Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Projectreis 2015
Geplaatst op: Aug 16, 2015

16 aug. 2015 (zo)

Vandaag is het zondag en zouden wij weer naar de kerk gaan. Dit keer een ander soort kerk dan vorige week. Een hele bijzondere kerk waar je moet zijn geweest in Zuid-Afrika. Shakina Tabernacle. We mochten vandaag eens lekker ‘uitslapen’ half 8 werden we gewekt. We ontbeten, maakten lunch en reden in onze busjes richting de kerk. Daar aangekomen werden we op de parkeerplaats al ontvangen door mensen van de kerk. Ze gaven ons allemaal handen en knuffels en zeiden de hele tijd: ‘God bless you’ We liepen met de mensen mee naar binnen en het was al een hele drukte. Er stonden allemaal mensen te dansen en er klonk hele, hele harde muziek. Een vrouw zong, schreeuwde bijna. Ze werden allemaal opgenomen in het lied en dansten erop los. We kregen een plekje en luisterden naar de luide muziek. Er kwam een meneer op het podium die een preek ging geven. Hij schreeuwde nogal hard en wilde duidelijk een statement maken. Hij gebruikte veel gebaren en vertelde zo zijn preek. Er werd ook gebeden en dat was heel bijzonder. Mensen pakten elkaar vast en begonnen bijzondere bewegingen te maken en leken helemaal op te gaan in het gebed. Heel bijzonder om te zien dat mensen zo’n contact hebben met God. Na de kerkdienst werden we hartelijk ontvangen in een zaaltje en kregen we een pakketje met fruit, drinken en chocolade. Ontzettend lief waren ze er allemaal. We werden zo hartelijk ontvangen.

Link naar een filmpje van de kerkdienst: https://youtu.be/0Z4UyvEBnsw

 

Na deze bijzondere kerkdienst was het tijd voor ontspanning.

Het was prachtig weer, de zon scheen heerlijk. We maakten een wandeling door bos en bergen helemaal omhoog. Het was nog best spannend zo over alle rotsblokken, maar toen we eenmaal boven waren was het uitzicht prachtig. De waterval was helaas opgedroogd, omdat het winter was, maar het was alsnog niet minder mooi. We liepen terug en toen was het tijd voor het leukste: zwemmen! Er was een glijbaan en een verwarmd zwembad waar we lekker in konden gaan zwemmen. Zelfs de leiders deden mee. Het was ontzettend gezellig. We reden terug om weer lekker te gaan douchen en kleding te wassen met z’n allen. En toen was het weer 6 uur en gingen we lekker kippenpoten met rijst en salade eten. Het eten is hier heerlijk! Er wordt zo goed voor ons gezorgd!

 

Het gaat echt super hier in Zuid-Afrika. Het is een fantastische reis die we nooit zullen vergeten. We genieten volop van alles wat we doen. We vervelen ons nooit en doen echt van alles. Het is hier geweldig.

 

Groetjes,

Luuk, Dennis, Marloes, Daphne, Tom, Dianne en Carlijn; Willy en Fenny

Dit blog is geplaatst door: Harm Brand (lid projectgroep)

Reacties

This has made my day. I wish all posgints were this good. http://xdxtawh.com [url=http://vwffozodvm.com]vwffozodvm[/url] [link=http://cusxpways.com]cusxpways[/link]

Geplaatst door: Connie (Jul 11, 2016)

Now I know who the brainy one is, I'll keep <a href="http://urdbaixtl.com">lokinog</a> for your posts.

Geplaatst door: Lois (Jul 11, 2016)

Most help articles on the web are inaccurate or inretocenh. Not this! http://qvkavansq.com [url=http://raaxfucnqg.com]raaxfucnqg[/url] [link=http://moskrdo.com]moskrdo[/link]

Geplaatst door: Rock (Jul 10, 2016)

Real brain power on <a href="http://msyobwjm.com">diylaps.</a> Thanks for that answer!

Geplaatst door: Chynna (Jul 8, 2016)

I serchaed a bunch of sites and this was the best.

Geplaatst door: Keisha (Jul 8, 2016)

Heee allemaal, heel veel plezier nog en geniet ervan! Dikke kussen ????

Geplaatst door: Cheline en Natalja (Aug 17, 2015)

Hallo lieve papa en mama,
leuk dat jullie gisteren naar de kerk zijn geweest.
Het zag er erg gezellig en leuk uit.
Oma vond het ook heel erg leuk, al die dansende mensen.
We hopen dat jullie nog een paar leuke dagen tegemoet gaan.
Veel zegen gewenst, en succes met het gips.

Xxxxx

Geplaatst door: Pieter, Yvonne en Anniek. (Aug 17, 2015)

Hoi Willy,

Heel veel succes en plezier nog in jullie laatste weekje..
Ik heb de afgelopen week jullie blogs gelezen, erg leuk om te zien en te lezen wat jullie voor werk verzetten!

Tot volgende week dinsdag!

Groetjes Jorieke

Geplaatst door: Jorieke (Aug 17, 2015)

Hallo Evert Jan en Jeannette,

Vanuit een zeer regenachtig Leusden volgen we alle berichten van dag tot dag. Wat zullen jullie veel te vertellen hebben; zoveel indrukken! Veel leuke foto's komen er voorbij! Indrukwekkend om te zien hoeveel werk er door jullie allen verzet wordt en hoe enthousiast zowel de groep als de Afrikaanse kinderen zijn. Veel succes en plezier nog.

Groetjes,
Rijk en Inge

Geplaatst door: Rijk en Inge (Aug 17, 2015)

Wat heerlijk zo'n kerk! Genieten! En daarna relaxen in het zwembad! Chill! Succes allemaal nog de komende dagen! Dikke knuffel voor Dennis!

Geplaatst door: Auk (Aug 17, 2015)

Ha Eveline en alle anderen,

Wat een mooie foto's weer. Het houdt niet op... zoveel moois wat al gecreëerd is (al die dieren) en wat jullie met groot enthousiasme mochten creëren (kleuren op muren en daardoor zoveel blije gezichten).
Veel succes weer in deze week!
Vaders Bescherming toegebeden!!!

Groetjes uit Nijkerk

Geplaatst door: familie Bolt (Aug 17, 2015)

Hallo allemaal!
Wat is het toch leuk om jullie reisverslag steeds te mogen lezen, zo kunnen we het toch een beetje met jullie mee beleven! Fijn dat jullie een beetje mochten ontspannen het afgelopen weekend.
Hopelijk weer genoeg energie opgedaan voor jullie tweede week!
Veel succes en plezier voor de aankomende dagen
Speciaal de groeten aan onze neef Tom van Donselaar

Geplaatst door: Gert en Gea (Aug 17, 2015)

Hoi Jeannette,
Wat een fantastische ervaring. Ik heb vandaag de hele blog gelezen (wij zijn net terug van vakantie). Geeft een goede indruk van waar jullie mee bezig zijn.
Wat een leuke projecten hebben jullie. De scholen worden ook zo vrolijk kleurig geschilderd en opgeknapt. Leuk om jou te zien met die prachtige donkere kinderen. En al dat spelen en dansen. Wat een belevenis. En heerlijk dat jullie ook nog andere dingen doen, zoals die spectaculaire safari en dat djembé spelen.
Geniet ervan.
Liefs van Anneke

Geplaatst door: Anneke Stekelenburg (Aug 17, 2015)

Wat een mooi reisverslag! Wat maken jullie geweldige dingen mee. Deze reis zullen jullie niet snel vergeten. Een speciale groet voor Gerina!

Frits, Weimy en Anne-Marit

Geplaatst door: Fam. Duinkerken (Aug 17, 2015)

Wow, zagen nog even die filmjes van gisteren: awesome!
Hihi, en moest stiekem ook heel erg lachen om jullie.

Geplaatst door: Erik & Judith (Aug 17, 2015)

Mooi om te lezen dat jullie zo'n goede zondag hebben gehad. Fantastisch om te zien hoe een kerkdienst er daar aan toe gaat. Heel bijzonder om mee te maken lijkt ons.

Succes met het laatste weekje! En geniet er vooral heel erg van!

Liefs Erik & Judith

Geplaatst door: Erik & Judith (Aug 17, 2015)

Weer genoten van de foto's en ook van het filmpje van de kerkdienst. Mooi taaltje ook, dat Afrikaans. Daar heb je dan wel weer geen tolk voor nodig!
Milan, nog veel succes de komende dagen.
Groetjes en kussen van opa en oma.

Geplaatst door: Opa en oma Korlaar (Aug 17, 2015)

Beste allemaal Voor degene die vaker op al de plekken zijn geweest waar jullie nu zijn is het ook genieten. Ja de warmte en hartelijkheid van de mensen zullen jullie ook nooit meer vergeten.

Fijn dat het een gezellig en indrukwekkend weekend is geweest. Op naar een werkzame week met mooie belevenissen.
Gr. Hill Baars

Geplaatst door: Hillbaars@Gmail. Nl (Aug 17, 2015)

Geweldig wat jullie allemaal meemaken, zijn ervaringen die je meeneemt en later nog vaak aan terug zult denken.
En die kippepootjes: zat de complete poot er nog aan, zoals ze dat daar meestal gewend zijn? Lekker griezelen, maar wel lekker.
groetjes
oom Aldert

Geplaatst door: oom van Jolinde (Aug 17, 2015)

Lieve Harm en Willy,

wat hebben jullie veel werk verzet al, met de jongelui! Super spannend die overstekende olifanten! En de foto's van het hakken in de harde grond van Afrika, het kinderwerk in Freedompark, en het werk op de scholen, het ziet er fantastisch uit. Nog een kleine week en dan zit het er weer op. Geniet ervan, liefs René en Marleen

Geplaatst door: Rene en Marleen (Aug 17, 2015)

Rianne wat een prachtige foto's en filmpje van de olifanten.
Leuk om te zien wat jullie allemaal doen.
Geniet er nog van.
Want hier regent het de hele dag.
Liefs oma.

Geplaatst door: Oma Bolks (Aug 17, 2015)

hoooooooiiii tom,
hoe is het daaro?
gaat het werk goed?
het is heel rustig in het huis bij de Donsjes... ;)
zet hem op en de groetjes!

groetjes je nichtje Maureen

Geplaatst door: maureen (Aug 17, 2015)

Lieve papa,

Ik heb net samen met mama alle foto's bekeken van de dieren die jullie gezien hebben, dat vond ik erg leuk! De olifanten en giraffen vond ik het mooist. Mama heeft mijn girafje nog steeds niet gevonden thuis... die zijn we denk ik kwijt.
Gisteravond was ik tanden aan het poetsen en toen hoorde ik beneden een geluid, ik werd al enthousiast en riep: daar is papa weer! Maar mama zei dat dat niet zo was, dat vond ik wel jammer hoor. Nog 5 nachtjes slapen.... het duurt allemaal wel een beetje lang voor mij, ik mis jou hoor!

We hebben ook een gekke foto van jou gezien, toen je aan het wandelen was. En opa was oma aan het helpen bij het omhoogklimmen.

Papa, ik vind jou lief. Tot over 5 nachtjes!
Dikke kus van Elena (en ook van mama en Silvan)

Geplaatst door: Elena (Aug 17, 2015)

Wat een leuk blog weer om te lezen!! Mooi om ook eens zo'n kerkdienst te beleven!! Fijn dat jullie zo kunnen genieten van alles!! En dat zwembad....zo super!!

Succes vandaag met zijn allen!!

Lieve Milan, nog een paar dagen dan zien wij je weer!!

Lieve groet,
Gijs en Anneke, Jascha, Senne en Vivian

Geplaatst door: Gijs en Anneke (Aug 17, 2015)

Wat gezellig om weer te lezen allemaal! Vast een fantastische belevenis een kerkdienst met zoveel power en passie... daar voel jij je ook vast thuis Den. Pffff dat gaat hier dan weer ff een klusje worden op zondag ;) Succes met de laatste paar werkdagen! Dikke knuffels van ons. Love you boy!

Geplaatst door: Kees en Hester (Aug 17, 2015)

Wat weer een geweldige dag! Dat wordt weer wennen in Nederland in de kerk;-) En wat een prachtige natuur daar! Geniet nog even een weekje door daar en Gods Zegen bij al jullie werk!

Geplaatst door: Joke Haan (Aug 16, 2015)

Hoi allemaal (Milan),
Wat zijn wij trots op jullie!!
Wat verzetten jullie een hoop werk ,
Maar daar krijgen jullie ook veel moois voor terug!!
Al die vrolijke snoetjes van die kleine poppetjes
Om op tevreten toch?! Daar doe je het voor!!
Nou geniet met z'n allen maak er wat moois van en geniet vooral ..
Maar dat doen jullie ook wel in de vrije uurtjes hebben jullie zeker verdiend!!

Gr Klaas,en Marieke
En een knuffel voor onze grote neef Milan !!
Van bregje en duuk!!!

Geplaatst door: Marieke ter haar (Aug 16, 2015)

Hai Den,

Wat leuk daar! en een lekker drukke kerk ;) leuk dat jullie konden zwemmen en wandelen, nog super veel plezier! loveyou x- je zusje die het nog een week moet overleven met alleen haar ouders ;)

Geplaatst door: Simone (Aug 16, 2015)

Super dat jullie weer zo'n fijne dag hebben gehad! Jullie staan leuk op de foto Aron en Carlijn, zo saampjes :-) We genieten op afstand met jullie mee. Veel succes nog de komende dagen xx Bram & Jenny, Vera en Jesse vanuit een mooi midden Frankrijk

Geplaatst door: Bram en Jenny (Aug 16, 2015)

Wat zien wij jullie genieten en klussen. Wij wensen jullie veel succes de aankomende week.
Speciale groet aan mijn broer en zwager Evert jan.

Geplaatst door: Jan en Jannie (Aug 16, 2015)

wat hebben jullie een mooie dag gehad als ik het zo lees, en die kerkdienst, wat geweldig om dat te mogen mee maken. Wat fijn om te lezen hoe dankbaar en goed het jullie hebben, een pluim!
Voor morgen een mooie dag toegewenst.
Groeten voor jullie allemaal.

Geplaatst door: Klaas Koelewijn (Aug 16, 2015)

Lieve Mirthe, ik heb je stem vanavond helaas gemist (ik had m'n mobiel naast me liggen) maar je hebt Jelmer en Marijke uitgebreid bijgepraat. Je was vol enthousiasme volgens Jelmer. Super gaaf. Succes deze laatste week (wat gaat de tijd snel). Voor je het weet zit je weer in Amersfoort (saai!). Geniet er van.

Geplaatst door: Anja Merkus (Aug 16, 2015)

Wat hebben jullie veel geklust en geschilderd[mooie kleuren!] afgelopen week. Leuk dat wij elke avond blogs en foto's kunnen zien met kinderen die zo blij zijn met jullie aandacht. Na een ontspannen weekend wensen we jullie veel succes met klussen komende dagen!
Speciale groet aan onze zwager Evert Jan en Jordy [onze plaatsgenoot].

Geplaatst door: Gert en Francien Donselaar (Aug 16, 2015)

Mooi om zo op bezoek te zijn in een andere kerk.
Jolinde, veel succes weer de komende week en jullie allemaal veel succes met werken.

Geplaatst door: Andre en Deborah Lucas (Aug 16, 2015)

Wat zal dat een bijzondere zondag geweest zijn! Fijn dat jullie van een mooie dag konden genieten. Werk-ze weer morgen!!

Geplaatst door: Jonker-fam (Aug 16, 2015)

Bijzonder om zo'n kerkdienst mee te maken. Mooi om te ervaren dat er overal kinderen van God zijn.
Fijn dat jullie zo goed bezig zijn en ook kunnen genieten van de mooie dingen die in Zuid Afrika te zien en te doen zijn. Wij zijn ook ooit eens in Pilanusberg geweest. Alleen toen geen olifanten gezien.
Succes en geniet er van.
Groetjes,
oom Jan Willem, tante Marieke, Melina, Vincent en Sabine

Geplaatst door: familie van Jolinde (Aug 16, 2015)

Fantastisch dat jullie zoveel moois kunnen beleven in je vrije tijd! Zo krijg je veel hoeken van het mooie land te zien. Geniet er maar van!

Knuffel voor mijn Charlotte.

Geplaatst door: Emiel van Gijzen (Aug 16, 2015)

Wat hebben jullie een fijne dag gehad! Top!
Veel succes komende week met werken en het vermaken van de kindjes, jullie zijn geweldig!
Een dikke kus en een hele dikke knuffel voor Marloes en voor jullie allemaal een groet vanuit een warm en fijn Frankrijk!

Geplaatst door: Ouders Marloes (Aug 16, 2015)

Heerlijk om je stem te horen! Hou van je...
Kus mama

Geplaatst door: Ilse Zegers (Aug 16, 2015)

Heehoo, dat ziet er uit als een inspirerende kerkdienst, moeten we dat hier ook maar invoeren? :). En Luuk is lekker aan het gitaarspelen zien we, oh wat zijn we jaloers op jullie.

Bert & Elly

Geplaatst door: Familie Woudstra (Aug 16, 2015)

Gaaf om te lezen hoe leuk jullie het daar hebben! Vind het elke dag leuk om jullie blog te lezen en foto's te bekijken! Nog een paar fijne en goede dagen daar!
Groetjes van jullie mede Guido-ganger, vanuit Vathorst,
Thirza Dijksterhuis

Geplaatst door: Thirza Dijksterhuis (Aug 16, 2015)

Dank allemaal weer voor het verslag van vandaag! Juliie bergtocht was zwaarder dan de tochten die wij hier in Frankrijk maken! ???? Weer veel succes komende week en knuffel voor Dianne.

Geplaatst door: Opa en Oma van Dianne (Aug 16, 2015)

Jullie hebben een fantastische tijd daar. De ene dag naar het wildpark, en nu een bijzondere kerkdienst en wandeling. Geniet ervan en succes met het werk voor de komende week.

Geplaatst door: Klaas en Hilda Beukers (Aug 16, 2015)

Moet heerlijk zijn geweest zo'n ontspannen dag. Weer energie op doen voor de komende werk week. Succes maar weer.
Lieve Lisa , het was heerlijk om je stem te horen. nog een weekje en dan kunnen we weer lekker knuffelen. Liefs ma,pa en je lieve puberende broertje .

Geplaatst door: Karin Hessel (Aug 16, 2015)

Dat was vast een inspirerende dienst. Leuk dat jullie ook zo hartelijk werden ontvangen. Daar kunnen we hier in Nederland nog wel eens een voorbeeld aan nemen. Geniet ook van het mooie weer want het was hier vandaag grijs, koud en nat.

Tot morgen maar weer.

Groetjes!

Geplaatst door: Berrie (Aug 16, 2015)

De ??? moesten smilies zijn :-)

Geplaatst door: zusje van Jolinde (Aug 16, 2015)

Dat ziet er leuk uit ???? hopelijk hebben jullie genoten van de wandeling? en een fijne dienst gehad. Succes met werken morgen????
xxxx

Geplaatst door: zusje van Jolinde???? (Aug 16, 2015)

Lieve Nadine en Leon,

Een hwel ander soort kerkdienst dan wij gewend zijn. Maar vast een hele belevenis. Mooie foto's weer van de natuur.

Geplaatst door: Fam. Bos (Aug 16, 2015)

Dat woordje sliep hoort er niet bij....
Xxxx

Geplaatst door: De Bremannetjes (Aug 16, 2015)

Hoi!

Zo hherkenbaar die verhalen over de zwarte kerk. Kunnen wij nog wat van leren van die hartelijkheid.
En leuk die wandeling, wij hebben hier nog een foto op de kalender in de plee met een foto van een wandeling in hetzelfde of zo'n sooort gebied.

Pieter, wat sta je raar op de foto...

Lekker dat jullie konden zwemmen. Hier vandaag en morgen regen en best fris.
Vanmorgen zijn we bij Bob geweest.

Nou jullie laatste weekje,succes en geniet ervan. Dat laatste weekje gaat snel voorbij!

Xxx Arjan,Martine, Nathanaël , Salomé, Jefta sliep

Geplaatst door: De Bremannetjes (Aug 16, 2015)

Wat goed om te horen dat jullie het zo naar je zin hebben. En wat een belevenis om zo'n kerkdienst mee te maken.

Elke avond kijken we al uit naar het mailbericht met de melding dat er weer een blog voor ons klaar staat. Zo kunnen we het allemaal met jullie mee beleven.

Probeer er nog maar een mooie week van te maken. Nog heel veel succes gewenst daar in zuid-Afrika.

Groetjes van de Ruizendaaltjes uit Bunschoten, en voor Gerina een dikke poot van Daisy.

Geplaatst door: Wouter Ruizendaal (Aug 16, 2015)

Fijn dat jullie een goede zondag gehad hebben met elkaar en broers en zussen in het geloof. Bijzonder dat jullie fruit meekregen, dat was kennelijk even nodig :-)

Ik vermoed dat dit voor velen van jullie niet de laatste reis naar ZA zal zijn. Het klinkt enthousiast en verslavend.

En geliefde Maarten: leuk dat je belde op je moeder's verjaardag. Dat was natuurlijk het hoogtepunt van de dag. Groeten van ons allemaal, ook van oma Mia

Geplaatst door: Hanneke en Joost (Aug 16, 2015)

Reageren?


Oudere berichten

› Einde in zicht (Aug 21, 2019)
› De Kloof (Aug 20, 2019)
› Super start van de tweede week (Aug 19, 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (Aug 18, 2019)
› Met z’n allen op safari! (Aug 17, 2019)
› Dansfeest! (Aug 16, 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (Aug 15, 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (Aug 15, 2019)
› En nu aan het werk! (Aug 13, 2019)
› Dagje toeren (Aug 12, 2019)
› de eerste indrukken (Aug 11, 2019)
› Op weg naar Johannesburg (Aug 11, 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (Aug 11, 2019)
› De groep is geland (Aug 10, 2019)
› Onderweg (Aug 10, 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (Aug 9, 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (Aug 9, 2019)
› Laatste voorbereiding (Aug 7, 2019)
› Verdere voorbereidingen (Aug 6, 2019)
› Kosterschool (Aug 6, 2019)
› De natuur in Afrika (Aug 6, 2019)
› Harmonyschool (Aug 2, 2019)
› De kop is er af (Aug 1, 2019)
› Weer een stapje verder (Jul 30, 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (Jul 29, 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (Mar 8, 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (Mar 4, 2019)
› Spreuk van de maand (Dec 23, 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (Dec 7, 2018)
› Benefietdiner groot succes (Nov 4, 2018)
› Spreuk (Sep 25, 2018)
› begroting projectreis 2019 (Sep 22, 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (Aug 26, 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (May 10, 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (Mar 29, 2018)
› Inschrijving gesloten (Mar 2, 2018)
› Informatieavond groot succes (Feb 21, 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (Feb 8, 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (Dec 20, 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (Aug 19, 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (Aug 17, 2017)
› 17 aug 2017 (Aug 17, 2017)
› 16 aug 2017 (Aug 16, 2017)
› 15 aug 2017 (Aug 15, 2017)
› 14 aug 2017 (Aug 14, 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (Aug 14, 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (Aug 13, 2017)
› 12 aug 2017 (Aug 12, 2017)
› 11 aug 2017 (Aug 11, 2017)
› 10 aug 2017 (Aug 10, 2017)
› 09 aug 2017 (Aug 9, 2017)
› 08 aug 2017 (Aug 8, 2017)
› 07 aug 2017 (Aug 7, 2017)
› 06 aug 2017 (Aug 6, 2017)
› 05 aug 2017 (Aug 5, 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (Aug 3, 2017)
› bezoeken van de werklocaties (Aug 2, 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (Aug 1, 2017)
› Het is bijna zover (Jul 27, 2017)
› 25 mei sportief (May 25, 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (May 14, 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (Apr 6, 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (Mar 25, 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (Mar 20, 2017)
› Stichting Tien in actie (Feb 10, 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (Oct 9, 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (Oct 2, 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (Oct 1, 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (Apr 22, 2016)
› Groepsfoto (Aug 23, 2015)
› Weer thuis! (Aug 22, 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (Aug 21, 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (Aug 20, 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (Aug 19, 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (Aug 18, 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (Aug 17, 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (Aug 16, 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (Aug 15, 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (Aug 14, 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (Aug 13, 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (Aug 12, 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (Aug 11, 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (Aug 10, 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (Aug 9, 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (Aug 8, 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (Aug 3, 2015)
› Nog een paar nachtjes (Aug 1, 2015)
› Minder dan 3 weken (Jul 20, 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (May 15, 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (May 10, 2015)
› 2 fantastische avonden. Benefiet diner groot succes (Apr 11, 2015)
› Baby, kinderkleertjes (Mar 25, 2015)
› Brei les (Dec 26, 2014)
› Koop jij wel eens in een webwinkel? (Dec 23, 2014)
› Sponsoren via jouw aankopen in een webwinkel (Dec 6, 2014)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (Sep 19, 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (Sep 2, 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (Jul 12, 2014)