Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Projectreis 2015
Geplaatst op: Aug 15, 2015

15 aug. 2015 (za)

Hallo lieve vrienden en familie uit Nederland,

 

Als aanvulling op de blog van gisteren (die inmiddels ook is geplaatst), willen we nog wat vertellen over de avond met de gemeente in Rustenburg. In onze vrije avonduren hadden de meesten onder ons gekozen voor ontmoeting met de christelijke jeugd in Rustenburg. Niemand wist wat te verwachten, maar wat er kwam blowde onze mind. Wij kwamen door het hek en het eerste wat er voor ons klaar stond was een voetbalveld, kunstgras, omheind. Onze monden vielen open van verbazing, kerk kan dus blijkbaar best leuk zijn ;-). Nadat we de Afrikanen faliekant op hun broek hadden gegeven gingen we de kerkzaal binnen. Het was meer een concerthal dan een kerkzaal. De sfeer was geweldig, al die jeugd die daar op hun vrije vrijdagavond kwam om God groot te maken! Na een mooi gedeelte van worship vloeide de dienst over in “the talk”. Een zeer toepasselijk onderwerp voor de jeugd van tegenwoordig, namelijk: Seks (voor het huwelijk). Daar werden hedendaagse vragen over behandeld en jongeren uit het publiek kregen de kans om hun vragen te stellen. Na het praatje was het klaar en vervolgde iedereen, zeer uitgeblust van de lange dag, zijn weg naar bed.  Amen.

 

zaterdag 15 augustus 2015

Vandaag was onze eerste vrije dag, maar we hadden genoeg te doen. We zijn namelijk op safari geweest bij Pilanesberg.

 

Het was wel een verschrikkelijk korte nacht; we moesten er om 5 uur al uit! Daarna zijn we met z’n allen de bussen ingegaan en daar het grootste gedeelte van de dag gebleven. Uiteindelijk kwamen we bij het park. We kwamen met hoge verwachtingen om de big five te zien, toen we binnenkwamen zagen we al vrij snel een kudde gnoes en heel in de verte een olifant. Dat vonden wij al bijzonder maar we wisten niet wat ons toen nog te wachten stond. Rijdend door een bergachtig, droog, geelgroenig landschap reden we verder de camera’s stonden te dringen aan de ramen en de eerste plaatjes werden geschoten. Op een gegeven moment zagen we plots aan de linkerkant een kudde olifanten die langzaam naar ons toe wilden lopen en kennelijk wilden oversteken. Dit alles gebeurde ongeveer op 15 meter afstand, inmiddels was wel duidelijk dat de beesten niet schuw waren, zeker niet schuw want toen gebeurde dit:

 

‘’hij is boos, hij is boos, hij is boos hij is boos’’ (geluidsopname). Dat waren de waarschuwingskreten van Daphne toen er een boze olifant voor de bus langsliep. Trekkend aan het wiel probeerde ze zo snel mogelijk weg te komen van de boze beesten. (zie filmpje)

 

Maar dat niet alleen, we zagen ook neushoorns, zebra’s, giraffen, nijlpaarden, krokodillen, schildpadden en nog veel meer. Het was super indrukwekkend om al die beesten te zien die je normaal alleen in de dierentuin zou zien. Tijdens de rit zagen we grote safaritrucks en lonkten we daar een beetje naar. Echter, een uur later zaten we daar al in, want toen we met de busjes terugreden stond ons een verrassing te wachten. Met de safaritrucks gingen we een ander park in genaamd Sun City – een of ander resort- Uiteindelijk kwamen we bij een plek met allemaal stoeltjes met djembé’s. Er stond een mooi gelig open klei huisje omringt door de echte Zuid-Afrikaanse savanne. Het totaalplaatje was precies wat je verwacht van Zuid-Afrika. 

We hebben hier een minicursus djembé les gehad, wat super gaaf was. Helemaal in ritmische stemming gingen we terug met de safaritrucks omringd door Ajax liedjes en hard gezang. Toen we thuiskwamen wilde opeens iedereen heel graag z’n was draaien. Niet dat hier een heel duidelijke reden om was, maar er vonden bijna gevechten plaats om de wasemmers. De hele waslijn hangt nu vol. Al snel stonden Riaan en Jan-Piet klaar om te gaan braaien. We hebben genoten van het vele vlees. En ons buikje is nu lekker vol :-)

 

Heel veel kusjes en knuffels van iedereen hier.

 

De Ingeënten:

Charlotte, Rianne, Mirjam, Bas, Aron, Ruben en Celien

 

Filmpjes

2 filmpjes van passerende olifanten (2e filmpje wordt hierboven aan gerefereerd):
- https://youtu.be/zdsRKPMFC6Y
https://youtu.be/med9LuFH97w

 

Dit blog is geplaatst door: Harm Brand (lid projectgroep)

Reacties

At last, soeomne comes up with the "right" answer! http://xvrgyh.com [url=http://jxhcltvcly.com]jxhcltvcly[/url] [link=http://rwxynz.com]rwxynz[/link]

Geplaatst door: Hines (Jul 11, 2016)

Taking the <a href="http://zycdrrcz.com">ovwevire,</a> this post is first class

Geplaatst door: Veanna (Jul 11, 2016)

Inelleigtnce and simplicity - easy to understand how you think. http://olmzmlh.com [url=http://vibkgwy.com]vibkgwy[/url] [link=http://aasaqjj.com]aasaqjj[/link]

Geplaatst door: Mitch (Jul 10, 2016)

Now I feel <a href="http://yxgaadi.com">stdpui.</a> That's cleared it up for me

Geplaatst door: Kassie (Jul 8, 2016)

Ecoiemnos are in dire straits, but I can count on this!

Geplaatst door: Dilly (Jul 8, 2016)

Lieve puppie
Wat een gave ervaring moet dit zijn geweest! En ook vast heerlijk om even te kunnen ontspannen van het nobele maar harde werk!! De tijd vliegt vast voorbij! Super om alle mooie en soms ook ontroerende foto's te zien!

Dikke knuffel van klaas en mij kus van mama en een pootje en lebberen van een ondeugende mocka

Geplaatst door: rohila en klaas en Gerda (Aug 19, 2015)

Wat een prachtige verhalen en gaaave foto's!! Het laatste weekje al weer...
tijd gaat echt snel! We zijn héél erg benieuwd naar al je belevenissen! Maak er nog een paar mooie dagen van en heel veel plezier!

Liefs en groetjes van pa, ma en Pip

Geplaatst door: fam. Bonnes (Aug 17, 2015)

Oiant oiant.... Niels wil even zeggen dat hij olifant zag en dat hij de volgende keer wel mee wil om naar de olifant te kijken.

Suc6 in de komende week.

groetjes Niels en de rest uit Putten ;)

Geplaatst door: Heekjes (Aug 17, 2015)

wat leuk om wat te lezen van jullie belevenissen. het lijkt mij een super gave ervaring!
hartelijke groeten

Geplaatst door: betsy meints (Aug 16, 2015)

Wat een mooie foto's van die dieren, het was zeker superleuk om die dieren in het echt te zien. Deze ervaring vergeet je nooit meer. Gerina ik hoop dat je vandaag een beetje uitgerust bent en veel succes de komende week met de werkzaamheden. De hartelijke groeten van het thuisfront.

Geplaatst door: Margré Ruizendaal (Aug 16, 2015)

Ha Eveline,
Wat supergaaf he zo'n safari! Komt het Afrika gevoel hier ook weer boven, en we kijken uit naar je foto's! Nog heel veel plezier en succes met al het werk komende week, geniet er van en tot zondag;-)

Dikke knuffel van oom Ar, Tante Caro, R, N en K

Geplaatst door: Fam vd Bout (Aug 16, 2015)

Als ik iets lees over het zingen van Ajax liederen, weet ik één ding zeker: " Willem Jan is onder jullie gezelschap" . Mooi dat zoiets de generaties doorgaat ;).
Zonder gekheid: wat een indrukwekkende tijd en een fantastische dingen beleven jullie daar. In één woord GEWELDIG en stiekem super jaloerssssss.
Groetjes aan allen en speciaal aan Willem Jan xx :)

Geplaatst door: Veerman (Aug 16, 2015)

Hoi Jeannette,
Wat een ervaring en wat leuk dat we hier elke dag van mee kunnen genieten. Pa en ma lezen het blog ook. Zo ben je heel ver weg maar ook heel dichtbij.
Gelukkig heb je de safari achter de rug. Heb je nog slangen gezien en zitten je tenen er nog aan?????
Hou je taai nu de laatste loodjes aanbreken.
Groetjes van pa, ma en Willemien.

Geplaatst door: Willemien Moelker (Aug 16, 2015)

Dag Rianne bolks
Wat gaaf zeg, mooie foto's.heb je echt een dode giraffe gezien? De olifanten had ik ook wel willen zien. Veel plezier nog.
Lijing

Geplaatst door: Lijijg (Aug 16, 2015)

Heee Jur!

Dit lyk of julle dit BAIE geniet!!! Mooie foto's. Pilaansberg waren we ook al geweest...toch wel bijzonder dat jij dat ook daar meemaakt! Als je terug bent, moeten we maar's braaien;-)!!

Hartelijke groet en veeeel plezier.

groeten, 5-Luijkjes

Geplaatst door: Corina Luijk (Aug 16, 2015)

Hallo allemaal en in het bijzonder lieve Celien,
Wat super gaaf om een beetje met jullie op safari te gaan. Wat een belevenis, dit zullen jullie niet snel vergeten.
Vandaag is opa jarig en zijn we als familie bij elkaar geweest. Je krijgt de hartelijke groeten van je familie.

Geplaatst door: Henk & Thera Salomons (Aug 16, 2015)

Tom wat mooi, jullie met die kinderen te zien en zo voor hen veel te betekenen en te zien hoe je een kindervriend bent. We wensen je met al de anderen nog goede laatste dagen toe. Fijn dat het zo goed met de groep gaat. Een lieve groet van opa en oma W.

Geplaatst door: Opa en oma Woudenberg (Aug 16, 2015)

Wat een prachtige dieren hebben jullie mogen ontmoeten op safari! Was vast een supermooie ervaring om op safari te zijn!
Een djembé-concertje verwachten we natuurlijk wel van jullie bij terugkomst, laat maar van je horen zaterdag ;-)

Fijne zondag gewenst met elkaar!

PS Eveline, wat ontzettend leuk dat je belde, we genieten er nog van na!! Enne.. je hebt nu je hele family-fan club in 1 keer gehoord?? :-) Lieve groet van álle 18 Jonkers, moest ik aan je doorgeven

Geplaatst door: Jonker-fam (Aug 16, 2015)

Lieve allemaal,
Wat gaaf om jullie verhalen te lezen en de prachtige foto's te zien. Ontroerend om de kinderen te zien stralen en jullie inzet te zien om zo iets voor deze mensen te kunnen betekenen. Gaaf dat jullie hier jullie tijd en energie in steken!
Geniet nog van de laatste dagen, het gaat alweer opschieten!

Geplaatst door: Maaike (Aug 16, 2015)

He Eveline, we zien leuke foto's van je. We wensen je veel plezier en nog een fijne tijd!
Groetjes, je broers ;-)

Geplaatst door: Jonker-broers (Aug 16, 2015)

... en met jou drumskills was die djembésessie voor jou zeker een eitje.. ;)

Geplaatst door: Mirjam Eilander (Aug 16, 2015)

Hey strijders in t bijzonder Siem,

Nu der al een week op zit werd het voor mij tijd om toch even te reageren.
Siem wij lezen hier thuis elke dag de blog mee en wat een mooi werk wat jullie daar doen!
Die Safari is zeker een ervaring om niet meer te vergeten.. dat is ff wat anders dan de Beekse Bergen.

Ik ben heel trots op je!
Fijne week nog en de groetjes uit Scherpenzeel.

Klasse jongens!

xx Mirjam

Geplaatst door: Mirjam Eilander (Aug 16, 2015)

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmjjjjjjjjjjjhhgnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn44444444444444444444444444444er796t9r8yojlhpboljpjphjoffyigikg
vtggghhkjjy7t7748

Hoi opa en oma en Pieter,
Vinden jullie het nog fijn daar? Ik heb de mooie foto's van de dieren gezien, en de dode giraf, zielig he?

Groetjes,
Nathanaël

Geplaatst door: Nathanaël (Aug 16, 2015)

Hoihoi,
Mooie foto's zeg! Wat anders als Beekse Bergen he? Fijne zondag en oh ja de groeten van papa en Florien...spelen weer een race-spelletje, je wel bekend dacht ik zo...
Liefs van ons.

Geplaatst door: Fam. Bolks (Aug 16, 2015)

/pppppppppppppppppppppppo;uym ny,iiuuuttkop-08yruuuuyjjhhhyyuuuyyttwqqqtttttttttttrw

Hoi Pieter,
Vind je het leuk daar? Is daar ook een schommel?
Ik heb je op de foto gezien.
Knuffel en een kusje van Salomé!

ps. heb jij even geluk dat je zomaar een kusje en een knuffel van haar krijgt :)

Geplaatst door: Salomé (Aug 16, 2015)

Wat een belevenissen!
Heel bijzonder!
Nog een fijne tijd daar!
Jeannette en Evert Jan: vanmorgen hadden we hier een mooie kerkdienst in de Dorpskerk met voorbede voor Zuid-Afrika, voor alle (project-)mensen daar, voor Stichting Tien en voor jullie beiden!
Liefs! Rijn en Ali

Geplaatst door: Rijn en Ali (Aug 16, 2015)

;;;lluuskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkjjjjjgdfdmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmpsmkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuy b5tttttttttttttttttttttttyyyhk.0


lvc bnv

Hoi opa en oma,
Vinden jullie het nog leuk daar? Wat zijn jullie nu aan het doen?
Het is hier heel vies weer vandaag het regent en het is een beetje koud buiten.

xx Salomé

Geplaatst door: Salomé (Aug 16, 2015)

Hey Brandjes, hier een berichtje van de verhoefjes ;-). Klinkt en zag er uit als een leuke dag gister. Gaaf dat die olifanten zo dichtbij kwamen en overstaken. We herkenden jullie stem op het filmpje meteen ;-). Nog maar een week te gaan en dan zit het er al weer op. De tijd gaat hard. Geniet er nog maar veel van met z'n allen. Liefs van M&C

Geplaatst door: Verhoefjes (Aug 16, 2015)

wat een mooie dag

Geplaatst door: Fam Bos (Aug 16, 2015)

wat een mooie dag

Geplaatst door: Fam Bos (Aug 16, 2015)

Hoi Eveline, prachtige foto,s. Wij krijgen er helemaal zin in! Wat een fijne beleving om in zo'n mooi land te helpen! Veel plezier daar. Vooral genieten!!!!

Geplaatst door: Fam Vonkeman (Aug 16, 2015)

Mirthe
Dit is heel anders dan in een dierentuin lopen geweldig maar vast een vermoeiende dag.
groetjes oma

Geplaatst door: oma horlings (Aug 16, 2015)

Vandaag eindelijk een uitslaapdag? Als het zo is, is dat jullie gegund, want jullie hebben al heel wat gepresteerd en veel vreugde gebracht. Wat een belevenis hè, al die dieren in het wild. Geniet verder vandaag van de zondag en groeten uit Spakenburg. Wij genieten mee!!!

Geplaatst door: Opa en oma Korlaar (Aug 16, 2015)

Prachtig het werk wat jullie daar verrichten en goed dat deze site er is met zooooo veel informatie aan verhalen, foto's en filmpjes. Ben al nieuwsgierig naar jullie ervaringen.
Nog een mooie tijd verder en

groetjes van Ria en Anton.

Geplaatst door: Jeanette - Evert Jan (Aug 16, 2015)

Hoi Aron en Carlijn,
Wat een dag is het geweest voor jullie! Zoveel te zien gehad. Jullie hebben de camera's vast goed gebruikt, ben heel benieuwd. En dan ook nog een echte braai!
We zien uit naar zaterdag!

Geplaatst door: Bram (Aug 16, 2015)

Hoi Kurvinkjes!

We hebben jullie alle drie op de foto's gezien!
Ziet er gezellig uit. Goede laatste week!

Groetjes
Rolf & Joanne, Noa, Senne en Elim

Geplaatst door: Rolf & Joanne (Aug 16, 2015)

Whauw.... super die dieren en de uitzichten!

Even een persoonlijk berichtje voor Marjolein; De hortesia proef klopt. Seth is geboren! Niet op je verjaardag. Dat is dan weer jammer.

Groetjes uit Soest.

Geplaatst door: Westeneng (Aug 16, 2015)

Wat ontzettend leuk dat jullie dit ook kunnen doen tussen alle drukke werkdagen door! Echt een belevenis en wat een mooie foto's! Intensieve dagen met veel indrukken van lachen, huilen, angst maar hopelijk voornamelijk voldoening over alles wat jullie daar kunnen doen!! Veel zegen nog! Tom, veel liefs van de bruinekooltjes!!

Geplaatst door: jaco, henriette en kids (Aug 16, 2015)

Jolinde, wat een belevenissen allemaal. Jullie maken prachtige Fotoos en de stukjes kijk ik graag naar uit. En verhongeren doen jullie ook niet, zo te zien. Gr. Aan allen.

Geplaatst door: Oma lucas (Aug 16, 2015)

vet!

Geplaatst door: sue wierenga (Aug 16, 2015)

Leuk verslag fijn dat jullie genieten. Gr Hill Baars

Geplaatst door: Hillbaars@Gmail. Nl (Aug 16, 2015)

Hoi Jolinde en anderen,
wat leuk om de foto's van vandaag te zien en de stukjes van vandaag en gisteren. Goed bezig allemaal, en mooie dingen gezien! een mooie dag gewenst vandaag.

Geplaatst door: Andre en Deborah Lucas (Aug 16, 2015)

Wat een geweldige dag moet dit weer geweest zijn. Mooi dat wij weer mee mogen genieten via de verhalen en foto's!
Geniet morgen van de zondag.

lieve groeten fam. V. Donselaar

Geplaatst door: Fam. Van Donselaar (Aug 16, 2015)

Wauw, wat een indrukwekkende verhalen en beelden weer. Wat een pracht van een schepping! Mooi dat jullie daar kunnen en mogen werken en ontspannen en genieten van die schepping. (wij genieten mee hoor)

Maar Fenny en Willem-Jan: de jaaropening en de weekopeningen zijn voortaan nog muzikaler?

Geplaatst door: Wijnand en Tanja de Gelder (Aug 16, 2015)

Wat een geweldig mooie dag moet dit geweest zijn! Echt geweldig, die foto's en al het moois van Gods schepping te zien in de dieren en de prachtige kleuren van het Afrikaanse land!
Lieve Maarten , fijn om je stem even te horen op mijn verjaardag!

Geplaatst door: Hanneke Smit (Aug 16, 2015)

Dag Ruben,Wat een prachtige natuur en schitterende foto.s.Geweldig leuk om je zo te kunnen volgen.Heel leuk om je zo bezig te zien.
Goede zondag.
Hartelijke groeten vanuit Asperen

Geplaatst door: Opa en Oma v.d. Steen (Aug 15, 2015)

Wat een geweldige dag hebben jullie gehad zeg! Te gek. En welverdiend na al dat harde werken en kinderen vermaken. Wat hebben jullie het goed met elkaar. Moet wel heel gaaf zijn. Veel bijzondere foto's gezien maar een foto van Dennis als electricien slaat alles. Goed om te weten trouwens.....Leuk dat je belde Dennis (toen ik niet thuis was.......) Nog wat voetbal?
Aston villa-manchester united 0-1
Southampton-everton 0-3
Ajax-willem II 3-0
Graafschap Zwolle 0-3
Twente den haag 1-4
Excelsior-az 2-2

Jouw cluppies Arsenal en Feyenoord spelen morgen.

Dikke kus van je pa

Geplaatst door: Kees Kok (Aug 15, 2015)

Heyhey

Wat ziet het er daar mooi uit! Echt vet cool dat jullie al die dieren hebben gezien :) heel leuk dat je even belde Den, nog heel veel plezier daar! LY Den x-Siem

Geplaatst door: Dennis zn zussie (Aug 15, 2015)

Zo he dit is echt supercool..
Heel erg gaaf om dit allemaal mee te maken.
Een fijne zondag voor iedereen!

Geplaatst door: familie de Haan (Aug 15, 2015)

Voor wie het nog niet las: kijk maar op mijn reactie van gisteren????????

Geplaatst door: Wim Kok (Aug 15, 2015)

Heeeeeeel erg jaloers. Wat een ervaring. Groetjes van ons!

Geplaatst door: Woudstra-fam. (Aug 15, 2015)

Mooie nieuwe blog. Wat een gave dag. Afrika op zijn best!
Groetjes van de hele familie.

Geplaatst door: Anja, roeljan, jelmer, Joas, elles (Aug 15, 2015)

Zie je wel. Ik had jullie gewaarschuwd over die boze olifant. Gelukkig dat jullie het toch mooi gevonden hebben.

Geplaatst door: Wim Kok (oompie van Dennis) (Aug 15, 2015)

Hallo Carlijn en Aron,

Wat een belevenis, mooie foto's.
Echt Afrika. Heel herkenbaar. Nog hele fijne dagen.

Liefs opa en oma

Geplaatst door: opa en oma ter Haar (Aug 15, 2015)

Een geweldige dag zo te zien! Daar had ik best bij willen zijn.

Geplaatst door: Evelijn Hop (Aug 15, 2015)

Ha Daf,
Wat een super dag vandaag. Ben benieuwd naar je foto's. Zo leuk om jullie verhalen te lezen en fotos te kijken.Geniet van je vrije dag en succes voor iedereen de komende week.
Liefs papa

Geplaatst door: Gerard Baron (Aug 15, 2015)

Weer een geweldige dag.... het houdt maar niet op! Zo mooi die dieren, de natuur en al die prachtige koppies van jullie die daar zo genieten. Nou Den, een kerk met kunstgrasveldje moet jouw "ware" kerk wel zijn :-) Daar kan geen leerstelling tegenop!
Zo gezellig dat ik je stem mocht horen vanavond, ik geniet er nog van.... Echt stil in huis zonder dat geram op je gitaren! Maar heerlijk dat jullie het zo goed hebben met elkaar daar. De Herder zorgt voor jullie, maakt niet uit waar zn schaapjes zijn. Dag lieve, lieve schat van me!
Dikke knuffels voor iedereen...

Geplaatst door: Hester Kok (Aug 15, 2015)

Wauw!! Wat een geweldig avontuur moet dat geweest zijn. Prachtige foto's! Deze ervaring vergeet je nooit meer. Veel plezier en succes met elkaar komende week!
Lieve Mir, dikke kus van mij...miss you!

Geplaatst door: Ilse Zegers (Aug 15, 2015)

En weer heel veel mooie foto's en heel veel blije gezichten!
Wat een byzondere reis moet dit zijn. Ome Wouter is jaloers op jullie en probeert mij er van te overtuigen ook een reis naar Zuid-Afrika te boeken! En...... Ik ben bijna om.
Gerina, samen met de rest van de groep, een mooie zondag toegewenst! Wordt dit dan wel een rustdag?

Groetjes ome Wouter en tante Alie

Geplaatst door: Alie Hopman (Aug 15, 2015)

Zo, wat een mooie foto's zeg! Dat je al die dieren ook in 't echt hebt gezien, prachtig hoor. En mooi Lieke, die aapjes... (zegt PJ). Knuffel en ook fijne dag morgen!

Geplaatst door: Familie Pouwels (Aug 15, 2015)

dat was wel een succesvolle safari zo te zien; erg leuk om dat via de foto's en de filmpjes mee te maken. Een goede manier om "uit te rusten" van de harde werkweek :-)

veel plezier verder!

Geplaatst door: Mama & Papa van Gijzen (Aug 15, 2015)

Wat een prachtige foto's en filmpjes weer. Elke dag maar weer fantastische belevenissen en het blijft echt heel leuk om zo een indruk van jullie reis mee te krijgen. Goede nacht en een fijne zondag morgen.

Gr.
Berrie

Geplaatst door: Berrie (Aug 15, 2015)

Wat een super leuke en onvergetelijke dag hebben jullie gehad zeg. En wat een gave foto's hebben jullie gemaakt. Hele mooie herinneringen aan een geweldige dag. Morgen een goede zondag toegewenst en maandag weer veel succes met alle werkzaamheden. Groet uit Woudenberg en een extra lieve groet voor Jordy xx

Geplaatst door: Evert en Anja van Asselt (Aug 15, 2015)

Hey lieve mir (roderick), saar, mirth, Josefien & Marloes!
Super leuk om al jullie verhalen te lezen en foto's te kijken, het ziet er echt tof uit daar! Veel plezier en succes nog komende week! We missen jullie! Liefs Amber, Thirza & Mirjam

Geplaatst door: Amber, Thirza & Mirjam (Aug 15, 2015)

Wat een leuke verslagen en foto's. Ik probeer het zo vaak mogelijk te lezen (als ik goeie wifi heb in Portugal) Nog veel plezier in zuid Afrika! Kusjes van je grote zus! ????????

Geplaatst door: Leonie Ruizendaal (Aug 15, 2015)

Heeeeee Rub en iedereen, wat gaaaafffff dat jullie op safari geweest zijn! En wat hebben jullie veel dieren gezien zeg! Zo mooi, en die olifanten! Het plezier spat eraf bij jullie!!

Veel liefs van ons vanuit Zoutelande

Geplaatst door: Jolieke, Rosalie, Lisanne Strating, David (Aug 15, 2015)

Ha fam Kurvink,
Mooie foto's! Leuk hoor. Veel leuker dan in de dierentuin. Die braai ziet er ook lekker uit.
Nou slaap lekker fijne dag morgen,dan weer de laatste week.

Hier gaat ales goed. Salomé is hard aan het oefenen om zonder zijwieltjes te fietsen.

X ons vijfjes...

Geplaatst door: De Bremannetjes (Aug 15, 2015)

Wauh! Wat een super gave fotoos zeg. Wat een belevenis om die dieren zo dichtbij te zien. En dan nog djembeeen. Een super mooie dag zo te zien. Fijne zondag morgen en geniet nog met volle teugen de komende week. Kus van ons.jajja

Geplaatst door: jan en annalies (Aug 15, 2015)

Mooie foto's en een geweldig verslag .
Wat een ervaringen.
Lisa wat gaaf dat je zulke mooie dieren hebt gezien , je vader is wel jaloers.
Lieve allemaal, hopen dat jullie morgen een beetje mogen uitslapen.
Gezegende zondag toegewenst.

Geplaatst door: Karin,Arjan en Lars (Aug 15, 2015)

Reageren?


Oudere berichten

› Einde in zicht (Aug 21, 2019)
› De Kloof (Aug 20, 2019)
› Super start van de tweede week (Aug 19, 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (Aug 18, 2019)
› Met z’n allen op safari! (Aug 17, 2019)
› Dansfeest! (Aug 16, 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (Aug 15, 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (Aug 15, 2019)
› En nu aan het werk! (Aug 13, 2019)
› Dagje toeren (Aug 12, 2019)
› de eerste indrukken (Aug 11, 2019)
› Op weg naar Johannesburg (Aug 11, 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (Aug 11, 2019)
› De groep is geland (Aug 10, 2019)
› Onderweg (Aug 10, 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (Aug 9, 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (Aug 9, 2019)
› Laatste voorbereiding (Aug 7, 2019)
› Verdere voorbereidingen (Aug 6, 2019)
› Kosterschool (Aug 6, 2019)
› De natuur in Afrika (Aug 6, 2019)
› Harmonyschool (Aug 2, 2019)
› De kop is er af (Aug 1, 2019)
› Weer een stapje verder (Jul 30, 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (Jul 29, 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (Mar 8, 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (Mar 4, 2019)
› Spreuk van de maand (Dec 23, 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (Dec 7, 2018)
› Benefietdiner groot succes (Nov 4, 2018)
› Spreuk (Sep 25, 2018)
› begroting projectreis 2019 (Sep 22, 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (Aug 26, 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (May 10, 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (Mar 29, 2018)
› Inschrijving gesloten (Mar 2, 2018)
› Informatieavond groot succes (Feb 21, 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (Feb 8, 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (Dec 20, 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (Aug 19, 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (Aug 17, 2017)
› 17 aug 2017 (Aug 17, 2017)
› 16 aug 2017 (Aug 16, 2017)
› 15 aug 2017 (Aug 15, 2017)
› 14 aug 2017 (Aug 14, 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (Aug 14, 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (Aug 13, 2017)
› 12 aug 2017 (Aug 12, 2017)
› 11 aug 2017 (Aug 11, 2017)
› 10 aug 2017 (Aug 10, 2017)
› 09 aug 2017 (Aug 9, 2017)
› 08 aug 2017 (Aug 8, 2017)
› 07 aug 2017 (Aug 7, 2017)
› 06 aug 2017 (Aug 6, 2017)
› 05 aug 2017 (Aug 5, 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (Aug 3, 2017)
› bezoeken van de werklocaties (Aug 2, 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (Aug 1, 2017)
› Het is bijna zover (Jul 27, 2017)
› 25 mei sportief (May 25, 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (May 14, 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (Apr 6, 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (Mar 25, 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (Mar 20, 2017)
› Stichting Tien in actie (Feb 10, 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (Oct 9, 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (Oct 2, 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (Oct 1, 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (Apr 22, 2016)
› Groepsfoto (Aug 23, 2015)
› Weer thuis! (Aug 22, 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (Aug 21, 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (Aug 20, 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (Aug 19, 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (Aug 18, 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (Aug 17, 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (Aug 16, 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (Aug 15, 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (Aug 14, 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (Aug 13, 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (Aug 12, 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (Aug 11, 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (Aug 10, 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (Aug 9, 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (Aug 8, 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (Aug 3, 2015)
› Nog een paar nachtjes (Aug 1, 2015)
› Minder dan 3 weken (Jul 20, 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (May 15, 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (May 10, 2015)
› 2 fantastische avonden. Benefiet diner groot succes (Apr 11, 2015)
› Baby, kinderkleertjes (Mar 25, 2015)
› Brei les (Dec 26, 2014)
› Koop jij wel eens in een webwinkel? (Dec 23, 2014)
› Sponsoren via jouw aankopen in een webwinkel (Dec 6, 2014)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (Sep 19, 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (Sep 2, 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (Jul 12, 2014)