Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Projectreis 2017
Geplaatst op: 11 aug. 2017

11 aug 2017

Lieve reageerders,

Vandaag mochten we, zoals gewoonlijk, weer aan het werk. Een groot deel ging naar een speciale speeldag bij Neobirth in Rustenburg. Er kwamen verschillende primary scholen bij elkaar om samen te spelen en wij mochten daar deel van uitmaken. Toen de busjes met kindjes aankwamen leek er geen eind te komen aan de stroom aan kinderen. Wij moesten ze leren om met speelgoed te spelen. Thuis krijgen ze dat niet aangeleerd :(. Rond een uurtje of half twaalf gingen de kindjes weer weg, maar niet met lege handen: alle kinderen kregen een mooi weggeef cadeautje. Dit bestond uit vingerpopjes en ballonnetjes. Na deze leuke ochtend reden de bussen door naar Harmony waar al hard gewerkt werd...

Op de Christian Harmony School begon de ochtend op verschillende plekken: buiten en in de bibliotheek. In de bibliotheek werden alle boeken gesorteerd op categorie en soort boek. Naast de boeken waren er ook nog spinnen en zilvervisjes die in de kamer verbleven. Buiten werd ook hard gewerkt. Een paar sterke mannen gingen cement storten en hebben een pad gemaakt. Ook hebben zij de scheur langs alle trappen opgevuld met cement. De muren en de trappen moesten ook nog verder afgemaakt worden dus daar werd hard gestuct en geverfd. Toen wij pauze gingen houden, kwamen de mensen van kinderwerk ons vergezellen. Samen hebben we velen zakken aarde in de tuin gestort. Rond half twee vertrokken twee bussen terug naar huis, omdat sommige mensen er een beetje klaar mee waren en de anderen gingen nog even doorklussen op Harmony door o.a. nog een paar muren te stucen en een lokaal te verven. Gelukkig was er genoeg tijd om ook nog met de kinderen te spelen. Toen de anderen ook, na een lange dag, wilden vertrekken, startte het busje niet en mochten we het busje met onze vermoeide lichaampjes gaan duwen.

Op andere locaties waren ze ook erg hard aan het werk. Op de Kweena primary school waren vijf mensen hard aan het werk. De tekeningen van gister die nog niet af waren werden afgemaakt en nieuwe creaties werden gecreeerd. Om twaalf uur kwamen de kindjes, zij kwamen terug van de locatie Neobirth. Ze hebben onze oortjes gekust met hun mooie engelen gezang. Het project op Kweena is nu zo goed als afgerond.

Bij kindersorg wordt zoals altijd weer gestreden. In ons appartement waren een paar complicaties. Het riool was verstopt waardoor de wc was overstroomd. Gelukkig is dat allemaal weer opgelost en kon er weer gelakt en schoongemaakt worden. Beneden in de grote badkamers werd de vloer bijna afgerond. Ook de kasten bij de heren en dames douches werden vandaag afgemaakt. Daarnaast zijn er ook een aantal mensen met een auto overal en nergens heen gereden, voor de inrichting van kindersorg en andere klusspulletjes.

Toen we weer terug waren en om half zes ons 'goedemiddaggesprekje' hadden, vielen de meeste gesprekjes in het water. Letterlijk en figuurlijk. De waterton die de kombuis en het appartementje boven voorziet van water, is ingestort. Al het water kwam naar beneden vallen en iedereen schrok. Gelukkig is er nog water bij onze slaapkamers en bij de huizen van de bewoners. Onze angst konden we wel wegvreten met de geweldige broodjes kipburgers van de keuken. Iedereen at zijn/haar buikje rond en gaat vanavond vroeg slapen om morgen fris en fruitig te zijn voor een safari tocht, waarbij opstaan begint op een spartaanse tijd: 4:45 uur.

Heel veel liefs <3 van ons allemaal.

Geschreven door 'De Groendakkies':
Iris K, Niels, Nina, Rosalie L, Jantine, Anton-Pieter, Lotte, Alied, Janny, Paula en Stefan

Dit blog is geplaatst door: Harm Brand

Reacties

Hoi hoi, eindelijk hebben jullie weekend! Volgens mij is iedereen er ook wel aan toe! Jullie hebben al veel werk kunnen verrichten volgens mij.
Was zeker er vroeg vanochtend? Ben benieuwd naar jullie blog over vandaag.
Geniet van dit vrije weekend. Wij zijn vanochtend gezellig bij de Heekjes op de koffie geweest. Even bijgekletst.
Groetjes van M&C&M

Geplaatst door: Verhoefjes (12 aug. 2017)

Haaai skatties: Jantien, Nyn, Iels, Es, Ann & Hed <3

Wij zijn ook weer herenigd na onze vakanties dus effe een berichtje van ons vanuit Spako! Superleuk om al die foto's te kijken pikkies, instawaardig!!! Wat een schatjes al die kinderen en jullie zijn hard aan et werk tijgers ;) We zijn trots op jullie en wouden eigenlijk achteraf ook wel met jullie mee, hahaha. In het berichtje lazen we dat jullie op safari geweest zijn vandaag, hoe leuk! We zijn benieuwd naar alle foto's en verhalen & zijn jullie niet verzopen in het naar beneden gevallen water? ;p Leuk hè die hyvessmileys. <3 We missen jullie en hebben echt veel te vertellen....

Nog heeeeel veel succes en plezier schatten,
Kussies Jean & San

Geplaatst door: Jeanine en Sanne (12 aug. 2017)

lieve Anton Pieter,
Fijn dat het goed gaat bij jullie.Ik geniet iedere dag van de
verslagen en de mooie foto's.Gefeliciteerd met Anna Martine haar verjaardag.Ik hoop dat het een mooie dag was op safari.
Heel veel liefs, van oma.

Geplaatst door: oma Dogterom (12 aug. 2017)

Hé Suzanne en alle andere reisgenoten, leuk om zo met jullie reis te kunnen meelezen. Wat doen jullie ontzettend veel en wat veel blije gezichten zijn er te zien bij de kinderen daar. Heel mooi hoor. Ik hoop dat jullie ook genieten van deze safari-dag. Ben benieuwd naar het verhaal van vandaag. Dikke knuffel voor Suzanne. Liefs uit Berkel!

Geplaatst door: Liesbeth (12 aug. 2017)

Dag Niels, Wat sta je leuk op de foto,met dat lieve jongetje
en wat hebben jullie veel werk verricht. geniet nu maar lekker van de safari extra leuk om dat je zo van dieren houd.
groeten van oma en opa de Graaf.

Geplaatst door: Oma de Graaf (12 aug. 2017)

Lieve Leendert Jan,
Wat fijn om te zien dat jullie het goed hebben daar.
En dat jullie door het werk wat jullie van betekenis zijn
Voor jullie verre naaste.
Ik hoop dat jullie een mooie safari hebben gehad vandaag.
En wens jullie Gods zegen met jullie werk en nog een fijne laatste week.

Geplaatst door: Opa en Oma Honkoop (12 aug. 2017)

Gedaan natuurlijk :)

Geplaatst door: Rolf en Joanne (12 aug. 2017)

Hoi! Wat hebben jullie al veel graan zeg! Heel goed weekend en rust lekker uit! Groetjes van ons allemaal!

Geplaatst door: Rolf en Joanne (12 aug. 2017)

Hopelijk hebben jullie inmiddels mooie dieren gezien. Wij gaan zo taart eten bij je zus. Succes allemaal!

Geplaatst door: Marjolein en Edith (12 aug. 2017)

Hoi Jantine, erg leuk om zo mee te kunnen lezen en kijken! En goed te weten dat jij zo hard kunt werken ;-) Jullie maken veel mensen blij daar

Geplaatst door: Marjolein en Edith (12 aug. 2017)

Wij worden er helemaal blij van als we jullie met de kindje s zien spelen en werken,Wij doen dat deze week met jullie kleinkinderen. ,Dylano en Jayleisha.dikke kus

Geplaatst door: Geertje en co snijder (12 aug. 2017)

Lieve Gerda en Evert Jan wat weer een prachtige serie foto's. Maar nog meer ,wat geweldigndat er door jullie allemaal er al gedaan is.maar het ziet er al prachtig en vrolijk uit met die kleuren. Er moet zwaar werk gedaan worden, maar het plezier straal d er van af.Vandaag een dag genieten in het wildpark.heel veel liefs van ons,we missen jullie wél erg.

Geplaatst door: Geertje en co snijder (12 aug. 2017)

Lieve papa, je bent nu op safari. Heb je veel dieren gezien? We hopen dat je het leuk had? Wij hebben het ook leuk maar wij missen je wel. We gaan vanmiddag naar de dierentuin. Kus senn en ferre en anita ❤️

Geplaatst door: senn de graaf (12 aug. 2017)

Wat hebben jullie hard gewerkt,genieten van het weekend .Kusjes voor Hedwig

Geplaatst door: Frank,Eef de Graaf (12 aug. 2017)

Geweldig mooie foto's!!! Manon en Marc super

Geplaatst door: Pieta Kruizinga (12 aug. 2017)

Hi lieve Mirthe,
op dit moment ben je al op Safari! Wij hopen zo dat je de Big 5 gaat zien!. We konden gisteren niet meer op tijd de blog lezen en de foto's bekijken. Heerlijk voor jullie dat je even een paar dagen vrij hebt! Veel plezier en wij kijken weer uit naar de foto's straks. Dikke kusX

Geplaatst door: Anneke (12 aug. 2017)

Zo harde werkers, wat hebben jullie veel gedaan deze week. Nu genieten van 2 dagen iets anders doen. Gaaf de safari, hoop dat je de big 5 spot Suus! Nog foto's kunnen maken met het oude toestelletje? Geniet ervan en veel plezier met elkaar! liefs van ons xx

Geplaatst door: Mark en Ellen (12 aug. 2017)

Lieve grote zus Nynke,
Ik mis jou wel en ik wou wel met jou mee naar de olifanten vandaag en ook naar de zebra's en de tijgers.
Hele dikke knuffels

Geplaatst door: Auke (12 aug. 2017)

Lieve papa,
Jaaaa je staat weer een paar keer op de foto! Silvan wilde je graag helpen met klussen toen hij je bezig zag.

We kijken samen steeds alle foto's en dan klinkt er hier luid geroep zodra er een PAPA, STEFAN, LIANNE of OPA en OMA in beeld komen.

Steef je keek wel vermakelijk toe hoe Lianne de was aan het doen was. Maar gelukkig zien we jou ook werkend op de foto ;)

Wij gaan vandaag naar plopsaland maar we vinden het heel jammer dat jij niet mee gaat papa. Silvan wil jou gaan halen met het vliegtuig, dan kan je toch mee.
Elena zei gister voor het slapen gaan: "ik wil naar papa" toen ik zei dat ze daar nog 7 nachtjes op moet wachten zuchtte ze diep en zei: "dat duurt echt veel te lang hoor"
Ze vinden het nu echt lang genoeg zonder jou...

Als het goed is zijn jullie nu op safari en genieten jullie van de mooie natuur en de prachtige dieren. Benieuwd naar alle foto's!
Daarna lekker genieten van de rust.

Liefs en een dikke kus van ons

Geplaatst door: Elena, Silvan & Merine (12 aug. 2017)

Lieve Nynke,wat hebben we weer genoten van jullie leuke blog en foto,s.Mooi om je zo bezig te zien in zo,n kleine ruimte.We kijken weer uit naar vanavond naar jullie beleve nissen,Spannend hoor!!! Dikke knuffel, ook voor de blije kindjes, wat maken jullie ze gelukkig. dag lieve schat, xxx opa en oma

Geplaatst door: j.k.w.kraaijeveld (12 aug. 2017)

Lieve Manon en de rest. Fijn om elke dag de verhalen te lezen! Super veel indrukken hè en al veel gedaan zeg! Hoop dat je vandaag geniet van de safari! Morgen uitrusten en maandag weer verder. Succes en dikke knuffel....

Geplaatst door: Ina Nieland (12 aug. 2017)

Als het goed is ben je nu heerlijk wakker gemaakt, best vroeg hé..ik duik over 2,5 uur heerlijk mijn bed in. Veel plezier hoop dat je veel dieren ziet. Kus.

Geplaatst door: Agnes van de Water (12 aug. 2017)

Lieve AntonPieter, Een vroegertje vandaag maar hopelijk de moeite waard en zien jullie veel dieren op safari, een zo te lezen en te zien , welverdiende dag. Fijn dat jullie al veel hebben kunnen doen.we moeten het hier op de camping met wat minder Internet doen , waardoor we de foto's niet goed kunnen bekijken, maar we zagen je wel met een mooi klein donker kindje en je zag er gelukkig uit. Nog hele fijne dagen, en gefeliciteerd met de verjaardag van AnnaMartine. Veel liefs van ons.

Geplaatst door: Bas & Annita. AnnaMartine en Christiaan (12 aug. 2017)

Nu lekker ff uitrusten... Héél veel plezier morgen op safari, wat cool dat jullie echt op zoek gaan naar The Big Five!! Geniet ervan! Dikke kus van ons xxx

Geplaatst door: Mark & Cindy Dunsbergen (12 aug. 2017)

Lieve Charlotte, wat een mooi project en súperlief die blije kindjes

Geplaatst door: Mark & Cindy Dunsbergen (12 aug. 2017)

Hoi lieve Charlotte
Wat geweldig om je zo bezig te zien en je te volgen, wat doe je ( jullie ) daar geweldig werk vooral met de kinderen, samen zingen en werken en de zware hele zware klussen die gedaan moeten worden.
Het zal een enorme voldoening geven om daar te mogen helpen, de aankomende twee dagen kunnen de blaren genezen en lekker op safari, daar ben ik wel jaloers om en ook dat lijkt mij een geweldige gebeurtenis ( vooral om op 4.45 op te staan

Geplaatst door: Cok van de Klashorst (11 aug. 2017)

Ha lieve Charlotte.
Vandaag weer druk dagje geweest. Allemaal maar vroeg slapen want morgen op safari. Dat wordt vast genieten. Hopelijk spotten jullie veel dieren.
Heel veel plezier en knuffel van oma

Geplaatst door: Gerda Westerink (11 aug. 2017)

Lieve Amber
Wat fijn dat we door de foto' s en de verhalen zo goed kunnen meeleven. Wat is er al veel werk gedaan. We leven met jullie mee en hopen dat jullie nu lekker kunnen genieten van de mooie natuur in Zuid-Afrika.
Liefs ❤️

Geplaatst door: Jaap en Alida (11 aug. 2017)

Ha lieve Anna en iedereen,
Mooi dat jullie je zo inzetten en gaaf om te volgen.
Veel plezier morgen hopenlijk zien jullie de big5.
Succes met alles en Gods zegen op jullie werk
Liefs Marian&Michiel

Geplaatst door: Michiel (11 aug. 2017)

Lieve allemaal, heerlijk om jullie blogs te lezen! Wat een mooi werk doen jullie daar. Wat zullen ze blij zijn daar met jullie!
Prachtige foto's! Gaaf morgen op safari! We kijken uit naar de foto's van morgen!
Lieve thim, hier gaat het oké. We missen je maar geniet daar van alles! Dikke knuffel ook van papa!❤️

Geplaatst door: Erna (11 aug. 2017)

Hoi lotte. Wat een mooie foto zeg en wat een blije gezichtjes van de kinderen daar. Gr. Tima

Geplaatst door: Tima (11 aug. 2017)

Sorry! Gaf steeds aan dat ik opnieuw moest klikken:-)

Geplaatst door: Hanneke (11 aug. 2017)

Hey lieve harde werkers! Wat weer leuk om het verslag te lezen en alle kleurrijke foto's te zien! Jullie mogen nu lekker weekend vieren, morgen een hele mooie dag gewenst op Safari!
Alied, mooi visgraatje hoor :-) Wie heeft dat gedaan?
Groetjes en dikke kus!

Geplaatst door: Joost en Hanneke (11 aug. 2017)

Hey lieve harde werkers! Wat weer leuk om het verslag te lezen en alle kleurrijke foto's te zien! Jullie mogen nu lekker weekend vieren, morgen een hele mooie dag gewenst op Safari!
Alied, mooi visgraatje hoor :-) Wie heeft dat gedaan?
Groetjes en dikke kus!

Geplaatst door: Joost en Hanneke (11 aug. 2017)

Hey lieve harde werkers! Wat weer leuk om het verslag te lezen en alle kleurrijke foto's te zien! Jullie mogen nu lekker weekend vieren, morgen een hele mooie dag gewenst op Safari!
Alied, mooi visgraatje hoor :-) Wie heeft dat gedaan?
Groetjes en dikke kus!

Geplaatst door: Joost en Hanneke (11 aug. 2017)

Lieve Rosalie, weer heel veel mooie foto's van je met de kinderen. En ook weer hard gewerkt. Morgen heel veel plezier op de safari. Gelukkig is nu weekend, kun je uitrusten misschien. Dikke knuffel

Geplaatst door: Opa en Oma van der Steen (11 aug. 2017)

Hoi Marije, jullie hebben erg veel gedaan in een paar dagen tijd! Fijn dat je dan nu twee dagen mag bijkomen. En dan nog wel op safari!!! Ik hoop dat jullie the big five nog tegenkomen!
Hier thuis zijn we alweer met z'n viertjes, David is weer terug van vakantie.

Geplaatst door: Sandra en Kees Schalk (11 aug. 2017)

Ha!

Leuke foto's weer. Jullie staan er schattig op hoor samen opa en oma..

Pieter wat kijk jij moeilijk op een van die foto's.weet je dat wij toen daar waren en de bus ook kapot was toen had ook hem nog gemaakt toch?

Stefan, volgens mij heb jij het wel naar je zin je staat altijd lachend op de foto.

Jurgen, heb jij die prachtige vlecht gemaakt?

Rosalie, ben je erg moe na een week werken?

Helaas kunnen jullie niet uitslapen morgen maar goed op safari gaan is wel erg gaaf! En de moeite waard om zo achterlijk vroeg gewekt te worden. Veel plezier!

Lieve groet, De Bremannetjes

Geplaatst door: Arjan, Martine, Nathanaël, Salomé, Jefta en Hadassah (11 aug. 2017)

Lieve Iris (K), je mist ons, maar wij jou ook! (ook op de foto's )
Volgens mij doe je nu allemaal dingen waar je blij van word. Je leert in ieder geval een heleboel dingen. Fijn om te zien. Veel plezier in het weekend. Liefs van ons allemaal!

Geplaatst door: Willeke Kroesbergen (11 aug. 2017)

Lieve Rosalie. Wat een mooi verslag weer van al jullie activiteiten.,en wat een mooie foto's van al die schattige kindjes.wat waren jullie leuk bezig met ze. Geweldig om dit zo met jullie te kunnen delen.Voor morgen een hele mooie dag toegewenst .Geniet van alles. Veel liefs van oma en opa.

Geplaatst door: Hennie Gillot (11 aug. 2017)

Lieve Aniek, wat zijn jullie weer druk geweest vandaag, heerlijk om te zien en te lezen. Fijn dat je morgen mag uitrusten van al dat harde werken. Hoop dat je een geweldige dag hebt morgen tijdens de safari. ik zal aan je denken moet straks namelijk werken dus als je wakker wordt zo ontzettend vroeg ben ik ook nog (als het goed is haha) wakker. Hou van je en zet hem op! dikke kus mama

Geplaatst door: Agnes van de Water (11 aug. 2017)

Hoi Elles, leuk dat je hebt kunnen meehelpen om de kinderen te leren spelen. Jullie hebben met z'n allen weer veel werk verzet! We wensen jullie een fijn weekend toe waarin jullie kunnen ontspannen!

Geplaatst door: Leny en Peter (11 aug. 2017)

Heyy lieve Charlotte,
Wat leuk om te zien hoe blij de kinderen worden van jullie! Helaas geen foto's van jou gezien dit keer! Ben benieuwd naar de foto's van de safari morgen! Veel plezier en knuffel! Xx Rosalie

Geplaatst door: Rosalie (11 aug. 2017)

Lieve amber, wat weer een belevenissen zeg! Jullie hebben al heel wat werk verzet, knap hoor !
Hoop dat jullie morgen heel erg genieten op de safari tocht en veel wilde dieren spotten .
Je zult nu wel al heerlijk slapen.
Dag schat
Kusjes Willem en Gea

Geplaatst door: Gea (11 aug. 2017)

Hoi Thirza, ik keekmuit naar deze blog, gelukkig zie ik je weer op de foto's. Fijn dat je weer beter voelt. Was heel erg leuk om je vanavond telefonisch gesproken te hebben, Geniet van jullie weekend. Ik kijk uit naar de foto's met mooie dieren. Liefs Gert en Gerdy
.

Geplaatst door: Gerdy Dijksterhuis (11 aug. 2017)

Lieve allemaal, na een week van werken en vele indrukken, morgen lekker op Safari en zondag uitrusten. Geniet ervan. Liefs voor allemaal en een dikke knuffel voor Manon!

Geplaatst door: Inez (11 aug. 2017)

Lieve Aniek ik zie mooie blogs en mooite foto's ik hoop dat je plezier hebt en dat je gaat genieten in Zuid Afrika ik hoop dat je met alle mensen van Stichting tien een leuke tijd nog heb Gods zegen en maak er nog een leuke tijd van in Zuid Afika

Hou van je

Coen

Geplaatst door: Coen van de water (11 aug. 2017)

He liefste Ruth! Zo leuk om je weer te zien vandaag, harde werkers zijn jullie allemaal! De kinderen zijn echt zo lief om te zien, dank dat jullie zonnestralen mogen zijn voor hen

Geplaatst door: Gerlinde Ayide (11 aug. 2017)

Lieve Iris en allemaal,
yes! weer een nieuw verslag! Harde werkers!..al een project afgerond!! Geweldig! En wat ziet het er gezellig uit op de foto's met schattige blije kindjes die zich prima vermaken met jullie!(en het speelgoed). Jullie eerste werkweek zit erop; jullie kunnen supertrots zijn op jezelf!
Morgen de safari!! Iris! Lekker uitleven met je camera!...misschien de Big Five in het wild! Slaap lekker allemaal en heel veel plezier morgen!!
liefs voor allemaal, dikke kus voor jou Ier, van mama

Geplaatst door: Germartha van Hoek (11 aug. 2017)

Hoi Lourens, fijn dat we je even gesproken hebben. Veel plezier morgen! Xxx ons

Geplaatst door: Kees en Wietske (11 aug. 2017)

Wat een gezelligheid en wat een feestje om die spelende kinderen te zien. Een heel waardevolle herinnering zal dat voor ze zijn! Ils, jij was weer druk aan het klussen zo te zien. Nog geen enge spinnen tegen gekomen? Ik hoop het maar... Heel veel plezier morgen en liefs!

Geplaatst door: José (11 aug. 2017)

Hallo harde werkers, het was weer een enerverende dag zo te zien. Mooie foto's weer. Wat een fijne tijd om op te staan morgen.. hopelijk zijn de dieren ook vroeg uit bed. Heel veel plezier op safari, hopelijk levert het ook weer mooie plaatjes op!

Geplaatst door: Rutger Outshoorn (11 aug. 2017)

Ha Rosalie en ook jullie allemaal natuurlijk. Wat een leuk verslag weer vandaag en mooie foto's. Hopelijk krijgen jullie geen waterprobleem. Veel plezier morgen op safari! Groetjes van André, Deborah, Eline en Jolinde

Geplaatst door: Fam Lucas (11 aug. 2017)

Weer hard gewerkt. Het ziet er ook allemaal mooi uit. Veel plezier morgen bij de safari! Dikke knuffel voor Joëlle!!!

Geplaatst door: Erik en Henriëtte (11 aug. 2017)

Ha harde werkers! Wat hebben jullie weer veel gedaan vandaag goed hoor! Wat een mooi en dankbaar werk!! Nina, fijn dat je even kon bellen, we zijn hardstikke trots op je!! Groeten en knuffels van oma en Nico, Martin en Rineke en kids! Geniet morgen van jullie safari! Kus van papa, mama Sanne en Sem

Geplaatst door: Hester &Gerben Sanne en Sem (11 aug. 2017)

Lieve Rosalie, wat een gezellige foto's weer! Leuk dat jullie met de kids aan het spelen en knutselen geweest zijn! En ook hard gewerkt weer!! Super trots zijn wij op jou! Ga morgen maar heel erg genieten van de safari! Heb het maar fijn lief meisje! Hou van je, dikke kus van ons allemaal. xxx

Geplaatst door: Bram & Jolieke (11 aug. 2017)

Zo, weer lekker actief geweest vandaag. Ik kan me voorstellen dat na een week hard werken jullie er wel een béétje klaar mee zijn. Het zijn lange dagen! En dan in je vrije weekend nóg eerder op! Ilse, we zullen -over héél lang ;) - de rode loper naar je bed leggen... En okay, het is vroeg, maar naar Pilanesberg is de moeite waard. Als je nou ergens óp de berg op een bankje onder een afdak zit, mag je er even aan denken dat ik daar 12 jaar geleden ook zat. Maar de tip is: daar zit (zat toen) niet veel wild. Dan kan je denk ik beter naar de natte plekken toe. Ik hoop dat je veel dieren zit, heel veel plezier morgen! Hopelijk hoef je het busje niet te duwen nadat je stil hebt gestaan om de leeuwen te fotograferen...

Geplaatst door: Eko (11 aug. 2017)

Hoi Niels en alle anderen,
Wat een mooie foto's weer en ... weekend, heerlijk lijkt ons.
Ontzettend veel plezier gewenst morgen, hopelijk zien jullie ze alle 5!
Groetjes.

Geplaatst door: Dick en Margriet (11 aug. 2017)

He lieve Iris,
Wat schattig die schaapjes! Echt te lief!!
Moest goed kijken om je te kunnen vinden op de foto's, maaar heb je gevonden hoor!
Morgen super vroeg opstaan, maar een hele toffe safari!! Heel benieuwd naar die foto's!
Geniet van je weekend en ook van de komende week! Voor je het weet zit je alweer in het vliegtuig terug..
Lieeefde en drukkies!

Geplaatst door: Myrthe van Hoek (11 aug. 2017)

Leuk Roos, mooie foto's met allemaal blije kinderen. Morgen vroeg op maar ik hoop dat jullie veel tijdens de safari zullen zien. Heel veel plezier morgen!

Geplaatst door: Berrie (11 aug. 2017)

Dat was een half bericht.... ging mis met de lachsmiley. Sterkte met t morgen nòg vroeger opstaan, maar wel met een extra gave reden. We hopen voor jullie dat jullie veel dieren 'spotten'. Enjoy! Veel plezier voor iedereen en een extra dikke mamzelknuffel voor Charlotte!

Geplaatst door: Arjanne (11 aug. 2017)

Hoi Iris,
Je bent lekker bezig hoor! Super.
Veel (werk)plezier nog!!
Groetjes 'tante' Janet

Geplaatst door: Janet H (11 aug. 2017)

Wat een doorzetters zijn jullie! Respect hoor. En wat zien we de kinderen genieten van t spelen. Jullie zijn toppers. Charlotte, we hebben je vandaag niet kunnen vinden op de foto's. Hoop dat t goed met je gaat en je niet ingestort bent na t telefoontje

Geplaatst door: Arjanne (11 aug. 2017)

16-15-20-1-20-15-18-19 Suc6 Joëlle

Geplaatst door: Rolbol naar Jolbol (11 aug. 2017)

Fijn nieuwe foto's! Ziet er steeds beter uit op die locaties! En wat mooi om te zien dat de kindjes heerlijk met jullie mochten spelen.
Zeg Willie, waar is je rode team shirt?

Drukkies voor Juliëtte,
Liefs Nathalie

Geplaatst door: Nathalie Hollaar (11 aug. 2017)

Hee Suus
Je hebt hard gewerkt zeg!! Gelukkig heb je nu lekker weekend. Ik hoop voor je dat jij niet de zilvervisjes hoefde weg te halen haha
Heel veel plezier op safari ook namens Chris xx ❤

Geplaatst door: Mirjam (11 aug. 2017)

Hey Charlotte, super leuk om te zien dat die kinderen zo blij zijn met jullie! Mis je heel erg en hou van je❤
Martijn

Geplaatst door: Martijn (11 aug. 2017)

Oudere berichten

› Resultaat van 2 weken hard werken (23 aug. 2019)
› Een waardig afscheid (22 aug. 2019)
› Einde in zicht (21 aug. 2019)
› De Kloof (20 aug. 2019)
› Super start van de tweede week (19 aug. 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (18 aug. 2019)
› Met z’n allen op safari! (17 aug. 2019)
› Dansfeest! (16 aug. 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (15 aug. 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (15 aug. 2019)
› En nu aan het werk! (13 aug. 2019)
› Dagje toeren (12 aug. 2019)
› de eerste indrukken (11 aug. 2019)
› Op weg naar Johannesburg (11 aug. 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (11 aug. 2019)
› De groep is geland (10 aug. 2019)
› Onderweg (10 aug. 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (9 aug. 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (9 aug. 2019)
› Laatste voorbereiding (7 aug. 2019)
› Verdere voorbereidingen (6 aug. 2019)
› Kosterschool (6 aug. 2019)
› De natuur in Afrika (6 aug. 2019)
› Harmonyschool (2 aug. 2019)
› De kop is er af (1 aug. 2019)
› Weer een stapje verder (30 jul. 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (29 jul. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (8 mrt. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (4 mrt. 2019)
› Spreuk van de maand (23 dec. 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (7 dec. 2018)
› Benefietdiner groot succes (4 nov. 2018)
› Spreuk (25 sep. 2018)
› begroting projectreis 2019 (22 sep. 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (26 aug. 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (10 mei 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (29 mrt. 2018)
› Inschrijving gesloten (2 mrt. 2018)
› Informatieavond groot succes (21 feb. 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (8 feb. 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (20 dec. 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (19 aug. 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (17 aug. 2017)
› 17 aug 2017 (17 aug. 2017)
› 16 aug 2017 (16 aug. 2017)
› 15 aug 2017 (15 aug. 2017)
› 14 aug 2017 (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (13 aug. 2017)
› 12 aug 2017 (12 aug. 2017)
› 11 aug 2017 (11 aug. 2017)
› 10 aug 2017 (10 aug. 2017)
› 09 aug 2017 (9 aug. 2017)
› 08 aug 2017 (8 aug. 2017)
› 07 aug 2017 (7 aug. 2017)
› 06 aug 2017 (6 aug. 2017)
› 05 aug 2017 (5 aug. 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (3 aug. 2017)
› bezoeken van de werklocaties (2 aug. 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (1 aug. 2017)
› Het is bijna zover (27 jul. 2017)
› 25 mei sportief (25 mei 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (14 mei 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (6 apr. 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (25 mrt. 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (20 mrt. 2017)
› Stichting Tien in actie (10 feb. 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (9 okt. 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (2 okt. 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (1 okt. 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (22 apr. 2016)
› Groepsfoto (23 aug. 2015)
› Weer thuis! (22 aug. 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (21 aug. 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (20 aug. 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (19 aug. 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (18 aug. 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (17 aug. 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (16 aug. 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (15 aug. 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (14 aug. 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (13 aug. 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (12 aug. 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (11 aug. 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (10 aug. 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (9 aug. 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (8 aug. 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (3 aug. 2015)
› Nog een paar nachtjes (1 aug. 2015)
› Minder dan 3 weken (20 jul. 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (15 mei 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (10 mei 2015)
› 2 fantastische avonden. Benefiet diner groot succes (11 apr. 2015)
› Baby, kinderkleertjes (25 mrt. 2015)
› Brei les (26 dec. 2014)
› Koop jij wel eens in een webwinkel? (23 dec. 2014)
› Sponsoren via jouw aankopen in een webwinkel (6 dec. 2014)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (19 sep. 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (2 sep. 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (12 jul. 2014)