Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Vrijwilligersreis 2015
Geplaatst op: 12 aug. 2015

12 aug. 2015 (wo)

Lief dagboek,

Alweer een zonnige en stoffige dag in Zuid-Afrika. Zoals nu normaal is, stonden we om 05:45 op. We startte de dag met onze vaste routine: een overheerlijk broodpakketje maken, een zeer leerzaam en diepzinnig goedemorgen gesprek enz enz. Daarna vloog iedereen met onze partybusjes, wat ons humeur iets verbeterde, uit naar zijn werklocatie.

 

Moedwilschool

Onze mannelijke bikkels repareerden het speeltoestel waar de kindertjes zo gehecht aan zijn. Ondertussen ging de decoratieploeg verder waar ze gisteren waren gebleven. We hebben de muren afgeschilderd, de ramen gerepareerd en de buitenkant opgevrolijkt. Tot we vrolijk gezang hoorden wat ons het lokaal uitlokte. We troffen een grote groep kinderen aan met hun juf die vol enthousiasme stonden te zingen en dansen. Na hun prachtige optreden vonden wij dat we ook iets moesten doen. Dus kwamen ‘hoofd, schouders knie en teen’, ‘van voor naar achter naar links naar rechts’ en nog meer meezingertjes aan bod. De kinderen deden vrolijk mee en zongen zelf ook nog wat mooie liederen over Jezus. Daarna begon de pauze voor de kinderen en kwamen ze allemaal naar het plein. We speelden met ze en lieten onze haren vlechten want ons haar is zeer bijzonder. Er werd limbo gedanst en nog veel meer gekkigheid uitgehaald. Toen ging de schoolbel en begon het grote afscheid wat nog zeker een halfuur duurde. Alle kinderen kwamen voor een knuffel en nog een knuffel en nog een knuffel en voor een  high-five. Daarna ging iedereen weer aan het werk, we perfectioneerden alles en voor we het wisten was het alweer tijd om terug te gaan naar de  verblijfplaats.

 

Kosterschool

Vroeg in de morgen gingen we met 2 bussen(waarvan 1 partybus ;) naar Kosterschool, waar we weer hartelijk werden ontvangen met dikke knuffels van de kinderen en blije leraren. Al vrij snel stonden we met een pikhouweel, kwast of toch nog even een kind in de hand. Langzamerhand werd het dan echt tijd om aan de slag te gaan en dat gebeurde ook want iedereen zat aan een klus. De put is verder uitgegraven voor de aanleg van meer waterwegen. Ondertussen zijn de huisjes opgevrolijkt met verschillende kleuren en tekeningen die door de kinderen bewonderd werden. Tegen 12 uur ging de bel (die wel op een luchtalarm lijkt) en alle kinderen kwamen naar buiten. Het was toen tijd voor weer wat knuffels, high-fives, aandacht, liefde en een ‘optreden’ met veel dansen, klappen en zingen waaraan veel schoolkinderen wel even mee wouden doen. Vervolgens zetten wij onze klussen voort en veel werden al afgerond waardoor een deel van de groep bezig kon gaan met het opknappen van een klaslokaal. De kinderen haalden zelf hun schoolbankjes weg om te verplaatsen naar een ander lokaal waardoor wij snel bezig konden gaan. Tegen het einde van de dag was het lokaal schoongemaakt, opgeschuurd en één wand was geverfd. Met z’n allen hebben we opgeruimd en genoten van weer een dag vol werken en blijdschap.

 

Freedompark

Eindelijk is het onze ( Carlijn, Rianne K, Dennis, Elianne, Marijn, Willem Jan, Janny en Jeanette) beurt om kinderwerk te gaan doen! Na vele voorbereidingen thuis in Nederland en hier in het mooie Zuid-Afrika is het dan zover! Met Dj Dennis in de bus reden we richting Freedompark. Opnieuw geschokt wanneer we rijden langs de arme krottenwijken. Dat gaf ons alleen maar meer energie om de kinderen een dag van hun leven te geven! Eenmaal half bevroren aangekomen ’s ochtends vroeg werden eerst alle spullen klaar gezet en de kinderen opgehaald vanuit de krottenwijken. Toen er ongeveer 20 kinderen waren begonnen we met zingen en daarna las Dennis Kok in het Engels het mooie wonder van de vijf broden en twee vissen voor. Dit met de boodschap dat die kinderen in de sloppenwijken ook een wonder zijn! Aansluitend werd er wat gedronken en al snel werd er gestart met het knutselwerkje. Toen mocht iedereen even naar de wc, wat een rij van inmiddels 40 kinderen voor een dixi was geworden ;) het mocht even duren maar daarna konden we eindelijk al onze energie kwijt met de buitenactiviteiten. Eerst een leuk parcour waarmee ze een ballon konden verdienen en daarna mocht iedereen lekker vrij spelen met de spullen die wij mee hebben genomen. We verveelde ons geen moment, want er hingen de hele dag minimaal vijf kinderen om je nek. Vooral haren van de meiden waren erg interessant, en wanneer Marijn onze grote kindervriend een foto wou maken was hij opeens erg populair. Na de vermoeiende maar ontzettend gave activiteiten werd het tijd voor een lekker broodje met boter, gesmeerd door ons om kwart voor 6 ’s ochtends. Toen alles eenmaal op was werd er nog een liedje gezongen en gingen de kinderen bepakt met een appel en een speeltje. Toen de inmiddels meer dan 50 kinderen het hek uit waren was het tijd voor ons om even bij te komen en met elkaar te evalueren onder genot van een broodje en een lekker soepje gemaakt door onze tijger Willem Jan. Ja hij is echt een held ;)

Na een fantastische ochtend bij freedompark die we nooit meer gaan vergeten, gingen we ’s middags nog langs bij een clinic voor mensen die abortus hebben gepleegd of willen plegen en voor mensen met HIV/Aids.

Al met al hebben wij een super dag gehad die ieder van ons anders maar fantastisch heeft beleefd. En nu is het tijd om voor iedereen op hun eigen manier het te verwerken.

 

We missen jullie wel een ienieminie beetje (ook al willen sommige dat niet toegeven) dus hierbij veel liefs, voor onze familie en vrienden, vanuit Zuid-Afrika!

 

Geschreven door:

Josefien, Nathalie, Siem, Jordy, Eveline, Marijn en Elianne (+ onze geliefde leiders Janny en Willem Jan)

 

Filmpjes!

De volgende filmpjes geven een indruk van hoe we met elkaar genieten:
- filmpjes 1 en 2: swingen in de pauze op de Kosterschool:  
- filmpje 3: spelen met de kinderen op de Moedwilschool:  https://youtu.be/OKBeofMdxWU
 
 
 
Dit blog is geplaatst door: Harm Brand (lid projectgroep)

Reacties

lanoxin over the counter <a href="https://buylanoxpl.com/">lanoxin 250 mg price</a> molnupiravir online

Geplaatst door: Grkgkw (22 feb. 2023)

Thanks for stritang the ball rolling with this insight.

Geplaatst door: Belle (8 jul. 2016)

Na problemen met ons internet nu toch de mogelijkheid om op de website te kijken. Leuk om te zien en leuk om mee te kunnen leven! Het lijkt een gezellige groep en jullie maken er echt iets moois van!

Geplaatst door: Petrie (14 aug. 2015)

Hallo marloes,
het was al heel lang een wens de helpende hand te bieden aan kindweren in zuid afrika.
Na een lange reis ben je nu op de plaats waar je
zo graag wide zijn.
middels fotoos en filmpjes krijgen wij een inkijkje
in jullie leven aldaar.Marloes wij zijn trots op jou en de hele groep.we wensen jullie sukses/alle
goeds en nog een fijne tijd.m.vr.gr.
opa zilvester/oma loes/oma weimpje.

Geplaatst door: fam. Vermeer (13 aug. 2015)

Hallo Eveline. Wat een mooie dingen doen jullie. Leuk om de foto's te bekijken. Nog een heel goede en fijne tijd met elkaar. Liefs van de Sneepjes

Geplaatst door: Margreet Sneep (13 aug. 2015)

Hoi Daphne, ik kijk iedere dag naar de foto,s en de blog.Ik vind de filmpjes erg leuk, maar de huisjes vind ik niet zo mooi. Wat voor weer is het in Afrika? Doei Daphne, knuffel van Hidde en liefs van opa en oma Kr.

Geplaatst door: Hidde Baron (13 aug. 2015)

Ha Rianne!
Lekker vroeg opstaan dus... Komt je dat even goed uit als vroege vogel. Je slaapt toch nog wel hoop ik. Ben met eten bezig, we eten kippenpoten jij bent er toch niet ;-)
Groetjes en hou je taai meissie!

Geplaatst door: Margriet Bolks (13 aug. 2015)

Hoi Siem,
Wat geweldig om jullie daar bezig te zien. Die foto's en filmpjes!! Prachtige ervaring lijkt het ons. Mirjam zou zo weer terug willen:)
Leuk Siem om zo op de hoogte te blijven!!! Groetjes en alle goeds met elkaar!!!
liefs ante Marita en familie

Geplaatst door: Fam Eilander (13 aug. 2015)

Hallo Siem en 'collega's',

Wat zijn jullie fantastisch goed bezig! Maar oei, wat begint de dag vroeg daar. Leuk en ook soms ontroerend om alle verhalen te lezen, de foto's te zien en filmpjes te bekijken. Hartverwarmend, de blijdschap van de kinderen.
We blijven jullie volgen!!

Liefs uit Wijk bij D.

Geplaatst door: Omarijke en Henk (13 aug. 2015)

Wat heerlijk om te zien hoe de kinderen genieten van alles wat jullie doen. Zij fleuren er van op, maar ook vooral hun omgeving. Wat gaat dat er vrolijk uit zien. Als jullie weg zijn blijft dat als herinnering aan jullie achter. Succes verder met klussen.

Geplaatst door: Anja Vegter (13 aug. 2015)

Lieve mirjam ik hoop det je het leuk heb
Je staat echt leuk op de foto,s
Ik hoop dat je mij en beetje mist
Want ik mis jou
Kusje van je zusje

Geplaatst door: Emma Zegers (13 aug. 2015)

Lieve Eveline, het is gelukt.. we hebben je op de foto's gezien ;-) Leuk! We denken veel aan je en vinden het heel mooi dat je dit werk met zoveel plezier doet! Lieve groetjes van Opa en Oma

Geplaatst door: Opa en Oma vd Bout (13 aug. 2015)

Jullie zijn al aardig bezig. Actief Creatief en sportief.
we genieten elke dag weer van verhalen en foto's met blijde gezichten.

Mooi hoor !!!!

Geplaatst door: Oma&Opa Hollaar (13 aug. 2015)

Wat goed van jullie daar in een ver land mensen die het slechter als ons hebben gaan helpen! Dan zie je pas hoe goed we het hier hebben en hoe goed hier alles geregeld is! Ook leuk dat jullie wat kunnen betekenen voor al die kinderen daar!
Veel succes met klussen en alles wat jullie daar doen! Jullie maken daar mooie herinneringen!
Speciale groeten voor onze neef Tom van Donselaar!

Geplaatst door: Gert en Gea (13 aug. 2015)

Wat een leuke filmpjes om te kijken. Leuk om te zien dat de kinderen zo genieten! En wat zijn het er veeeeel!
Het bouwen is ook mooi aan het worden. Vooral die schilderingen zien er goed uit zeg ;) Leuk om te lezen dat jullie samen met de mensen daar aan de slag zijn. Heel veel succes en plezier nog!

Liefs Erik & Judith

Geplaatst door: Erik & Judith (13 aug. 2015)

Wat leuk om al die foto's te zien en de verhalen te lezen! Zo mooi hoe jullie daar een grote zegen zijn voor al die mensen. Gods zegen bij alles wat nog mag komen! En geniet van alles wat God zo mooi heeft gemaakt.
Wij bidden voor jullie.

Dikke kus van ons!

Geplaatst door: Pieter & Yvonne (13 aug. 2015)

Oeh klinkt weer allemaal geweldig! En weer van die moooooie foto's (eentje wel heel mooi;)) Nog een weekje genieten allemaal toppers en heel veel succes!

Geplaatst door: Auk (13 aug. 2015)

Lieve Tom, hoe gaat het met. Je. Zo te zien gaat het goed. Hopelijk eb je het naar je zin. We leven dagelijks met je mee en zeggen hoe zou het met Tom zijn? We wensen je nog een goede tijd toe met die kinderen en hopen nog wat van je te zien. Een lieve groet van je liefhebbende opa en oma.

Geplaatst door: Opa en oma Woudenberg (13 aug. 2015)

Wat een leuke foto's weer!! En zo leuk de filmpjes, al die blije gezichtjes...zo lief!!

Wat een mooi en goed werk doen jullie! Echt trots op wat jullie kunnen en doen met elkaar!

En wij kijken iedere dag uit naar jullie verhaal, fijn om te lezen!!
Enne Milan....je kamer is al bijna een week bezet door je lieve broertje!

Lieve groet van ons

Geplaatst door: Gijs en Anneke, Jascha,Senne en Vivian (13 aug. 2015)

Wat hebben jullie weer fantastisch veel mooi werk verricht. Leuke foto's en filmpjes. Geniet ervan de tijd vliegt om. Sterkte met de vroege morgenstond. Groetjes Hill Baars

Geplaatst door: Hillbaars@Gmail. Nl (13 aug. 2015)

Wat gaaf weer van jullie te horen! En te zien dmv de foto's. De schilderingen zijn echt vrolijk en wat een blijdschap straalt er van iedereen af!!! Erg leuk om te zien! We bidden voor jullie voor een verdere fantastische tijd! Een lieve groet aan Harm en Willy en een dikke knuf voor Elianne

Geplaatst door: fam. Haan (13 aug. 2015)

Lieve Mir,
Wat genieten we van jullie verhalen en foto's!
En wat had ik een pech vanavond...jou niet live gesproken. Papa gelukkig wel! Heerlijk om te horen dat alles goed gaat en dat jullie een geweldige tijd daar hebben. Het spat gewoon van de foto's af! Ga zo door! Dikke kus mama

Geplaatst door: Ilse Zegers (13 aug. 2015)

Wat een prachtige foto's.. wat vrolijken jullie alles op zeg: de kinderen, scholen, zelfs jullie eigen t-shirts ;-) Fijn dat t zo goed gaat! Denken elke dag aan jullie.

PS Eveline, de auto is weer terug, al je spulletjes doen het nog ;-) lieve groet van thuis

Geplaatst door: Jonker-fam (12 aug. 2015)

Wat een talenten hebben jullie voor al die schilderingen. Na twee dagen werk zie je al een enorm verschil van de uitstraling van de gebouwen. Het is vast hard werken geblazen maar op de foto's en filmpjes lijkt het een groot feest!
Dank voor de zegen die jullie brengen.
Charlotte, leef je uit met muurtekeningen!!!Xje van ons voor jou.

Geplaatst door: Barbara (12 aug. 2015)

Gaaf om te zien hoeveel plezier jullie met de kinderen hebben zowel op de scholen als in de sloppenwijk. Daar doe je het toch voor en je geeft ze iets wat ze niet zullen vergeten!
Fijn Mirjam je even gesproken te hebben!! Liefs je vader

Geplaatst door: Christiaan Zegers (12 aug. 2015)

Hey Bram,Fenny en Willem Jan,

Wat een mooie vrolijke foto's weer en wat worden die gebouwtjes fleurig allemaal. Zo leuk met al die handjes erop!
Iedereen is echt heel hard aan het werk, gelukkig voor jou Bram kan je ook nog heel wat betekenen!
Fenny, van jou ook een leuke foto op de glijbaan, haha

En Willem Jan, het is ook erg leuk om te zien dat je zo lekker jezelf blijft(erg leuke foto weer;))

Hele fijne tijd daar nog met elkaar!

Groeten van ons allemaal.

Geplaatst door: Wijnand en Tanja de Gelder (12 aug. 2015)

Wat een vrolijke filmpjes, leuk om te zien. En dat ondanks het vroege opstaan. Wat een blijdschap op de gezichtjes van die kinderen.
Morgen zijn jullie alweer een week weg, wat gaat de tijd toch snel. En dat terwijl er zoveel te doen is. Dikke kus voor Josefien van ons allemaal!

Geplaatst door: Evelijn Hop (12 aug. 2015)

Wat is het elke avond weer fijn: met z'n allen de blog lezen, foto's (en filmpjes!) kijken.
Wat krijgen we hier thuis daardoor een goed beeld van jullie belevenissen en het vele werk wat jullie verrichten. Dank daarvoor!
Hopelijk allen een goede nachtrust en gezond weer op.
Lieve Maarten, fijn om je gisteren even gesproken te hebben! XXx

Geplaatst door: Joost en Hanneke (12 aug. 2015)

Lieve Celien,

Wat een talenten hebben jullie!!
Je komt als een ervaren schilder straks thuis.
Wat leuk om je in het filmpje bezig te zien met vrolijke blije kinderen.
Goede nachtrust en op naar de dag van morgen.
SUCCES!!!
Groetjes van je ouders

Geplaatst door: Henk & Thera Salomons (12 aug. 2015)

Ha o(pa) en o(ma) en Pietertje,

Zo wat een hoop foto's. Maar zo te lezen hebben jullie ook veel gedaan vandaag. Leuk dat verven met die handjes van de kinderen.

X Arjan,Martine,Nathanaël, Salomé en Jefta

Ps. Die roze bloemen in jullie tuin bij het gras begeven het...

Geplaatst door: De Bremannetjes (12 aug. 2015)

Ha die Ron en Janny, Willy & Harm,

Wat een mooie verhalen en foto's. Heel fijn om te zien dat de leerlingen zich goed inzetten en dat de kinderen in Z.A. blij zijn met jullie komst.

Succes

groetjes
Hanneke

Geplaatst door: Hanneke Wieringa (H.O.P.E. in SA) (12 aug. 2015)

Hey Maarten,

Lieve foto's met die kindjes! Ziet er super leuk en gezellig uit! Succes en veel plezier met de volgende dagen!

Xxx

Geplaatst door: Alied Smit (12 aug. 2015)

Hey Marijn! Wat zal jij genoten hebben vandaag in het freedompark mooie fotoos ook van jou. Succes morgen weer. Knuf van ons

Geplaatst door: fam kooistra (12 aug. 2015)

Wat een schildertalent is er aanwezig en wat schattig dat ze zelf ook een handje helpen. Wel vroeg opstaan Rub ;-)

Fijne dag allemaal weer morgen.

Gr.
Berrie

Geplaatst door: Berrie (12 aug. 2015)

Wat een mooi schilderingen maken jullie!
Goed werk!

Groetjes,

Fam Bos

Geplaatst door: Fam.Bos (12 aug. 2015)

weer mooie foto's en mooie verhalen. Wat hebben jullie veel sponsors om je heen, geweldig en wat wordt het mooi met al die handjes op het schilderwerk.
Toppie ga zo door.
Groetjes uit Spakenburg

Geplaatst door: Klaas Koelewijn (12 aug. 2015)

Ik had smileys getypt, maar dat worden vier vraagtekens in mijn reactie.

Geplaatst door: Margré Ruizendaal (12 aug. 2015)

Ook vanavond keken we weer uit naar jullie blog en foto's...net als vele anderen blijkbaar..want de site lag even plat ivm met te veel bezoekers!! Haha..jullie worden goed gevolgd!
Erg leuk jullie belevenissen weer te lezen en te zien. Zoveel blijde gezichten van jullie en de kinderen daar. Lieve Aron en Carlijn het was fijn jullie even gesproken te hebben. Xx

Geplaatst door: Bram en Jenny Schouten (12 aug. 2015)

Wat mooi om te zien dat jullie zoveel plezier in jullie werk hebben, ondanks het vroege opstaan????. Gerina leuk die foto's , je staat er steeds stralend op. Jij bent alweer bijna een week weg en Pascal begint je wel te missen????. Succes verder met jullie mooie werk!

Hartelijke groeten uit Spakenburg

Geplaatst door: Margré Ruizendaal (12 aug. 2015)

Superfilmpjes. Wat een sfeertje! En het is nog maar woensdag en al zoveel gedaan.

Geplaatst door: Roel Jan (12 aug. 2015)

Wat leuk om al die foto's te zien met de kinderen. Je ziet ze genieten! En te zien waar jullie mee aan het werk zijn...echt top! Ga zo door!
We wensen jullie nog een hele goede tijd toe en speciaal de groetjes aan Tom!! We blijven je volgen...

Geplaatst door: fam. Bruinekool (12 aug. 2015)

Dit is echt zo ongelofelijk mooi. Iedere keer worden we hier weer warm van jullie mooie verhalen en foto's. Heerlijk dat jullie op deze manier jullie lichten mogen laten schijnen. Wat een liefde en blijdschap straalt het allemaal uit. Complimenten voor de fantastische leiding en organisatie van dit hele gebeuren. Lieve Den, echt heerlijk die foto met dat lekkere jochie op je arm.... een pracht gezicht! Gods scheppingswerk is zo mooi! Geniet van en met elkaar en van alle talenten die jullie hebben gekregen....
Heel veel liefs! xxx

Geplaatst door: hester kok (12 aug. 2015)

Hey Daphne

Wat leuk dat ik je op het filmpje zag dansen! Ik vind het leuk dat de kinderen het naar hun zin hebben. Ik mis je! xxx je broertje Rense

Geplaatst door: Rense Baron (12 aug. 2015)

Wat een prachtig werk mogen jullie doen! Succes verder en nog een mooie tijd toegewenst.


Geplaatst door: Peter Duyst (12 aug. 2015)

He Siem, hoe gaat ie jongen..
Mooi wat jullie allemaal kunnen doen daar! Het ziet er echt heel gaaf uit allemaal. Hartelijke groet voor iedereen van het team
Groetjes van ons

Geplaatst door: Koen en Arno de Haan (12 aug. 2015)

Dat was weer een mooie dag! Mooi om te zien hoe het plezier van de kinderen ook jullie plezier geeft in al het werk. Zet 'm op mensen, ook als de vermoeidheid hier en daar zal toeslaan. Jullie zijn daar een geweldige klus aan het klaren.
Luuk: veel liefs van je ouders en Tom

Geplaatst door: Woudstra-fam (12 aug. 2015)

Hey Tom,wat een leuke en mooie foto's.ik dacht ik ga een berichtje naar mijn broer sturen????,volgensmij is het hartstikke gezellig daar.nog heel veel plezier!
Een dikke knuffel van je zusje????
Ps.het is best stil als je enigskind bent????

Geplaatst door: Annika van Donselaar (12 aug. 2015)

Wat gaat het er allemaal fleurig uitzien. Vooral die muur met verfhandjes. Jullie hebben het heel druk maar wat een ontspannen gezichten. En die kinderen, ik kan er niet genoeg van krijgen.

Lieve Evert Jan een dikke kus van mij.

Geplaatst door: Gerda vd L (12 aug. 2015)

Leuke berichten, goed om te lezen en te zien dat jullie veel kunnen doen, maar vooral ook dat jullie veel plezier hebben met elkaar en met de kinderen in Zuid Afrika. Geniet er van!

Geplaatst door: Fam Pouwels (12 aug. 2015)

Mooie berichten, verhalen en foto's!
Gaaf om te lezen Rianne dat het kinderwerk, het verhaal en de werkjes zo goed gegaan zijn. Hier alles OK. De tijd gaat snel. Morgen zijn jullie alweer een week op pad! Veel succes bij alle bezigheden. Liefs van ons allemaal.

Geplaatst door: Koelewijn Family (12 aug. 2015)

Jullie zien er allemaal blij en gelukkig uit, ondanks het harde werken en het vroege opstaan. Maar ook dankzij het het harde werken kun je nu al zien dat er mooie resultaten geboekt worden. Ik ben trots op jullie!
Morgen fotoshoot om 05:45?
Natalie, groetjes van ons allemaal. We denken veel aan je, mama begint na het eten al steeds de website te checken of er al een nieuwe blog is. Hier gaat alles z'n gangetje. Dagje strand, logeerpartijtje Juliëttes vriendin, enz. Gister heeft het team van Chris (3e van de blauwen) hier in Barneveld gevoetbald en nog gewonnen ook (2-3). Kunnen de spakenburgers daar in Zuid-Afrika nog trots zijn.

Tot snel weerziens!!

Geplaatst door: Jos Hollaar (12 aug. 2015)

Wat doen jullie goed jullie best zeg. Al die blije gezichtjes zegt genoeg.
Ga zo door????. Veel plezier met elkaar.

Gr. van ons. Speciale groetjes voor Jordy xx
.

Geplaatst door: Evert en Anja van Asselt (12 aug. 2015)

weer een leuke dag, zo te zien! En een leuk verhaal.
Volgens mij vliegen de dagen voorbij! Opvallend vind ik dat iedereen, zowel blank als bruin, vrolijk kijkt.
Succes voor de volgende dag en een speciale groet voor Gerina!

Geplaatst door: Alie Hopman (12 aug. 2015)

Lieve Lisa,

Verborgen schilder talent ?
Mooi dat jullie de kinderen uit de sloppenwijken over Jezus kunnen vertellen.
Wij bidden voor deze kinderen en hun ouders.
Slaap lekker jullie moeten wel vroeg uit de veren.

Lieve Lisa , Dikke pakkerd .

Geplaatst door: Karin, Arjan, En Lars (12 aug. 2015)

Reageren?


Oudere berichten

› Einde in zicht (21 aug. 2019)
› De Kloof (20 aug. 2019)
› Super start van de tweede week (19 aug. 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (18 aug. 2019)
› Met z’n allen op safari! (17 aug. 2019)
› Dansfeest! (16 aug. 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (15 aug. 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (15 aug. 2019)
› En nu aan het werk! (13 aug. 2019)
› Dagje toeren (12 aug. 2019)
› de eerste indrukken (11 aug. 2019)
› Op weg naar Johannesburg (11 aug. 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (11 aug. 2019)
› De groep is geland (10 aug. 2019)
› Onderweg (10 aug. 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (9 aug. 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (9 aug. 2019)
› Laatste voorbereiding (7 aug. 2019)
› Verdere voorbereidingen (6 aug. 2019)
› Kosterschool (6 aug. 2019)
› De natuur in Afrika (6 aug. 2019)
› Harmonyschool (2 aug. 2019)
› De kop is er af (1 aug. 2019)
› Weer een stapje verder (30 jul. 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (29 jul. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (8 mrt. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (4 mrt. 2019)
› Spreuk van de maand (23 dec. 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (7 dec. 2018)
› Benefietdiner groot succes (4 nov. 2018)
› Spreuk (25 sep. 2018)
› begroting projectreis 2019 (22 sep. 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (26 aug. 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (10 mei 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (29 mrt. 2018)
› Inschrijving gesloten (2 mrt. 2018)
› Informatieavond groot succes (21 feb. 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (8 feb. 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (20 dec. 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (19 aug. 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (17 aug. 2017)
› 17 aug 2017 (17 aug. 2017)
› 16 aug 2017 (16 aug. 2017)
› 15 aug 2017 (15 aug. 2017)
› 14 aug 2017 (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (13 aug. 2017)
› 12 aug 2017 (12 aug. 2017)
› 11 aug 2017 (11 aug. 2017)
› 10 aug 2017 (10 aug. 2017)
› 09 aug 2017 (9 aug. 2017)
› 08 aug 2017 (8 aug. 2017)
› 07 aug 2017 (7 aug. 2017)
› 06 aug 2017 (6 aug. 2017)
› 05 aug 2017 (5 aug. 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (3 aug. 2017)
› bezoeken van de werklocaties (2 aug. 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (1 aug. 2017)
› Het is bijna zover (27 jul. 2017)
› 25 mei sportief (25 mei 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (14 mei 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (6 apr. 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (25 mrt. 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (20 mrt. 2017)
› Stichting Tien in actie (10 feb. 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (9 okt. 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (2 okt. 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (1 okt. 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (22 apr. 2016)
› Groepsfoto (23 aug. 2015)
› Weer thuis! (22 aug. 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (21 aug. 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (20 aug. 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (19 aug. 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (18 aug. 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (17 aug. 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (16 aug. 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (15 aug. 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (14 aug. 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (13 aug. 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (12 aug. 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (11 aug. 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (10 aug. 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (9 aug. 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (8 aug. 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (3 aug. 2015)
› Nog een paar nachtjes (1 aug. 2015)
› Minder dan 3 weken (20 jul. 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (15 mei 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (10 mei 2015)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (19 sep. 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (2 sep. 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (12 jul. 2014)