Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Projectreis 2015
Geplaatst op: 10 aug. 2015

10 aug. 2015 (ma)

Stelt u het u eens voor. U wordt wakker in het prachtige Afrika…. om kwart voor zes ’s ochtends, ijzige kou, met keihard gebonk, geklop en geschreeuw: WAKKER WORDEN!!!

 

Zo verliep het ongeveer voor ons. Vroeg wakker worden om een middaglunchpakketje te maken, een goeiemorgengesprek te houden, te ontbijten, eventueel te corveeën, tandenpoetsen, douchen en vervolgens met spoed om 8 uur het busje in om dan eindelijk is te gaan kijken bij de werkplekken.

 

Na zo’n half uurtje rijden, reden we langs en door township Reagille met zowel prachtige huizen met mooie tuinen als krotten gemaakt van rotzooi en golfplaten. Een zielig gezicht zo, rijdend langs alle mensen die naar de karavaan van witte Toyota busjes zaten te kijken. Maar op een gegeven moment begonnen we naar ze te zwaaien. En wat een heerlijk gevoel krijg je ervan als je dan een lach op hun gezicht kan toveren.

 

Met een soort schuldgevoel en eindelijk beseffend hoe goed we het hebben in Nederland reden we naar de volgende bestemming, waar we de Koster school troffen. Van vader Ron Beton en zoon Pieter kregen we een soort rondleiding door de schoolgebouwtjes met telkens een stop bij de punten waar geklust zal gaan worden. Na de tour kon er gegeten en gedronken worden, maar buiten stonden voetballende kinderen die je hart deden smelten. Zo was er het voetbaltalentje die iedereen het bos in stuurde, maar ook nog veel meer anderen die erg geïnteresseerd naar onze mooie camera’s zaten te kijken. En wat vonden ze het geweldig om zichzelf dan even op dat schermpje van de camera te zien of zelf een fotootje te maken. Ook bleek het haar van Dennis Kok erg apart en interessant; een kind vond het geweldig om het even aan te raken.

 

We gingen verder naar het Freedompark, stapten de auto uit, liepen het park binnen en binnen de kortste keren klommen de kinderen op onze nek. Vrijwel iedereen zat lekker met de kinderen te spelen terwijl we rond liepen door het park. Een gezellige boel, wat je eigenlijk niet zou verwachten. Het park was een enorm gebied met opeengepakte krotten, met allemaal sigaretten, blikjes, flesjes, dode vogels, bananenschillen, kapotte mobieltjes, kranten en heel veel lachende gezichtjes. Levend in zulke barre omstandigheden, bleven ze ons toch begroeten en wilden ze trots hun krot laten zien, om te laten zien hoe netjes het was. Na te hebben gespeeld met de kinderen, namen we afscheid waarbij ze een appel of banaan kregen, waarna ze achter de busjes aanrenden en wij reden door naar het volgende adres.

 

Na weer een half uur rijden kwamen we bij de Moedwilschool aan waar we wederom een rondleiding kregen en hoorden wat voor klussen er te doen zijn. Maar toen werd er een prachtig voetbalveld gespot. Team Nederland en team Afrika betraden het veld. Vol trots zongen wij het Wilhelmus, gevolgd door het langdurige Afrikaanse volkslied. De wedstrijd begon en met felle tackles wisten de Afrikanen het goal schoon te houden. Lang hielden ze het niet vol, want Tom van Donselaar brak het spel open en in de rebound tikte hij de bal er soepeltjes in. Het bleef even spannen met een paar mooie kansen, maar toch was het wederom team Nederland, die door middel van een goal van Marijn Kooistra de wedstrijd besliste. Team Nederland won de wedstrijd, en zo volgden er nog een aantal partijen met leuk, fanatiek en misschien een beetje klungelig voetbal.

 

Na een tijd te hebben gevoetbald, moesten we weer terug naar huis. Maar voor we dat deden gingen we nog even tanken en daarbij vonden we een leuk winkeltje met erg goedkope prijzen. Zo werd ons eerste geld gespendeerd en reden we terug naar de Prosper Guest farm.

 

Gemaakt door Celien Salomons, Charlotte van Gijzen, Mirjam Zegers, Ruben Gillot, Aron Schouten, Rianne Koelewijn, Bas Wierenga, Nadine Bos en Bram Klapwijk.

Dit blog is geplaatst door: Harm Brand (lid projectgroep)

Reacties

Why does this have to be the ONLY realblie source? Oh well, gj!

Geplaatst door: Isabella (8 jul. 2016)

Dag Jeannette, Evert Jan en de anderen van de BIG NINE, etc., etc.!

Heel bijzonder,interessant en geweldig wat jullie allemaal doen! Mooie foto's!Om stil van te worden...
Veel liefs uit L.! Rijn en Ali

Geplaatst door: Rijn en Ali (14 aug. 2015)

wat ontzettend gaaf dat jullie dit doen. Wat bijzonder om deze ervaring te mogen maken en een beetje van Gods liefde te mogen uitdelen... met als cadeautje die lieve kindersmileys vanuit hun hart ???? Heel speciaal!
Groetjes Susanne, Wijnand en Suzet

Geplaatst door: Susanne van Rossum (13 aug. 2015)

heey Den,

wat ziet het er bijzonder uit daar! vet leuke foto met dat kindje die je haar bewondert :) ik mis je drukte wel een beetje :p nog super veel succes en plezier daar!

Geplaatst door: Simone (11 aug. 2015)

Ha Harm en Willy,

Kennen jullie dat kindje in de rolstoel nog van vorig jaar?
Ben benieuwd wat jullie vandaag weer allemaal gedaan hebben!
Succes nog met alles!

Groetjes,Martine

Geplaatst door: Martine (11 aug. 2015)

En dan maar denken dat je in de vakantie net bruin bent geworden...
Wat een zwart-wit foto's :-P.

Kunnen jullie ze nog een beetje onder de duim houden die pubers?
Suc6 ermee en hopelijk kunnen ze alle indrukken goed aan.

Groetjes uit Putten

Geplaatst door: Heekjes (11 aug. 2015)

Leuk verslag om te lezen over wat jullie tot nu toe gezien hebben daar. Ik ben benieuwd hoe jullie dit project gaan beleven. Succes deze week met alle klussen en doe voorzichtig ;-).
Hier gaat alles goed, het weer is lekker in NL en uiteraard zijn we weer druk met werken, maar gelukkig heb ik (Crystel) donderdag vrij als het heerlijk warm wordt hier.
Lieve groetjes van M&C

Geplaatst door: Verhoefjes (11 aug. 2015)

Rianne.... ik zeg... inpakken in je koffer.... en mee nemen ;) Goed bezig hoor! Geniet ervan!

Geplaatst door: Inge Bolks (11 aug. 2015)

Prachtig werk mensen!
Mooi wat jullie daar kunnen doen...
Geniet ervan (en zondag hebben we weer voor jullie gebeden)!

groetjes. Marco en Dorien

Geplaatst door: Marco en Dorien Hofland (11 aug. 2015)

Hi Kurvinkjes!

Leuk om de foto's te zien en het verslag te lezen.
Mooi om al die blije kinderen te zien.

Succes voor jullie allemaal!

x Rolf & Joanne, Noa, Senne en Elim

Geplaatst door: Rolf & Joanne (11 aug. 2015)

Heee super lieve foto Rianne! Succes en werk ze;) veel liefs Florien

Geplaatst door: Florien Bolks (11 aug. 2015)

lieve Mirjam en Daphne,
Wat een super leuke foto's! Super gaaf wat jullie doen daar! Heel veel plezier en succes! Dikke kus van ons!

Geplaatst door: Annick en Nynke (11 aug. 2015)

Wat een lieve foto van jou met dat meisje op schoot Rianne! Wat een andere wereld en wat een mooie foto's van jullie allemaal. Succes en liefs van ons uit Nijkerk

Geplaatst door: Fam. Bolks (11 aug. 2015)

Wat een indrukwekkend werk mogen jullie daar doen.vertel maar over Jezus onze redder die er ook voor hun is. Veel sterkte met al deze indrukken.

Geplaatst door: Oma lucas (11 aug. 2015)

Mooie foto's! En samen sporten geeft de beste verbinding. Benieuwd naar het volgende wedstrijdverslag.

Benieuwd naar het echte werk #klussen

Geplaatst door: Hanneke en Joost Smit (11 aug. 2015)

Heey Nadine en Leon,

Leuk te zien waar jullie mee bezig zijn. Keep up the good work!

Groetjes,
Christine

Geplaatst door: Christine (11 aug. 2015)

Wat een mooie verhalen zeg, klinkt zo herkenbaar!
En wat een plaatje die foto van jou Mirjam, met zo'n mooi bruin koppie. Geniet ervan! xxx

Geplaatst door: Paulien ten Kate (11 aug. 2015)

Dank jullie voor jullie mooie impressies. Indrukwekkend. Veel sterkte ook weer op dinsdag.
Laat je licht helder stralen ...

Geplaatst door: Andre Lucas (11 aug. 2015)

Hallo Jongelui,

Ik ken jullie geen van alle. Maar toch vind ik het geweldig jullie te volgen. Zo bekend allemaal en ook zo trots op jullie. Geniet van jullie ervaring.

Ron, Janny, Willy en Harm, geweldig om jullie en deze kids te volgen. Uit ervaring weet ik wat alles met je doet daar. Geniet van die mooie jonge mensen.
En uhhh doe iedereen de groeten daar. Wij tellen ook af. Nog 3 weken dan landen wij in SA.

Liefs en Gods zegen

Wilma

Geplaatst door: Wilma Blankenstein (11 aug. 2015)

Wat moeten jullie een hoop indrukken opdoen, wij achter een veilig schermpje kunnen jullie reis al een beetje meemaken door hoe levendig jullie schrijven en de foto's maken het beeld compleet groetjes van de tante van Jolinde

Geplaatst door: Marianne Lucas (10 aug. 2015)

Wat een indrukken zo met die prachtige foto's. En wat een blije gezichten van die kindertjes. Ze hebben, zo te zien, met jullie leuke dagen. Veel succes morgen met jullie acties.
Groetjes uit Spakenburg.Geplaatst door: Peter en Maria Korlaar (10 aug. 2015)

Hoi Rub en iedereen!

Wat leuk!! Zoveel foto's en uitgebreid verslag van jullie dag! Echt zo leuk om het zo een beetje mee te kunnen maken. Heb het maar goed met elkaar en geniet van alle mooie dingen die jullie mogen en kunnen doen daar!

Dikke knuffel van ons

Geplaatst door: Jolieke, Rosalie & David (10 aug. 2015)

Zelfs in Zuid-Afrika vinden ze je haar cool Den! CUTE:) Mooie foto's weer! Succes morgen als het echte werk begint!

Geplaatst door: Auk (10 aug. 2015)

"Mama, waar is Mirjam nou? Oh ja, in Afrika".

Geplaatst door: Veerle Zegers (10 aug. 2015)

Wat leuk Mirjam om jullie zo te kunnen volgen.
Een fijne tijd! ??????

Geplaatst door: Annemieke van Wijnen (10 aug. 2015)

Hoi allemaal, hoi Jordy,

wat ontzettend leuk om zo met jullie mee te kunnen genieten. Wat zijn die kinderen blij dat jullie er zijn. Zo herkenbaar die krotten huisjes van wat we kennen vanuit Kenia toen je broer daar was Jordy. Ga vooral zo door, laat die kindersnoetjes maar stralen. Succes morgen met werken. Groet Evert en Anja van Asselt (extra groet voor Jordy, veel plezier kerel!)

Geplaatst door: Evert en Anja van Asselt (10 aug. 2015)

Lieve Mir, wat zal jij genoten hebben vandaag! Hier keek je zo naar uit: die donkere koppies. Ik zei meteen tegen Annick:" Mirjam wil het liefst een paar van deze kindjes mee naar huis nemen". Past wel in ons gezinshuis :).
Echt super om zo mee te lezen en te leven!
Succes morgen en slaap lekker!
Liefs, mama

Geplaatst door: Ilse Zegers (10 aug. 2015)

Hoi Aron en Carlijn,

Wat een mooie foto's vandaag! En een super leuk verhaal!
En Aron zij al je rode shirtjes al vies?:-)

Groetjes ook van Jesse.

Geplaatst door: Bram en Jenny (10 aug. 2015)

lieve mirthe ik mis je.

ik ben nu bij oma

kus elles

Geplaatst door: elles merkus (10 aug. 2015)

Mooie verhalen en nog mooiere foto's. De liefde (over)wint! Mooi om jullie zo bezig te zien.

Mooie foto Rianne. Geniet van alle mooie en indringende momenten en belevenissen. Veel succes met al jullie bezigheden en to do's. Maak er een onvergetelijk mooie tijd van daar in Zuid Afrika.
Hier alles OK! Bless! Liefs.

Geplaatst door: Koelewijn Family (10 aug. 2015)

wat veel blije gezichten. Gaaf om te zien en wat een belevenissen. Echt indrukwekkend! Een mooie tijd met elkaar toegewenst.

Geplaatst door: anja merkus (10 aug. 2015)

Lieke (en alle anderen natuurlijk), wat een prachtige foto van jou met zo'n mooi kindje. We smelten hier gewoon, vooral Peter Jan :-)

Geplaatst door: familie Pouwels (10 aug. 2015)

Super leuk om jullie blog te lezen van vandaag.
Wat moeten jullie alweer veel indrukken hebben opgedaan. Mooie ontroerende foto's gemaakt.
Veel succes morgen met het liefdevolle werk wat jullie daar mogen doen.

Geplaatst door: Henk & Thera Salomons (10 aug. 2015)

Een heel mooie impressie weer, fantastische foto's we kunnen het helemaal meebeleven zo! Jammer dat er geen geluidsfragmenten bij zitten anders had ik het Wilhelmus wel willen horen..

Succes allemaal we zijn benieuwd naar de ervaringen van morgen!
(enne, Siem, 't lijkt te gaan waaien hier...)

Geplaatst door: Familie de Haan (10 aug. 2015)

Lieve Nadine en Leon,

Wat een mooie en indrukwekkende foto's.
Dat de kinderen zo blijmoedig zijn terwijl ze zo weinig hebben.

Groetjes,

Wousje, Bert, Gabrielle en Gerrit

Geplaatst door: Fam. Bos (10 aug. 2015)

mooi verhaal, maar wat een tegenstellingen, thuis en Zuid Afrika.
Veel succes allemaal en heel veel plezier met elkaar.
Mooie foto's, top.
Groetjes

Geplaatst door: Klaas Koelewijn (10 aug. 2015)

Zie ik daar Luuk met gitaar bij het kampvuur? Is tie heel door de douane gekomen:) ?
Mooie berichten weer en geweldig om er foto's bij te zien. Heb een mooie tijd mensen en xtra hug voor Luuk!

Geplaatst door: Woudstra-fam (10 aug. 2015)

Hey Tom,

Goed gescoord vandaag met twee meiden op de foto en een goal tegen de springbokken.

Veel plezier en werk ze allemaal.

Gr. Evert

Geplaatst door: Evert van Donselaar (10 aug. 2015)

Wat een indrukwekkende verhalen en mooie foto's. Hier krijgen wij een beetje een beeld van wat jullie daar ervaren. Wij worden er stil van, dus wat zullen die indrukken voor jullie dan zijn...

Willem-Jan: het lijkt op de foto wel duidelijk dat als jij een schoolbord ziet je je daar thuis voelt...

Geplaatst door: Tanja en Wijnand de Gelder (10 aug. 2015)

Wat een mooie foto's van jullie met die kinderen. Erg indrukwekkende en mooie blog weer! Ik kijk er iedere dag naar uit....

Geplaatst door: Margré Ruizendaal (10 aug. 2015)

Wat een mooi verhaal en supermooie foto's, vooral jullie met die kindertjes. Zo fijn, dat jullie ze blije momenten kunnen geven! Op naar de volgende dag...
Groetjes uit Spakenburg en een speciale groet voor Gerina

Geplaatst door: Alie Hopman (10 aug. 2015)

Hoi allemaal,

Haha Ron beton, hoe komen jullie daar nou weer bij?
Leuk om de bekende verhalen en foto's te lezen en te zien.
Succes morgen weer!

Groetjes,
Arjan en Martine

Geplaatst door: Arjan en Martine (10 aug. 2015)

Heej, lieve lieve Den! Ik heb ook wel weer heel veel zin om ff aan je haar te zitten, haha :-) Geweldig om de blogs te lezen en om jullie zo te zien genieten van en met elkaar! Heel veel succes morgen. Love you... hele dikke knuffels van je moeder en een dikke kus van je vader.

Geplaatst door: kees en hester kok (10 aug. 2015)

Wat heerlijk om al die blijde kinderkoppies te zien!
En triest al die krotjes...
Veel succes allemaal op jullie eerste werkdag morgen!

Lieve Pieter, (zie foto 2) stapte je hier maar vrolijk door de deuropening... Ik mis je! Maar ben trots op je dat je je zo goed inzet voor de mensen daar.
Elena mist jou ook, vooral de stoei en knuffel momentjes. Silvan snapt het gelukkig allemaal nog niet, die gaat z'n ondernemende gangetje wel. Ik geniet volop van de kids maar ben blij als we dat weer lekker samen kunnen doen.
Hou van je!

Geplaatst door: Merine (10 aug. 2015)

Wat indrukwekkend, ik ben er stil van............
Zoveel kinderen met een lach op hun gezicht terwijl er niet veel te lachen valt denk ik dan.
Fijn dat jullie hier deel van mogen uitmaken, morgen gaat het werk echt beginnen, veel sterkte maar vooral ook plezier. In mijn hart en in gebed reis ik met jullie mee.

Geplaatst door: Gerda van de Lagemaat (10 aug. 2015)

Wat moet dit indruk hebben gemaakt. Vast heftig om te zien in wat voor leefomstandigheden deze kinderen leven. Je hebt er van gehoord en nu zie je het met eigen ogen. Wat is het ook mooi en ontroerend om te zien wat jullie voor deze kinderen kunnen betekenen. Lachende gezichtjes, stralende ogen. Kippenvel. Lieve Lisa, alles gaat goed thuis. Voel me goed.
We bidden voor jullie en de kinderen.
Liefs

Geplaatst door: Karin, Arjan, Lisa (10 aug. 2015)

Wat een indrukwekkend verhaal en mooie foto's. We zijn hier wel een beetje trots op het feit dat jij (Marijn) de wedstrijd beslist hebt..

JAJJA

Geplaatst door: Fam. Kooistra (10 aug. 2015)

Wat een indrukwekkende foto's! Maar ook mooie foto's van jullie allemaal met de kinderen. Voor hen doen jullie ook dit werk straks! Veel succes met alles! We bidden dat alles goed mag blijven gaan!

Geplaatst door: Jos en Walenka Hollaar (10 aug. 2015)

Wat een leuk stuk om te lezen. Samen met de foto's weten jullie een goed beeld te geven van jullie dag. Complimenten!

Fijne avond nog allemaal en morgen wens ik jullie weer een fijne dag toe.

Groetjes.

Geplaatst door: Berrie (10 aug. 2015)

Lisa love you veel plezier nog Gaat goed hier :)

Geplaatst door: Lars hessel (10 aug. 2015)

Leuk om te lezen dat jullie die kinderen een lach op hun gezicht toveren!!! Gaaf al die foto's veel leuke dagen nog !! !!!

Geplaatst door: Lars Hessel (10 aug. 2015)

Gaaf om te zien wat alleen al jullie komst doet... strálende oogjes, lieve aandacht en een knuffel.. wauw! Dat mogen jullie vanaf nu 2 weken lang aan deze kinderen geven..!! Veel plezier morgen als 't echte werk begint! Komen jullie vast met liefde vroeg je bed voor uit ;-)

Groetjes!

PS Eveline, extra lieve groet voor jou!

Geplaatst door: Jonker-fam (10 aug. 2015)

Mooie foto's, werk ze gr.

Geplaatst door: Hillbaars@Gmail. Nl (10 aug. 2015)

wat een belevenissen zeg! En wat een schrijftalent ????

Geplaatst door: Sue W (10 aug. 2015)

Oudere berichten

› Resultaat van 2 weken hard werken (23 aug. 2019)
› Een waardig afscheid (22 aug. 2019)
› Einde in zicht (21 aug. 2019)
› De Kloof (20 aug. 2019)
› Super start van de tweede week (19 aug. 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (18 aug. 2019)
› Met z’n allen op safari! (17 aug. 2019)
› Dansfeest! (16 aug. 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (15 aug. 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (15 aug. 2019)
› En nu aan het werk! (13 aug. 2019)
› Dagje toeren (12 aug. 2019)
› de eerste indrukken (11 aug. 2019)
› Op weg naar Johannesburg (11 aug. 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (11 aug. 2019)
› De groep is geland (10 aug. 2019)
› Onderweg (10 aug. 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (9 aug. 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (9 aug. 2019)
› Laatste voorbereiding (7 aug. 2019)
› Verdere voorbereidingen (6 aug. 2019)
› Kosterschool (6 aug. 2019)
› De natuur in Afrika (6 aug. 2019)
› Harmonyschool (2 aug. 2019)
› De kop is er af (1 aug. 2019)
› Weer een stapje verder (30 jul. 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (29 jul. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (8 mrt. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (4 mrt. 2019)
› Spreuk van de maand (23 dec. 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (7 dec. 2018)
› Benefietdiner groot succes (4 nov. 2018)
› Spreuk (25 sep. 2018)
› begroting projectreis 2019 (22 sep. 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (26 aug. 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (10 mei 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (29 mrt. 2018)
› Inschrijving gesloten (2 mrt. 2018)
› Informatieavond groot succes (21 feb. 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (8 feb. 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (20 dec. 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (19 aug. 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (17 aug. 2017)
› 17 aug 2017 (17 aug. 2017)
› 16 aug 2017 (16 aug. 2017)
› 15 aug 2017 (15 aug. 2017)
› 14 aug 2017 (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (13 aug. 2017)
› 12 aug 2017 (12 aug. 2017)
› 11 aug 2017 (11 aug. 2017)
› 10 aug 2017 (10 aug. 2017)
› 09 aug 2017 (9 aug. 2017)
› 08 aug 2017 (8 aug. 2017)
› 07 aug 2017 (7 aug. 2017)
› 06 aug 2017 (6 aug. 2017)
› 05 aug 2017 (5 aug. 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (3 aug. 2017)
› bezoeken van de werklocaties (2 aug. 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (1 aug. 2017)
› Het is bijna zover (27 jul. 2017)
› 25 mei sportief (25 mei 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (14 mei 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (6 apr. 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (25 mrt. 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (20 mrt. 2017)
› Stichting Tien in actie (10 feb. 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (9 okt. 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (2 okt. 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (1 okt. 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (22 apr. 2016)
› Groepsfoto (23 aug. 2015)
› Weer thuis! (22 aug. 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (21 aug. 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (20 aug. 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (19 aug. 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (18 aug. 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (17 aug. 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (16 aug. 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (15 aug. 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (14 aug. 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (13 aug. 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (12 aug. 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (11 aug. 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (10 aug. 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (9 aug. 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (8 aug. 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (3 aug. 2015)
› Nog een paar nachtjes (1 aug. 2015)
› Minder dan 3 weken (20 jul. 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (15 mei 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (10 mei 2015)
› 2 fantastische avonden. Benefiet diner groot succes (11 apr. 2015)
› Baby, kinderkleertjes (25 mrt. 2015)
› Brei les (26 dec. 2014)
› Koop jij wel eens in een webwinkel? (23 dec. 2014)
› Sponsoren via jouw aankopen in een webwinkel (6 dec. 2014)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (19 sep. 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (2 sep. 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (12 jul. 2014)