Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Projectreis 2015
Geplaatst op: 13 aug. 2015

13 aug. 2015 (do)

Kinderwerk Freedompark

Vandaag hebben we wederom kinderwerk gedaan op Freedompark. Dit deden we met Milan, Tom, Martijn, Charlotte, Lisa, Jeanette, Evert Jan en Nadine. Toen we aankwamen zagen we een paar kinderen op ons aflopen, dus hebben we maar een klein rondje gelopen door de sloppenwijk. Vervolgens zijn we maar gestart met 20 kinderen. Toen hebben we liedjes met ze gezongen, wat gedronken en hebben we de kinderen verteld over het verhaal van Jezus en de storm op het meer. Ze hebben vol aandacht geluisterd en zijn daarna begonnen met het knutselwerkje wat bestond uit een touwtje met kralen. Toen ze eenmaal hun ketting af hadden gemaakt, waren ze vol trots over ‘hun’ kettinkje. Ook hebben ze van ons een broodje met… beleg gehad. Sommige kinderen verstopten hun broodje onder hun schoot en zo probeerden ze nog een broodje te krijgen. Daarna hadden we nog gespeeld met hoepels, bal en schommels. Het was helaas tijd om te gaan dus hebben we ze een stickerboekje, ballon en een appeltje gegeven en daarna uitgezwaaid.

 

Mooinooi – crisiscentrum

Vandaag gingen we met de overgebleven groep met z’n allen naar een crisiscentrum in Mooinooi. Deze organisatie zet zich in voor hulpbehoevende baby’s, kinderen en moeders. Dit alles wordt bestuurd door een sterke vrouw en haar man. Ze kon niet geloven dat we haar gratis een dagje wilden helpen. De klussen die gedaan moesten worden bestonden uit allerlei huis-, tuin- en keukenklussen (ramen wassen, stopcontacten maken, kasten repareren etc.) Voor een grote groep zoals vandaag was er na een tijdje niet veel meer te doen dus besloot de leiding om twee bussen met elk 10 personen naar de Kosterschool te sturen om daar te gaan klussen. Een handjevol mensen bleven over in Mooinooi.

 

Kosterschool

Eenmaal aangekomen bij de Kosterschool, gingen we verder met onze klussen daar (zie gister). De kinderen waren erg verbaasd omdat ze ons niet hadden verwacht. Na een tijdje zagen we een stukje van de school vandaan rookpluimen opdoemen. Op het eerste gezicht leek dit erg onschuldig maar na een poosje begonnen de rookpluimen groter en dikker te worden. Wat bleek: de tuin van de buurman en zijn schuur stonden in brand. Gelukkig waren alle kinderen al uit en waren die buiten gevaar. We aarzelden geen moment: veel van onze groep grepen een emmer om de brand tegen te gaan. Deze brand was namelijk 2 meter verwijderd van een klaslokaal waarin wij deze dagen bezig zijn geweest. Het lukte ons om de brand op een veilige afstand van de school te houden. Het vuur verspreidde zich aan de randen van de school. Dit gebeurde razendsnel omdat het kurkdroog is hier en er een matige wind waaide. Om onze eigen veiligheid zijn we na een tijdje gestopt met blussen. Veel later arriveerde de brandweer (1 auto, 2 personen en 1 lullig slangetje). Ze slaagden er enigszins in om het vuur te blussen. Wat een ervaring! Wij zijn erg geschrokken maar ook erg dankbaar dat niemand in gevaar is gekomen. Wat een fantastische groep die erin slaagt om een school te redden en elkaar daarna weer op te vangen! En daarnaast is het een wonder dat we (niet gepland) daar op dat moment aan het werk waren. Morgen zullen wij onze werkzaamheden op deze locatie gewoon weer hervatten.

Nog leuk om even mee te delen: vandaag hebben wij bij het avondeten typische Hollandse hamburgers gegeten! Lekker na zo’n spannende dag ;)

 

Voor de ouders van Celien Salomons: van harte gefeliciteerd!

 

Groetjes,

Marjolein, Milan, Jurian, Lieke, Rianne, Mirthe, Maarten, Christiaan en Anouchka.

 

Vanuit het projectteam nog een kleine toevoeging: wij zijn trots op onze jongeren! Zij hebben snel en alert opgetreden om de school te behouden. En we zijn trots op onze stafgroepleiders: zij hebben tijdig gereageerd om ook onze eigen veiligheid te waarborgen!

We zijn nu een week onderweg en we ervaren steeds weer (dus niet alleen vandaag) dat we met een prachtige groep op pad zijn, zowel jongeren als stafgroepleiding! We hopen nog op een mooie week samen!

Ron, Janny, Pieter, Willy en Harm

 

Dit blog is geplaatst door: Harm Brand (lid projectgroep)

Reacties

And I was just wondireng about that too!

Geplaatst door: Boss (8 jul. 2016)

Hoi Christiaan,
Wat een activiteit en creativiteit zien we op foto's van jou. We zien je echt genieten. Indrukwekkende omgeving en wat fantastisch werk leveren jullie. De blijdschap spat van de gezichten van de kinderen en daardoo weer van jullie.
Succes de komende dagen!!! Groeten uit Dordt van ons.

Geplaatst door: fam. Veerman (14 aug. 2015)

Hoi WJ,

Helemaal leuk om het verslag van jullie verslag van gisteren te lezen. Het is wel zoeken naar foto's waar jij op staat.(familiekwaal;)
Maar leuk hoor al dat beeldmateriaal en al die enthousiaste leerlingen en genietende kinderen. TOP! Wat een levenservaringen voor jullie allemaal. Succes de overige dagen en liefs van ons allen!!!

Geplaatst door: fam. Veerman (14 aug. 2015)

Willem Jan,
Begrijp dat je nieuwe bijnaam tijger is.!
Nou bijzonder om de foto's en filmpjes te zien. Dankbaar werk om te doen. Prachtige resultaten zag ik voorbij komen. Nou sterkte nog de laatste week en maak er wat moois van. Groeten van ons allen.

Geplaatst door: Kaptein (14 aug. 2015)

Heey Milan! Wat lezen we een mooie verhalen, en wat een top werk leveren jullie! Prachtige foto's en wat zien we een gelukkige kindertjes!
super dat jullie zoveel kunnen betekenen voor de mensen daar, succes en veel plezier nog!
Groetjes ome Steef, tante Jen en een kus van je nichtjes.

Geplaatst door: Steven Korlaar (14 aug. 2015)

Hoi allemaal,

Wat bijzonder dat we een kijkje krijgen wat jullie iedere dag beleven bijzonder hoeveel blije gezichten ik zie op de foto's en dat heel veel van jullie zo goed kunnen klussen!!

Groetjes,
Marianne

Geplaatst door: Marianne Lucas tante van Jolinde (14 aug. 2015)

Dag Jeannette, Evert Jan en de anderen van de BIG NINE, etc., etc.!

Heel bijzonder,interessant en geweldig wat jullie allemaal doen! Mooie foto's!Om stil van te worden...
Veel liefs uit L.! Rijn en Ali

Geplaatst door: Rijn en Ali (14 aug. 2015)

Wat een prachtige reisverhalen. En wat bijzonder dat jullie net op het juiste moment aanwezig waren om te helpen de brand te blussen. Mooi werk!
Zegen toegewenst op jullie verdere weg daar. We leven mee ook vanuit de PGL hier in Leusden!
Lieve groet, in het bijzonder voor Jeannette en Evert Jan

Geplaatst door: Maria Berends-van Hoek (14 aug. 2015)

Hey Rianne K! Wat leuk om alle verslagen te lezen en foto's te zien! Wat een te gekke reis en bijzonder dat je daar mag zijn! Zoveel foto's zijn voor mij zo herkenbaar en wat heerlijk dat jullie daar een verschil mogen maken! Het is een pracht land :)Geniet met elkaar van jullie tweede week! Liefs, Johanneke
#You GO girl!

Geplaatst door: Johanneke van Garderen (14 aug. 2015)

Fijn, dat jullie het prima naar jullie zin hebben en de kinderen en ook ouderen kunnen helpen met werken, opbouwen en spelletjes. Zo te lezen genieten ze er daar erg van jullie aanwezigheid.
Het brandje is kordaat geblust, goed gedaan!
Hier op Rhodos is ook niet veel water, maar gelukkig hebben we het zwembad voor de deur en de zee op een paar km. Wat een warme weelde ja, het kan niet op.
Veel succes en plezier, ook op de safaridag, mag best!

Geplaatst door: Stekelenburgjes (14 aug. 2015)

hoi juf klapwijk en meester Veerman,

wat doen jullie nuttig werk daar. echt goed.
leuke foto's met de kindjes.
veel plezier nog

groeten wesley en demi

Geplaatst door: wesley en demi (14 aug. 2015)

Wat leuk om jullie zo bezig te zien!Zeker iets om nooit meer te vergeten.Succes gewenst en ook genieten. Groeten en liefs opa en oma Schouten

Geplaatst door: Aron en Carlijn (14 aug. 2015)

Hoi Leon!

Goed bezig! Erg mooi wat jullie daar doen. Leuk om al die verhalen en foto's te bekijken. Ik spreek je nog wel over al je ervaringen in Zuid-Afrika. Wens jullie nog fijne dagen daar!

Geplaatst door: Julian (14 aug. 2015)

Marjolein, fijne verjaardag!!
samen met je moeder een gebakje gegeten op jou verjaardag.
fijne tijd,veel succes en plezier met elkaar en met het werk in het project, mooie,goed werk!
groeten namens ons allemaal tante Manda en verdere fam!

Geplaatst door: Marjolein Westeneng (14 aug. 2015)

Ha Eveline,

Eindelijk tijd gevonden om jullie verhalen te lezen en foto's te bekijken. Ontroerend!! Zo veel blijde gezichten, van jullie zelf en de kinderen. Heel veel sterkte weer de komende week. We bidden voor jullie om energie en bewaring.
Tot later. Hartelijke groetjes, Laurens en Steven en ouders.

Geplaatst door: Familie Bolt (14 aug. 2015)

Wat schrikken zeg. Fijn dat jullie er op dat moment waren. Dat moest zo zijn! Jullie maken zo heel wat mee. Een fijne tijd nog. Groetjes van jajja

Geplaatst door: Jan en annalies (14 aug. 2015)

Zo te lezen hebben jullie weer een bijzondere dag gehad zeg! Gelukkig is alles goed gekomen en hebben jullie ook gister nog veel mooie dingen kunnen doen. Leuk om elke keer foto's te zien van elke locatie, zodat je een nog betere indruk krijgt wat er opgeknapt wordt. Hopelijk hebben jullie vandaag (vrijdag) nog een mooie dag, want dan zit de eerste werkweek er al weer op! Zijn benieuwd wat voor leuke uitstapjes jullie dit weekend gaan doen. Wij moeten allebei nog een lange dag werken en morgen (helaas) ook nog eventjes voor Crystel een lange werkdag. Veel plezier en succes nog daar. Lief M&C

Geplaatst door: Verhoefjes (14 aug. 2015)

Fijn dat het goed is afgelopen met die brand! Leuk om al die verhalen te lezen(: En wat een super schattige kinderen. We lezen jullie blog vol plezier en liefde en we bidden voor jullie!

Liefs

Geplaatst door: Stampertje, Kruimel en Woepie. (14 aug. 2015)

Wat een ervaring Rianne zo'n brand. Gelukkig hielden jullie het hoofd koel. Teamspirit zal wel aangewakkerd zijn na zo iets.
Groetjes uit Nijkerk

Geplaatst door: Fam. Bolks (14 aug. 2015)

Hoi opa en oma en Pieter,

Hoe gaat het daar? Pieter, Nathanaël vraagt of je het leuk vind.
Is het daar warm? Hier gister wel, toen gingen we lekker naar een strandje. Vannacht heeft het heel hard geregend en geonweerd.

xx Nathanaël, Salomé en Jefta

Pieter je krijgt van Salomé een knuffel!

Geplaatst door: Nathanaël, Salomé en Jefta (14 aug. 2015)

Marjolein van harte gefeliciteerd met je 17e verjaardag wat een bijzondere plek om jarig te zijn een prettige dag verder maar ook nog veel succes met jullie werk daar,geniet ervan en de groeten uit Westbroek

Geplaatst door: Marga en Carl (14 aug. 2015)

Wat een bijzondere reis beleven jullie!
Heel gaaf dat de hele groep het zo goed heeft met elkaar! En dan de avonturen die jullie meemaken...Gods hand is duidelijk zichtbaar. Geniet ervan en laat je leiden.
En een goede safari morgen.
Groeten ook van Jesse.

Geplaatst door: Bram en Jenny (14 aug. 2015)

Hoi Marjolein,
Van harte gefeliciteerd met je 17e verjaardag!!!
Deze verjaardag zul je niet snel vergeten denk ik!
Groetjes van ons zevenen, succes met jullie project verder!

Geplaatst door: Fam. Vermeij (14 aug. 2015)

Hé Marjolein,

Gefelicitaart met je verjaardag !!!! groetjes Fam. Verhoeven Nieuw-lekkerland

Geplaatst door: Fam Verhoeven (14 aug. 2015)

Wat een ontroerende verhalen!! Fantastisch, omalles te kunnenvolgen!! Saartje en Dennis, wist niet, dat jullie zo handig waren, haha!! ???????? Dikke knuffel!! ???? Onze lijfspreuk: Vaya Condioz (Ga met God)

Geplaatst door: Helma vd Vuurst (14 aug. 2015)

Hoi Kurvinkjes!

Bijzonder dat jullie daar waren om de brand te blussen! Gelukkig goed afgelopen!

Senne: "Gelukkig dat pieter mee is, die kan heel erg goed klussen!"

Hier alles prima, nog 1 weekje vakantie voor de kids maar ze vermaken zich prima (zwembad, Bosbad, Nulde, puzzelen, logeren, ijs eten enz..;-)) dus die komen we wel door!

Fijn weekend!

x Rolf & Joanne, Noa, Senne & Elim!

Geplaatst door: Rolf & Joanne (14 aug. 2015)

HALLO MIRTHE alles gelezen en gezien, goed hoor wat doen jullie daar goed werk, heel veel sterkte toe gewenst groetjes voor alle maal uit STEENWIJK.

Geplaatst door: OMA MERKUS (14 aug. 2015)

Zoo WAUWW! Wat doen jullie toch emorm goed jullie best;) Nath super gave foto's! Ben trots op je. (Niet vergeten 1 mee te nemen he.) Een hele hele dikke kus en knuffel! Stay strong ?

Geplaatst door: Lydia Bos (14 aug. 2015)

Wat een verhaal zeg!! En wat een geluk dat jullie daar waren moet een goed gevoel hebben gegeven om de school te kunnen beschermen! Leuk om jullie verhalende lezen!

Puppie dikke knuffel voor jou xx

Geplaatst door: rohila en klaas k (14 aug. 2015)

Leuk Rianne om te zien wat jullie daar doen. Geniet ook vooral van deze weken en maak er iets heel moois van. Spreek je weer na de 22e.

Geplaatst door: Rita van Rijn (14 aug. 2015)

Hoi,
Wat een verhaal, het moest dus zo zijn dat jullie daar waren. Nou morgen nog een dagje werken em dan mogen jullie lekker weekend houden en kunnen jullie lekker uitrusten.
En ku en jullie lekker uitslapen. Als de leiding dat goed vind...

Groetjes,Arjan.Martine en de kids.

Ps. Pieter je lijkt ook echt sprekend op pa. Jullie staan en kijken precies hetzelfde l..

Geplaatst door: Arjan en Martine (14 aug. 2015)

Na de ervaringen van vandaag zullen jullie nog meer als een Godsgeschenk worden gezien. De school opknappen, een brand blussen en daardoor de school redden en ga zo maar door met alle goede werken.
Het lijkt me voor jullie ook fantastisch om dat alles te ervaren.
Groetjes uit Spakenburg en succes morgen met alle werkzaamheden en entertainment met de kinderen.

Geplaatst door: Peter en Maria Korlaar (13 aug. 2015)

Dankbaar dat jullie deze dag weer zoveel mooi werk mochten doen! Dankbaar dat jullie zo alert op konden treden tijdens de brand en zelf ook gespaard zijn gebleven.
Fijn om te lezen dat jullie als groep en met de leiding het goed hebben met elkaar. Wat een kado's geeft God elke dag!
Celien, gefeliciteerd met je verjaardag! Wel bijzonder om het zo te vieren! En Marjolein: een fijne verjaardag gewenst, gefeliciteerd!

PS Eveline, we hebben je gemist.. wel gek om Matthijs zijn verjaardag zonder jou te vieren..! Liefs!

Geplaatst door: Jonker-fam (13 aug. 2015)

Wat bijzonder om jullie verhalen weer te lezen en wat een mooi werk zijn jullie aan het doen! Fijn dat jij Nathalie nu wat vaker op de foto stond, zodat we je konden 'zien'. We zien ook dat je geniet daar. Ook al zullen jullie ook best moeilijke momenten hebben! We denken aan jullie en leven met jullie mee! Groetjes van ons allemaal!

Geplaatst door: Walenka Hollaar (13 aug. 2015)

Mooi om elke dag de enthousiaste verhalen te lezen. Ruben, we zien dat je goed ramen kan lappen! Fijn dat alles goed afgelopen is. Dikke kus van Ma en Pa.

Geplaatst door: Klaas & Hilda Beukers (13 aug. 2015)

Hallo allemaal,
Wij zijn inmiddels weer thuis van vakantie. De wifi werkt hier een stuk sneller en dat maakt het kijken van de vele foto's een stuk aangenamer ;-)
Wat een bijzondere ervaring voor jullie vandaag. Fijn dat alles goed is afgelopen.
Succes maar weer morgen! Nu eerst jullie verdiende rust nemen harde werkers!

Lieve Pieter,
Elena had het zo leuk gevonden als jij ook thuis zou als wij ons eigen huis weer binnen stapten, maar helaas! Je zit nog in het verre Afrika... We tellen de dagen nu wel af hoor! Laat het maar zaterdag de 22e zijn. Ze heeft het zo vaak over 'een ballon kopen op het vliegveld voor papa, net zoals in het ziekenhuis' Dus voordat we jou kunnen ontvangen zullen we eerst nog een mooie ballon uit moeten zoeken.
We houden van jou!

Opa en oma een dikke knuffel voor jullie van ons drietjes.

Geplaatst door: Merine (13 aug. 2015)

Lieve Marjolein
Het is bijna zo ver. Over ruim een uur, onze tijd, ben je jarig.
Van harte gefeliciteerd met je 17e verjaardag.
Een fijne dag met elkaar.
Leuk dat we kunnen volgen wat jullie daar allemaal beleven.
Opa en oma van Andel uit Brandwijk

Geplaatst door: opa en oma van Andel (13 aug. 2015)

Wat een prachtige foto's weer, er zit een goeie fotograaf bij jullie! Het blijft mooi om al die blije koppies te zien.
En alert gereageerd van jullie, wow!

Dag Luuk, we denken aan je (en bewaren alle foto's van jou :))

Bert & Elly

Geplaatst door: Familie Woudstra (13 aug. 2015)

Wat een heftig verhaal jongens! God zorgt...ook in het verre Z-Afrika. Ontroerend om te lezen hoe jullie als groep gehandeld hebben. We zijn trots op jullie!

Geplaatst door: christiaan & ilse (13 aug. 2015)

Mooi dat jullie op het juiste moment op de juiste plaats zijn gebracht!
Trots op je Dianne, ziet er heel handig uit! Succes van ons voor jullie allen.

Geplaatst door: Hop- Baarn (13 aug. 2015)

Poeh, dat is schrikken zeg. Zomaar ineens een gevaarlijke situatie. We zijn blij dat jullie de school hebben kunnen sparen en zelf ook gespaard zijn! Ook daarin zien we Gods Zegen over deze bijzondere reis.
Celien, gefeliciteerd met je verjaardag , ook van tante Mia!

Geplaatst door: Joost&Hanneke (13 aug. 2015)

Ziet er allemaal wel leuk en gezellig uit daar, wel heftig wat er gebeurt is vandaag met de brand. Wel heel fijn dat jullie daar te plekke waren en snel konden handelen en helpen met blussen, nog heel veel plezier en succes de komende week. En hopelijk elke dag weer een mooie blog!!

Geplaatst door: Jelmer merkus (13 aug. 2015)

Hoi Lisa,
Wat een mooi verslag en wat een schitterende foto's. Die kinderen genieten echt van jullie aanwezigheid en zelf genieten jullie er ook van.
Groetjes en een dikke kus vakje van je vader

Geplaatst door: Arjan Hessel (13 aug. 2015)

Celien van harte gefeliciteerd met je verjaardag van je ouders en je broer Pascal.
We hebben elkaar vanavond even telefonisch gesproken. Wat fijn dat je op deze bijzondere dag even mocht bellen en ik je stem kon horen.
Alweer een mooie dag gehad en ik hoop dat er nog veel mooie dagen volgen.
Op je facebook zijn ook veel felicitaties binnen gekomen maar die lees je later wel.

Geplaatst door: ouders Celien (13 aug. 2015)

Lieve lieve Marjolein,

We sturen nu alvast onze felicitaties met een paar dikke zoenen naar je, want ik weet niet of we net zo vroeg opstaan morgen als jij. We wensen je een hele fijne verjaardag ten midden van je Afrikaanse vrienden!
17 jaar, Hoera. We zijn super trots op je.

Paps en mams.

Geplaatst door: Westeneng (13 aug. 2015)

Lieve lieve Marjolein,

We sturen nu alvast onze felicitaties met een paar dikke zoenen naar je, want ik weet niet of we net zo vroeg opstaan morgen als jij. We wensen je een hele fijne verjaardag ten midden van je Afrikaanse vrienden!
17 jaar, Hoera. We zijn super trots op je.

Paps en mams.

Geplaatst door: Westeneng (13 aug. 2015)

Wat een wonder dat het zo goed nog is afgelopen. Dapper van jullie om te gaan blussen maar ook erg goed dat jullie ook op tijd aan jullie eigen veiligheid dachten. Veel succes morgen om toch weer met goede zin te beginnen na zo'n dag als vandaag. We bidden voor jullie om bescherming en dat jullie veel mogen betekenen voor de kinderen maar ook voor de volwassenen daar.
Lieve Jolinde, fijn om je vanavond even te kunnen spreken. We missen je! Knuffel van ons.

Geplaatst door: André en Deborah Lucas (13 aug. 2015)

Wat fijn dat jullie net op het goede moment daar waren en zo alert gereageerd hebben, klasse!
Gelukkig dat het zo goed afgelopen is,sterkte en succes morgen, laatste dagje voor het weekend.

Geplaatst door: Nel Haasdijk (hopeinsa) (13 aug. 2015)

Wat een geweldig team zijn jullie, zowel kinderen als begeleiders. In alles, de foto's, de verhalen kun je aflezen dat jullie het goed hebben met elkaar en dat jullie omzien naar elkaar. We zijn trots op jullie, ook de aanpak van de brand vanmiddag. Wat een schrik. Zo fijn om je daarna even gesproken te hebben, Mirthe. We zijn dankbaar dat het nog zo goed afgelopen is. Voor morgen weer heel veel succes en voor Mirthe hele dikke knuffels van iedereen hier.

Geplaatst door: Anja Merkus (13 aug. 2015)

Wat ontzettend schrikken die brand! Gelukkig goed afgelopen. Wat fijn dat God het zo leidde dat jullie de mensen konden helpen! We zijn vanuit Nederland ontzettend trots op jullie!!! Een lieve groet vanuit Nijkerk

Geplaatst door: Joke Haan (13 aug. 2015)

Spannend hoor...maar wat een samenwerking, Petje af voor jullie.

Geplaatst door: Gerda vd L (13 aug. 2015)

We zaten vol spanning te luisteren toen Charlotte vanavond belde. Wat een bijzondere wegen worden jullie geleid. We hebben ervoor gedankt dat jullie niet alleen bewaard bleven maar ook het schooltje konden beschermen.
Goede moed voor morgen weer!
Knuffel voor Charlotte.

Geplaatst door: Barbara v. Gijzen (13 aug. 2015)

wel heftig om mee te maken !
Goed gedaan!

Geplaatst door: Sue wierenga (13 aug. 2015)

Gelukkig is alles goed afgelopen

Geplaatst door: Fam Bos (13 aug. 2015)

Mooi te lezen dat jullie als groep samen dingen kunnen oplossen, en prachtig dat jullie op het goede moment bij de school waren.

Geplaatst door: Arno de Haan (13 aug. 2015)

wat een mooie maar ook spannende verhalen. Gelukkig is alles goed afgelopen. Veel succes morgen bij het verder herstellen van de klaslokalen. Ga zo door en rust lekker uit voor morgen.
Groetjes

Geplaatst door: Klaas Koelewijn (13 aug. 2015)

Wat een impact heeft zo'n brand zeg en wat fijn dat Tom mocht bellen. Wij merkten heel sterk de behoefte hieraan. Daarnaast proefden wij heel erg het enthousiasme over de groep, wat fijn zeg! Dit is een ervaring die jullie nooit meer vergeten. Jullie zijn toppers!

Geplaatst door: Fam. Van Donselaar (13 aug. 2015)

Wooow wat een ervaring en dat jullie daar toevallig vandaag toch heen moesten dat kan niet anders of is gestuurd. Dankbaarheid aan Hem en wat goed dat jullie zo hebben gereageerd.

Mooie filmpjes/foto's en verhalen de afgelopen dagen. Suc6 nog en geniet ervan!

Geplaatst door: Heekjes (13 aug. 2015)

Het is heel bijzonder om dit verhaal te lezen. Kinderen in Godshand op het juiste moment op de juiste plek brand kunnen blussen. Fijn dat niemand gewond is en alles goed afgelopen IS.

Heel mooi te lezen dat jullie in Mooinooi zijn geweest daar werk ik ook elk jaar.

Ik wens jullie een goede nachtrust.
Groetjes Hill Baars

Geplaatst door: Hillbaars@Gmail. Nl (13 aug. 2015)

Wat een ervaring weer. Leuk Ruben om vandaag wat beeldmateriaal van je te hebben gekregen. Ben benieuwd naar de foto's.

Ik wens jullie voor straks een goede nacht en morgen weer een mooie dag!

Gr.
Berrie

Geplaatst door: Berrie (13 aug. 2015)

Het is prachtig om elke dag weer de berichtgeving te lezen en de foto's te zien. Er gaat een enorm enthousiasme vanuit. Fijn dat jullie dit samen kunnen doen en mogen meemaken. In ons gebed danken en bidden we voor alle betrokkenen.
Heftig vandaag die brand! Wat fijn dat jullie er waren anders had wellicht die arme brandweer helemaal niets meer kunnen betekenen.
Succes en geniet ervan!
Wat mochten jullie vandaag ook weer

Geplaatst door: Arjan Kruidhof (13 aug. 2015)

Wow! Wat bijzonder dat jullie op dat moment daar waren en dat jullie de brand konden blussen! Daadkrachtig hoor!

Geplaatst door: Jolieke van der Steen (13 aug. 2015)

Oudere berichten

› Resultaat van 2 weken hard werken (23 aug. 2019)
› Een waardig afscheid (22 aug. 2019)
› Einde in zicht (21 aug. 2019)
› De Kloof (20 aug. 2019)
› Super start van de tweede week (19 aug. 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (18 aug. 2019)
› Met z’n allen op safari! (17 aug. 2019)
› Dansfeest! (16 aug. 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (15 aug. 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (15 aug. 2019)
› En nu aan het werk! (13 aug. 2019)
› Dagje toeren (12 aug. 2019)
› de eerste indrukken (11 aug. 2019)
› Op weg naar Johannesburg (11 aug. 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (11 aug. 2019)
› De groep is geland (10 aug. 2019)
› Onderweg (10 aug. 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (9 aug. 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (9 aug. 2019)
› Laatste voorbereiding (7 aug. 2019)
› Verdere voorbereidingen (6 aug. 2019)
› Kosterschool (6 aug. 2019)
› De natuur in Afrika (6 aug. 2019)
› Harmonyschool (2 aug. 2019)
› De kop is er af (1 aug. 2019)
› Weer een stapje verder (30 jul. 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (29 jul. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (8 mrt. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (4 mrt. 2019)
› Spreuk van de maand (23 dec. 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (7 dec. 2018)
› Benefietdiner groot succes (4 nov. 2018)
› Spreuk (25 sep. 2018)
› begroting projectreis 2019 (22 sep. 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (26 aug. 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (10 mei 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (29 mrt. 2018)
› Inschrijving gesloten (2 mrt. 2018)
› Informatieavond groot succes (21 feb. 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (8 feb. 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (20 dec. 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (19 aug. 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (17 aug. 2017)
› 17 aug 2017 (17 aug. 2017)
› 16 aug 2017 (16 aug. 2017)
› 15 aug 2017 (15 aug. 2017)
› 14 aug 2017 (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (13 aug. 2017)
› 12 aug 2017 (12 aug. 2017)
› 11 aug 2017 (11 aug. 2017)
› 10 aug 2017 (10 aug. 2017)
› 09 aug 2017 (9 aug. 2017)
› 08 aug 2017 (8 aug. 2017)
› 07 aug 2017 (7 aug. 2017)
› 06 aug 2017 (6 aug. 2017)
› 05 aug 2017 (5 aug. 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (3 aug. 2017)
› bezoeken van de werklocaties (2 aug. 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (1 aug. 2017)
› Het is bijna zover (27 jul. 2017)
› 25 mei sportief (25 mei 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (14 mei 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (6 apr. 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (25 mrt. 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (20 mrt. 2017)
› Stichting Tien in actie (10 feb. 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (9 okt. 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (2 okt. 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (1 okt. 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (22 apr. 2016)
› Groepsfoto (23 aug. 2015)
› Weer thuis! (22 aug. 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (21 aug. 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (20 aug. 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (19 aug. 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (18 aug. 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (17 aug. 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (16 aug. 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (15 aug. 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (14 aug. 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (13 aug. 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (12 aug. 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (11 aug. 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (10 aug. 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (9 aug. 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (8 aug. 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (3 aug. 2015)
› Nog een paar nachtjes (1 aug. 2015)
› Minder dan 3 weken (20 jul. 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (15 mei 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (10 mei 2015)
› 2 fantastische avonden. Benefiet diner groot succes (11 apr. 2015)
› Baby, kinderkleertjes (25 mrt. 2015)
› Brei les (26 dec. 2014)
› Koop jij wel eens in een webwinkel? (23 dec. 2014)
› Sponsoren via jouw aankopen in een webwinkel (6 dec. 2014)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (19 sep. 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (2 sep. 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (12 jul. 2014)