs vanuit NL en een hele dikke knuffel voor Rosalie. Luf joe Juultje xxx

Geplaatst door: Bram & Jolieke (9 aug. 2017)

En zoals elke dag weer een prachtig verhaal en wat een mooi werk leveren jullie. Prachtige roze bloem manon. Je weet het, ik hou ervan ; ) succes met alles en ik blijf mee lezen. Dikke knuf

Geplaatst door: Rian (9 aug. 2017)

Ha Tam! Wat een leuk verhaal van jullie! Echt iets voor jou, van die bloemetjes schilderen! We moeten wel speuren om je op een foto te ontdekken, maar het is elke keer nog gelukt! ;P Super leuk om alles van jullie te volgen! Maar we missen je thuis wel... Heel veel succes voor de komende dagen! Nieuwsgierig wanneer je het kinderwerk gaat doen. Wij dachten dat het vandaag was, maar is blijkbaar niet zo. Heel veel liefs van ons!

Geplaatst door: Bram, Ruth en Eva (9 aug. 2017)

Zo te zien hebben jullie veel plezier in het werk.Hedwig leuk om je zo bezig te zien.Kusjes

Geplaatst door: Frank,Eef de Graaf (9 aug. 2017)

Hoi Lourens en alle anderen, wat leuk om elke dag mee te lezen met jullie belevenissen. Wat een leuke foto Lourens! Wat een harde werkers zijn jullie. Groet en knuffels van ons!

Geplaatst door: Wietske en Kees (9 aug. 2017)

Er wordt hard gewerkt door iedereen, nog heel veel succes.
(mooi rood is niet lelijk!!!)

Geplaatst door: de kukkies (9 aug. 2017)

hey lourens
fijn om te zien dat het goed gaat daar
iedereen nog veel plezier en succes

Geplaatst door: Floris van Luijk (9 aug. 2017)

Wat leuk om al die foto's te zien. Geen last van de warmte in Afrika? Daarom beginnen jullie volgens mij ook zo vroeg. Jullie maken goede vorderingen. Ziet er strak uit. Succes allen groetjes van Annette Bijlenga, Tante van Lianne en Stefan

Geplaatst door: Annette Bijlenga (9 aug. 2017)

Goed bezig iedereen! En wat een heerlijk zonnig weer :). Succes en maak er iets moois van!

Geplaatst door: Eddy en Margreet (9 aug. 2017)

Hallo allemaal.

Goed bezig! Op de foto's is te zien dat jullie er plezier in hebben. Je ziet het een en ander al flink verbeteren.

Geniet en groetjes van ons,

John, Corriene, Eva en Matthijs

Geplaatst door: John en Corriene (9 aug. 2017)

Oudere berichten

› Resultaat van 2 weken hard werken (23 aug. 2019)
› Een waardig afscheid (22 aug. 2019)
› Einde in zicht (21 aug. 2019)
› De Kloof (20 aug. 2019)
› Super start van de tweede week (19 aug. 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (18 aug. 2019)
› Met z’n allen op safari! (17 aug. 2019)
› Dansfeest! (16 aug. 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (15 aug. 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (15 aug. 2019)
› En nu aan het werk! (13 aug. 2019)
› Dagje toeren (12 aug. 2019)
› de eerste indrukken (11 aug. 2019)
› Op weg naar Johannesburg (11 aug. 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (11 aug. 2019)
› De groep is geland (10 aug. 2019)
› Onderweg (10 aug. 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (9 aug. 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (9 aug. 2019)
› Laatste voorbereiding (7 aug. 2019)
› Verdere voorbereidingen (6 aug. 2019)
› Kosterschool (6 aug. 2019)
› De natuur in Afrika (6 aug. 2019)
› Harmonyschool (2 aug. 2019)
› De kop is er af (1 aug. 2019)
› Weer een stapje verder (30 jul. 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (29 jul. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (8 mrt. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (4 mrt. 2019)
› Spreuk van de maand (23 dec. 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (7 dec. 2018)
› Benefietdiner groot succes (4 nov. 2018)
› Spreuk (25 sep. 2018)
› begroting projectreis 2019 (22 sep. 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (26 aug. 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (10 mei 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (29 mrt. 2018)
› Inschrijving gesloten (2 mrt. 2018)
› Informatieavond groot succes (21 feb. 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (8 feb. 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (20 dec. 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (19 aug. 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (17 aug. 2017)
› 17 aug 2017 (17 aug. 2017)
› 16 aug 2017 (16 aug. 2017)
› 15 aug 2017 (15 aug. 2017)
› 14 aug 2017 (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (13 aug. 2017)
› 12 aug 2017 (12 aug. 2017)
› 11 aug 2017 (11 aug. 2017)
› 10 aug 2017 (10 aug. 2017)
› 09 aug 2017 (9 aug. 2017)
› 08 aug 2017 (8 aug. 2017)
› 07 aug 2017 (7 aug. 2017)
› 06 aug 2017 (6 aug. 2017)
› 05 aug 2017 (5 aug. 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (3 aug. 2017)
› bezoeken van de werklocaties (2 aug. 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (1 aug. 2017)
› Het is bijna zover (27 jul. 2017)
› 25 mei sportief (25 mei 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (14 mei 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (6 apr. 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (25 mrt. 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (20 mrt. 2017)
› Stichting Tien in actie (10 feb. 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (9 okt. 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (2 okt. 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (1 okt. 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (22 apr. 2016)
› Groepsfoto (23 aug. 2015)
› Weer thuis! (22 aug. 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (21 aug. 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (20 aug. 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (19 aug. 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (18 aug. 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (17 aug. 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (16 aug. 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (15 aug. 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (14 aug. 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (13 aug. 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (12 aug. 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (11 aug. 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (10 aug. 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (9 aug. 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (8 aug. 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (3 aug. 2015)
› Nog een paar nachtjes (1 aug. 2015)
› Minder dan 3 weken (20 jul. 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (15 mei 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (10 mei 2015)
› 2 fantastische avonden. Benefiet diner groot succes (11 apr. 2015)
› Baby, kinderkleertjes (25 mrt. 2015)
› Brei les (26 dec. 2014)
› Koop jij wel eens in een webwinkel? (23 dec. 2014)
› Sponsoren via jouw aankopen in een webwinkel (6 dec. 2014)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (19 sep. 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (2 sep. 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (12 jul. 2014)