Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Projectreis 2017
Geplaatst op: Aug 13, 2017

13 aug 2017 (kort)

Beste lezers,

Voor nu even een heel kort verslag: het grootste deel van de groep is n.l. einde van de middag vertrokken om een jeugddienst van de Agapè gemeente in Rustenburg bij te wonen. Na de dienst is er dan tijd om “te kuier” (zeg maar: om te chillen).
Wanneer de groep terug is, is het vrijwel bedtijd (nou ja, in ieder geval geen tijd meer om een verslag te schrijven :-) ).

Vandaag in het kort: vanmorgen hebben we een bezoek gebracht aan een zgn. “zwarte kerk”, de Shekinah Tabernacle in Rustenburg. Daarna lekker relaxen, wandelen bij het meer, bellen met het thuisfront, eten en … een bootje maken van de lege watertank :-) en bootje varen natuurlijk. En nu dus naar de jeugddienst.

Morgen zal er alsnog een uitgebreid verslag + foto’s van vandaag worden geplaatst. Nog even geduld dus a.u.b. … als opwarmertje alvast een paar fotootjes ;-)

Hartelijke groet,
de "achterblijvers".

 

Dit blog is geplaatst door: Harm Brand

Foto's

Reacties

Lief zusje!! Wat onwijs gaaf om te zien wat jij allemaal doet. Zo te zien verveel je je niet? Ik Volg je elke dag! En stiekem ben je ook wel een beetje mijn kleine zusje :):) Hou je haaks mop en zet m op !! Liefs Nadine

Geplaatst door: Nadine Huisman (Aug 16, 2017)

Hey Laura!

Mooi dat je het daar goed hebt! Geniet nog maar ff volop van je laatste dagen daar!!

Kusjes Robert <3

Geplaatst door: Robert (Aug 14, 2017)

Ha Laura, wat beleef je ontzettend veel daar in mooi Zuid Afrika. Erg leuk om jullie blogs te lezen en jullie foto's te bekijken. Het is naast gezellig " kuieren" en pret maken ook heel hard werken!!! Knap hoor! Zet hem op, nog een paar dagen te gaan voordat je weer je koffer moet inpakken. Geniet van alles. Nog een mooie zegenrijke tijd gewenst en t.z.t. een veilige terugreis. Hartelijke groeten en veel liefs uit Wezep

Geplaatst door: Gerdien, Lieneke, Clarike, Wiecher, Jorinde, Erik & Claudia (Aug 14, 2017)

Hoi Aniek, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je vader ;-) we hebben het zondag met elkaar gevierd. Raar dat je er niet was. Groetjes van ons

Geplaatst door: oom Arne & tante Ingrid (Aug 14, 2017)

He lieve Lotte! Ik heb net de laptop weer meegenomen naar oma, ze geniet, maar wij ook, met je mee! De laatste werkweek is weer voor je begonnen. Veel plezier, we denken veel aan je!
Dikke kus!

Geplaatst door: Karin Kooij (Aug 14, 2017)

He Lieve Thijs,

Ziet er super leuk uit zeg.. Zo benieuwd naar je verhalen.
Hou je taai bb!

x eveline

Geplaatst door: Eveline Hummel (Aug 14, 2017)

Lieve Annely
Even weer een berichtje uit Overijssel. We vinden het erg leuk dat je van zo ver belde. Hoorde net of je naast ons stond. Ze hebben daar een prima 'KPN'! Fijn dat jij en jullie daar zoveel helpende handen kunnen (aan)bieden. Mooi zeg al die foto's van de safari van zaterdag. De laatste dagen zullen wel snel gaan denken we. Dikke knuffels van O en O.
❤️❤️

Geplaatst door: Janny en Theo Burgler (o en o van Annely) (Aug 14, 2017)

Lieve Kirsten, ik houd het ook kort vandaag omdat ik je net gesproken heb.. via deze weg nog een dikke kus en zet m op morgen!

Geplaatst door: Rutger Outshoorn (Aug 14, 2017)

Hey lieve Lot, Ik hoop dat je lekker bijgetankt bent dit weekend voor de 2e week werken! Nu al zin om in t weekend al je verhalen weer te horen en je te kunnen knuffelen. Zet em op! Blijf genieten. Ik denk veel aan je/jullie en we bidden elke dag voor jullie. Zo gaaf wat jullie allemaal doen en meemaken. Een heel trotse moeder hier. Sinds zaterdag zitten we op de camping in Voorthuizen. Gister was een warme dag. Dag schat, love you, knuffel van mamzel

Geplaatst door: Arjanne (Aug 14, 2017)

Oeh, Thirza gaat helemaal los joh! Ik wil wel mee dansen (mis dansen nogal). Top dat je weer lekker kan genieten en doe dat de rest van de week ook zeker nog, dan probeer ik dat hier vanuit Vathorst ook (is maar saai hier zonder jou) we hebben waarschijnlijk wel vet veel gespreksstof aan het eind van deze vakantie (niet dat we er anders tekort aan hebben, maargoed).

Dikke knuffel aan ieder die wil!
(De ik ben geen robot knop vond gister trouwens twee keer dat ik wel een robot was)(IK BEN GEEN ROBOT)(blijft lastig)

Geplaatst door: Emily Timmer (Aug 14, 2017)

Hey Vera'tsj

Fijne laatste week! En de groeten ook aan Harm en Willy.

Geplaatst door: Aron Schouten (Aug 13, 2017)

Heel veel werkplezier voor de komende week! Zie uit naar alle ervaringen via blog!

Geplaatst door: Willy de Graaf (Aug 13, 2017)

Oh wat dom Suus, ik heb bericht en naam omgedraaid.... nou ja, je kan het wel lezen toch? Ik moet nodig gaan slapen;-)

Geplaatst door: Ellen (Aug 13, 2017)

Hoi lieve Veer, wat een super weekend heb jij gehad zeg! Heerlijk om zo met jullie mee te genieten. Veel succes komende week, zet em op! En ik kijk alweer uit naar zaterdag :) xx

Geplaatst door: Jenny (Aug 13, 2017)

Mark, Ellen, Mirjam, Chris

Geplaatst door: Lieve Suus, wat een heerlijke dagen hebben jullie gehad; even wat anders als werken. Gaaf die foto's.. En nu weer knallen om het werk af te krijgen! Hopelijk houden jullie met elkaar de energie erin. Veel succes en plezier. Geniet van alles! Wij gaan hier (Aug 13, 2017)

Ha Ier,
Jaa de zwarte kerk! Lekker swingen enzo, wel een grote kerk, lijkt op de foto. Benieuwd hoe je het ervaren hebt! Het ziet er in ieder geval heel tof uit!
Nou zuss, nog een weekje! Ik kijk uit naar het volgende verslag, dan met meer foto's! En ik geniet van een afstandje mee.
Drukkiess

Geplaatst door: Myrthe van Hoek (Aug 13, 2017)

Lieve Aniek, ik hoop dat je een beetje bijgekomen bent dit weekend zodat je de laatste week er weer hard tegen aan kan. Wij hebben vandaag alvast de verjaardag van papa gevierd en nog een beetje die van Sven. Beide families waren er vandaag dus het was een drukke maar gezellige dag. Hoop dat je nu in ieder geval lekker slaapt en heel veel succes en plezier morgen. Mis je, kus

Geplaatst door: Agnes van de Water (Aug 13, 2017)

Hoi allemaal succes de komende week met alles wat jullie weer gaan doen. Veel energie en zegen gewenst. Lieve Manon, we missen je en kunnen niet wachten tot zaterdag. We zien uit naar de verslagen elke dag. liefs van ons allemaal.

Geplaatst door: Meindert en Inez (Aug 13, 2017)

Lieve Amber
Nóg 1 klein berichtje:
Wat een verassing dat je vanavond belde! Heel fijn om je stem te horen!!

Geplaatst door: Jaap en Alida (Aug 13, 2017)

Ha lieve Charlotte
Het was leuk om het verslag van gisteren te lezen. Super om zo n safari mee te maken. Mooie foto van jou al hangend uit de auto om een foto te maken. Hopelijk heb je vandaag weer een mooie dag gehad. Waarschijnlijk ook de kerkdienst bezocht en chill momentje gehad. Zo kunnen jullie er deze week weer tegen aan. Succes met alles
Knuffel van oma

Geplaatst door: Gerda Westerink (Aug 13, 2017)

Lieve Iris, was het mooi in de kerk vanmorgen? Ik hoop dat je vandaag lekker kon bijkomen.Voor straks lekker slapen en morgen weer heel veel succes! Ik ben supertrots op je! Dikke kus voor jou Ier en groeten voor allemaal, tot het verslag van morgen!

Geplaatst door: Germartha van Hoek (Aug 13, 2017)

Lieve Charlotte,
Ben benieuwd naar de foto's morgen maar hopelijk was de dienst nicee. T' spijt me dat ik de telefoon niet opnam (kan mezelf wel slaan...) ik was namelijk niet in de buurt van m'n telefoon :( bel morgen maar weer als je tijd hebt, heb nu de hele tijd m'n geluid aan dus als goed is hoor ik t wel. Ik joop dat ik de telefoon dit x wel opneem

Geplaatst door: Martijn (Aug 13, 2017)

Hey Iertjee piertje :P ,
Ik heb best wel lang niet gereageerd, maar ik lees alles wel, hoor ;) super leuk om te lezen en te zien wat je daar allemaal aan het doen bent. Ik ben nu al zo benieuwd naar de foto's en verhalen die je hebt! Geniet er nog even van, maar dat zal vast wel lukken.
Dikke knuffel van Eliesepies :P

Geplaatst door: Elise Ouwejan (Aug 13, 2017)

Lieve Rosalie, leuk dat je even belde vandaag. Fijn om je stem te horen. We missen je wel hoor. Succes de komende week voor jullie allemaal. Groetjes, André en Deborah

Geplaatst door: Fam Lucas (Aug 13, 2017)

Ondanks dat de verbinding niet top was, vonden we het erg leuk om vanmiddag even telefonisch bijgepraat te hebben Iris!! Geniet van alles! Groeten van alle Kroesjes!

Geplaatst door: Sjakie (Aug 13, 2017)

Hee Tirrie,

Eindelijk ook een berichtje van mij! Had helemaal geen tijd afgelopen week vanwege E&R...Ik heb nu heel braaf alle blogs tot nu toe gelezen ;) Wát een bergen werk hebben jullie al verzet, respect! Ik dacht dat een E&R-week zwaar was, maar ik kon 'lekker' tot 07:45 blijven liggen elke dag en het was ook niet zo fysiek als wat jullie doen.
Gelukkig heb je er wel een mooie Safaritocht voor teruggekregen! En zijn de herinneringen die je aan deze week overhoudt ook heel mooi!

Ik hoop dat je de komende week nog lekker kan knallen daar en k hoop je over een week weer te zien!

Doeggg

Geplaatst door: Stefan Dijksterhuis (Aug 13, 2017)

Lieve Rosalie, heerlijk dat jullie vandaag een relax dagje hadden. Ben benieuwd wat je van de kerkdienst vond. Werkse weer voor morgen! Dikke kus van ons

Geplaatst door: Jolieke & Bram (Aug 13, 2017)

Zo leuk om te zien dat jullie het naar jullie zin hebben! Ik hoop dat jullie nog een hele leuke laatste week mogen hebben. Ik mis jullie wel heel erg, ik vraag me elke dag wel af wat ik moet gaan doen.. want ik heb gewoon (bijna) niemand meer haha. Ik hou heel veel van jullie en kan niet wachten tot ik jullie weer zie. Xoxo

Geplaatst door: Nikita Jongeneel (Aug 13, 2017)

Lieve Nina,
Die "zwarte"kerk swingde helemaal de pan uit,of viel het mee??
Leuk om ff je sms-je te lezen.
Geniet van de tijd in Afrika. Allemaal de hartelijke groeten van ons!! Jullie zijn toppertjes!!!

Geplaatst door: Gerben &Hester, Sanne , Sem (Aug 13, 2017)

Lieve Mirthe, Heerlijk een rustdag! Dan ben je weer lekker opgeladen voor de komende dagen. X

Geplaatst door: gerard en anneke (Aug 13, 2017)

Lekker rustig aan, dus, of van kerk naar kerk sprinten? Ik zie je niet op de foto Ilse, dus het is nog ff de vraag of je ook mee hebt gedanst vanmorgen. Ik wil wel een gokje wagen ;). Mooi hé, om mee te maken hoe je God ook op een heel andere manier kunt eren en 'beleven'. De kerk ziet er (van binnen) wel modern uit trouwens, blijkbaar bij een groter dorp / grotere gemeente? Hopelijk hebben de dagen vrij je en jullie goed gedaan. Morgen mag je weer aan de slag. Wij hebben ons vandaag vermaakt met een lekke autoband en Ligretto. Ook hier ontspanning, dus... Grts, tot morgen!

Geplaatst door: Eko (Aug 13, 2017)

Lieve Rosalie. Ik hoop dat je vandaag een relaxte dag hebt gehad met een mooie jeugddienst. Succes voor de komende week. Knuffel van oma

Geplaatst door: Hennie gillot (Aug 13, 2017)

Lieve Charlotte,

Vandaag lazen we een kort verslag met weinig foto's, dus weten we het niet zeker, maar gaan er wel van uit dat je weer on fleek was!

Het was heel leuk om je gisteren te spreken en te horen hoe goed het gaat en wat een geweldig werk jullie leveren. Respect voor jullie allemaal! En minstens 40% van the Big Five zien in een gamedrive is ook niet verkeerd!

Heel veel succes en natuurlijk plezier in de tweede week daar! We weten zeker dat jullie ervaringen opdoen die je je letterlijk de rest van van je leven blijft herinneren!

Dikke kus Cin en Papz

Geplaatst door: Cindy en Mark Dunsbergen (Aug 13, 2017)

Fijn amber, was dus echt een lekkere bijkom dag! Het is je van harte gegunt, dan kun je van de week weer knallen. Succes meid deze laatste week.
Dikke kus willem en gea

Geplaatst door: gea (Aug 13, 2017)

Dat was vast een mooie dienst vanochtend!
We hopen dat jullie vandaag lekker zijn uitgerust voor het werk van de komende week!!

Een drukkie voor Amber

Geplaatst door: Jaap en Alida (Aug 13, 2017)

Hai lieve Anna, het was heel fijn om je stem weer even te horen! Vandaag een lekkere rustdag gehad om je weer op te laden voor het werk van morgen. Alvast succes, het gaat je/jullie vast weer lukken. Fijne avond samen en heel veel liefs, XX

Geplaatst door: Wilma en Geert (Aug 13, 2017)

Ha lieve (schoon)ouders,
Zo te horen een lekker relaxte zondag. Ook wel even fijn lijkt me. Leuk dat de jongeren andere Afrikaanse jongeren gaan ontmoeten vanavond. Hopelijk heeft iedereen het naar z'n zin. En dan breekt de laatste werkweek alweer aan. Gaat snel allemaal. Heel veel succes nog met elkaar en veel plezier!

Geplaatst door: Verhoefjes (Aug 13, 2017)

Zo kort verslagje idd..:)

Morgen weer aan de bak, nog een paar dagen werken en het zit er alweer op...

Succes voor komende week.

Groetjes de Bremannetjes

Geplaatst door: AMNSJH (Aug 13, 2017)

Klinkt weer goed voor vandaag!!

Geplaatst door: Els de Bie (Aug 13, 2017)

Het ziet eruit als een rustdag, ook goed om te doen op zondag...

Geplaatst door: ten Napels (Aug 13, 2017)

Zo te zien een vrolijke ontspannen kerkdienst!

Geplaatst door: Hanneke (Aug 13, 2017)

Hoi, Suzanne. Een heerlijk ontspannen zondag. Was de dienst mooi en kon je het verstaan of werd er vertaald. We kijken uit naar het vervolg van het verslag. Kus

Geplaatst door: Oma en opa Fennema (Aug 13, 2017)

Leuk Thirza, je daar te zien dansen met andere christenen.

Geplaatst door: Gert Dijksterhuis (Aug 13, 2017)

Reageren?


Oudere berichten

› De laatste vrijdag en de terugvlucht (Aug 24, 2019)
› Resultaat van 2 weken hard werken (Aug 23, 2019)
› Een waardig afscheid (Aug 22, 2019)
› Einde in zicht (Aug 21, 2019)
› De Kloof (Aug 20, 2019)
› Super start van de tweede week (Aug 19, 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (Aug 18, 2019)
› Met z’n allen op safari! (Aug 17, 2019)
› Dansfeest! (Aug 16, 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (Aug 15, 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (Aug 15, 2019)
› En nu aan het werk! (Aug 13, 2019)
› Dagje toeren (Aug 12, 2019)
› de eerste indrukken (Aug 11, 2019)
› Op weg naar Johannesburg (Aug 11, 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (Aug 11, 2019)
› De groep is geland (Aug 10, 2019)
› Onderweg (Aug 10, 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (Aug 9, 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (Aug 9, 2019)
› Laatste voorbereiding (Aug 7, 2019)
› Verdere voorbereidingen (Aug 6, 2019)
› Kosterschool (Aug 6, 2019)
› De natuur in Afrika (Aug 6, 2019)
› Harmonyschool (Aug 2, 2019)
› De kop is er af (Aug 1, 2019)
› Weer een stapje verder (Jul 30, 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (Jul 29, 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (Mar 8, 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (Mar 4, 2019)
› Spreuk van de maand (Dec 23, 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (Dec 7, 2018)
› Benefietdiner groot succes (Nov 4, 2018)
› Spreuk (Sep 25, 2018)
› begroting projectreis 2019 (Sep 22, 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (Aug 26, 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (May 10, 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (Mar 29, 2018)
› Inschrijving gesloten (Mar 2, 2018)
› Informatieavond groot succes (Feb 21, 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (Feb 8, 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (Dec 20, 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (Aug 19, 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (Aug 17, 2017)
› 17 aug 2017 (Aug 17, 2017)
› 16 aug 2017 (Aug 16, 2017)
› 15 aug 2017 (Aug 15, 2017)
› 14 aug 2017 (Aug 14, 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (Aug 14, 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (Aug 13, 2017)
› 12 aug 2017 (Aug 12, 2017)
› 11 aug 2017 (Aug 11, 2017)
› 10 aug 2017 (Aug 10, 2017)
› 09 aug 2017 (Aug 9, 2017)
› 08 aug 2017 (Aug 8, 2017)
› 07 aug 2017 (Aug 7, 2017)
› 06 aug 2017 (Aug 6, 2017)
› 05 aug 2017 (Aug 5, 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (Aug 3, 2017)
› bezoeken van de werklocaties (Aug 2, 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (Aug 1, 2017)
› Het is bijna zover (Jul 27, 2017)
› 25 mei sportief (May 25, 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (May 14, 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (Apr 6, 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (Mar 25, 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (Mar 20, 2017)
› Stichting Tien in actie (Feb 10, 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (Oct 9, 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (Oct 2, 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (Oct 1, 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (Apr 22, 2016)
› Groepsfoto (Aug 23, 2015)
› Weer thuis! (Aug 22, 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (Aug 21, 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (Aug 20, 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (Aug 19, 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (Aug 18, 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (Aug 17, 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (Aug 16, 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (Aug 15, 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (Aug 14, 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (Aug 13, 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (Aug 12, 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (Aug 11, 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (Aug 10, 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (Aug 9, 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (Aug 8, 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (Aug 3, 2015)
› Nog een paar nachtjes (Aug 1, 2015)
› Minder dan 3 weken (Jul 20, 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (May 15, 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (May 10, 2015)
› 2 fantastische avonden. Benefiet diner groot succes (Apr 11, 2015)
› Baby, kinderkleertjes (Mar 25, 2015)
› Brei les (Dec 26, 2014)
› Koop jij wel eens in een webwinkel? (Dec 23, 2014)
› Sponsoren via jouw aankopen in een webwinkel (Dec 6, 2014)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (Sep 19, 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (Sep 2, 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (Jul 12, 2014)