Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Projectreis 2015
Geplaatst op: Aug 18, 2015

18 aug. 2015 (di)

Koster

Vandaag was er veel te doen op de Kosterschool. En er is ook veel afgemaakt. Het begon een beetje teleurstellend. We hadden stenen besteld die voor 12 uur geleverd zouden worden, maar die pas 15:30 (!) werden geleverd. Maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden een aantal klussen waar we aan konden werken. Zo hadden we al een begin gemaakt met het beton storten en gladmaken. Vandaag gingen we hiermee verder. Het was best zwaar werk om te doen. We moesten namelijk eerst water, cement en grind bij elkaar in de cementmolen doen, daarna moesten we het beton in kruiwagens het klaslokaal in rijden en dan moesten we het nog storten en gladmaken. Een heel karwei, maar met een mooi doel. We gingen ook aan de slag met een stenen paadje die we opnieuw moesten bestraten. We hebben de stoeprand al gedaan en morgen gaan we verder met bestraten. Ook maken we nieuwe kraantjes waar de kinderen uit kunnen drinken. We metselen een mooi muurtje waar de kranen dan mooi inzitten. Daarnaast maakten we ook een bak met grind waar het water dan in kan lopen en snel wegloopt, ideaal. Ook zijn er een aantal weer bezig gegaan met schilderen. Zowel op de klaslokalen als een hinkelpad op de grond. We hebben nu zelfs een Bijbeltekst op de muur. De kinderen waren weer razend enthousiast en wilden ons weer lekker helpen en spelen. Heel gezellig. Het einde is in zicht en daarom hebben de jongeren op de Kosterschool keihard gebikkeld. Niet alleen op deze locatie, maar overal. Leuk om even te zeggen: in de pauze kregen we echte Hollandse oliebollen van de fantastische directrice. Heerlijk! De mensen zijn op Kosterschool heel erg aardig en vinden het fantastisch wat we doen.

 

Koster is een ontzettend leuke locatie en we schieten heel erg op. We doen mooie dingen die ook echt nut hebben! Een productief dagje!


Moedwil

We begonnen met het bibliotheekje leeg te ruimen, hier lagen heel veel werkboeken in en het was één groot stofnest. Daarna kon iedereen aan het werk gaan. De muur is om. Strijdend hebben Aron en Bas de muur van de dam neergehaald met het gereedschap dat er dan eindelijk was. Een mooie drilboor heeft het werk voor ze gedaan. Verder is het verpulverde steen, wat van de muur kwam, verscheept. Verder is door de rest van de moedwil groep hard geschilderd. We hebben kozijnen een tweede verf laag gegeven en de muur van het bibliotheekje heeft ook een extra roze laag gekregen. Nadat het verven af was moest de grond schoon worden gemaakt want er zaten veel verf vlekken op. Dit was echt een rot klus en toen het bijna klaar was kwamen we erachter dat het makkelijker was om het met een krabbertje te doen in plaats van terpentine. Verder wouden we ook graag in een lokaal prikborden ophangen, maar aangezien we gister hebben gezegd dat we niet toe komen aan de vloer in dat lokaal hebben ze de hele klas weer ingeruimd. Daarvan keken we wel wat raar op toen we ’s ochtends daar kwamen want er zaten opeens 63 kinderen in dat lokaal. Daardoor kunnen we het werk in dat lokaal niet af maken. Vervolgens zijn we de werkboeken uit het bibliotheekje weer gaan inruimen. Eerst hebben we geprobeerd ze te sorteren maar dit was teveel werk. Aangezien de kinderwerk groep niet op tijd op onze locatie was door een navigatie foutje hebben we uiteindelijk om drie uur alles opgeruimd. Zodat we om half vier konden vertrekken. Morgen maar weer verder om de rest van de klussen af te maken.

 

Kinderwerk

Woeeeh! Vandaag mochten Jurian,Gerina, Nathalie, Daphne en Marjolein naar Freedompark om kinderwerk te doen. Gisteravond hebben we de laatste voorbereidingen getroffen, dus we waren er helemaal klaar voor. De navigatie faalde weer eens dus we waren de weg weer kwijt, maar we kwamen toch nog op tijd aan. Toen we aankwamen waren er een stuk of tien kinderen, maar daar bleef het natuurlijk niet bij. Na een kopje thee of koffie gingen Nathalie en Daphne met de tolk het park in om nog wat kinderen op te halen. We hadden nu een leuke groep verzameld van 35 schattige kinderen. Na een voorstelrondje las Nathalie het Bijbelverhaal voor over de goede herder. We beelden het verhaal uit met schapenmaskers en met Jurian als herder en Daphne als verloren schaap. De kinderen vonden het helemaal geweldig en hielpen met zoeken naar het schaap. Het verloren schaap was weer terug, en nu konden we beginnen met het knutselwerkje. Iedereen mocht een eigen schapenmasker inkleuren en er stickers op plakken (meestal kwamen ze op hoofden en armen terecht). Na een tijdje was iedereen wel klaar en gingen we spelletjes doen. Daarna was het etenstijd en wij zoeken naar het brood. Maar dat waren we vergeten. We konden ze natuurlijk niet terug laten gaan zonder de kinderen eten te hebben gegeven. Dus snel gingen we naar een winkeltje in de buurt en kochten brood. Het duurde even, maar de kinderen wachten geduldig. Na het opsmikkelen van de boterham gingen de kinderen naar huis. Bij het hek deelden we een appel uit en kregen ze een cadeautje. Dit bestond uit een kladblokje met een koker kleurpotloden. We hadden er veel te veel dus iedereen kreeg er twee mee. Ze gingen met volle armen terug naar hun shackie. Sommigen kinderen deden hun spulletjes zelfs in hun zelf gemaakte autootjes van ijzerdraad. Na onze lunch vertrokken Daphne en Nathalie naar het crisiscentrum in Mooinooi. De rest ging naar Moedwilschool. Deze rit die normaal een half uur duurt, heeft dit keer twee uur geduurd. Tja het werkt niet helemaal als de Tomtom op snelweg mijden staat.

 

Mooinooi

 

Wij (Nathalie&Daphne) mochten na het kinderwerk gezellig met Ron naar Mooinooi. Vanuit Nederland had iedereen al een zwaar tasje met kleren mee genomen voor dit crisis centrum. Met een geladen achterbak kwamen we aan om de kleren uit te delen. Direct werden we  al enthousiast ontvangen en alle kinderen hielpen ons met het tillen van de tasjes. Het was heel leuk om te zien dat de moeders super blij waren met al onze ‘afdankertjes’.

 

 

Veel liefs,

Tdotahisa

Christiaan, Anouchka, Lieke, Jurian, Milan, Maarten, Mirthe, Rianne B en Marjolein

 

N.B. Foto's volgen binnen een uur.

Dit blog is geplaatst door: Harm Brand (lid projectgroep)

Reacties

Fell out of bed feeling down. This has breintehgd my day! http://jwkjjolvaxk.com [url=http://roggzfx.com]roggzfx[/url] [link=http://khdvvv.com]khdvvv[/link]

Geplaatst door: Finch (Jul 11, 2016)

At last! Someone with real <a href="http://hthndsdlfcm.com">exrtiepse</a> gives us the answer. Thanks!

Geplaatst door: Mitchell (Jul 11, 2016)

At last! Someone with the insight to solve the prlmeob! http://xglcnay.com [url=http://qlvlmrqh.com]qlvlmrqh[/url] [link=http://wquabuaar.com]wquabuaar[/link]

Geplaatst door: Jaelyn (Jul 10, 2016)

<a href="http://pdbbiiqsipf.com">Thikning</a> like that shows an expert's touch

Geplaatst door: Kylia (Jul 8, 2016)

You've got to be kidding me-it's so trnnrpaseatly clear now!

Geplaatst door: Brendy (Jul 8, 2016)

Hoi Nath!

Super goed hee! Echt leuk allemaal! Is een hele belevenis zeker.. En dan al bijna weer naar huis. Gelukkig maar haha, het is wel weer gezellig als je gewoon weer thuis bent ;). Ik ga nu weer vaak richting Utrecht, dus ben niet zo vaak thuis. Zaterdag ben ik erbij om je op te halen! Tot dan! Succes en geniet er nog even van :)

Geplaatst door: Gabriëlle Hollaar (Aug 19, 2015)

sjonge is dat klussen....hoeveel kruiwagens heb je vol geschept Will.....en ook spierpijn?
veel succes verder
gr Bert en Engly

Geplaatst door: Harm en Willy Brand (Aug 19, 2015)

Wat ziet het er gaaf uit en wat zijn jullie toch druk. Allerlei projecten tegelijk, ik ben trots op jullie. Succes nog even en vergeet (tussen alle werkzaamheden door) niet te genieten van de laatste dagen!

Geplaatst door: Kevin van Asselt (Aug 19, 2015)

Hoi Jordy, en de rest.
Wat een gave reis. En wat een werk verzetten jullie. Ik heb helaaas niet alle tijd gehad om je verhalen te lezen.... maar dan toch op de valreep nog even een bericht van mij. Vooral wildpark was erg gaaf!!!
Ik wens jou en de rest alvast een goede thuisreis.
En voor de komende dagen nog even doorpezen.
Grt

Geplaatst door: Evert van Asselt (Aug 19, 2015)

Vanmiddag fietsen we bij het schothorsterbos zegt Salomé: zijn we nu vlakbij Afrika?
:)
Xx

Geplaatst door: Martine (Aug 19, 2015)

Ik heb net met veel plezier weer jullie verhalen gelezen. Ik kan me er alles bij voorstellen dat die kinderen razend enthousiast worden als ze zien hoe jullie de boel opknappen. Wat ziet het er weer gaaf uit. En ook al zit het af en toe tegen. Jullie laten je er niet klein door krijgen. Wat een mooie mentaliteit. Respect!!!!!

Geplaatst door: Anja Vegter (Aug 19, 2015)

Ha ouders! ;-)
Jullie staan er weer leuk en fanatiek op. Aan de foto's te zien hebben jullie het erg naar je zin met de jongeren.
Ik doe lekker rustig aan deze week. Vanochtend gewerkt en de rest van de middag weinig gedaan. Af en toe een beetje opruimen in huis en verder bijkomen van alles. Erg lekker!
Geniet nog even met elkaar!

Liefs M&C.

Ps. houd zondagmiddag 30 augustus maar alvast vrij in je agenda. Dan vieren we de verjaardag van Maarten ;-)

Geplaatst door: Verhoefjes (Aug 19, 2015)

wat het julle saam hard gewerk en wat is die skool mooi geword . Lekker om elke dat die foto's te sien . Elianne spreek jy al 'n bietjie afrikaans ? Sukses nog vir die laaste dae . Geniet dit saam . Hartlike groet .

Geplaatst door: Marcel Haan (Aug 19, 2015)

Wowie! Wat bikkelen jullie hard, wat een teamwork zeg! Al die vaardigheden kunnen later nog best van pas komen toch? Hoe gaat het met je knie zag pas dat je de brace weer om had op de foto's. Succes met klussen en ja soms gaat het niet als gepland en vraagt het veel geduld he?
Groetjes van en liefs van ons.

Geplaatst door: Fam. Bolks (Aug 19, 2015)

Hoi Jolinde en al je groepsgenoten,
Wat gaaf om jullie blogs te volgen. Wij waren net terug uit Zuid Afrika toen jullie gingen en we herkennen veel van hoe de dingen daar gaan. Hoe mooi het land is en de mensen, maar ook hoeveel er mis is en zomaar mis kan gaan. Echt bijzonder dat jullie zoveel konden doen deze twee weken! Het is echt een ervaringen voor jullie verdere leven!
Ik ben ook nog benieuwd naar jouw verhalen Jolinde, liefs van je familie uit Kampen.

Geplaatst door: Bram en Idelette Beute (Aug 19, 2015)

Nog ff speciaal voor Eveline: werk-ze en nog veel plezier de laatste dagen! We zien dat je super aan het werk bent en je helemaal op je plekje voelt ;-) Maarre.. we missen je thuis wél... en kijken écht uit naar je!! We zullen nog een paar dagen genieten van de foto's die voorbij komen :-) Veel liefs, je thuisfront

Geplaatst door: Jonker-fam (Aug 19, 2015)

Benieuwd hoeveel eelt en blaren er al op jullie handen zitten ;-) TOP zeg, zoals jullie keihard werken aan de klussen en je niet uit te veld laten slaan als de stenen, drilboren en wat niet al, er nog niet zijn. Jullie zijn er gewoon wél... ;-) en hoe!
Heel veel plezier en succes met de laatste klussen. Enne... dit is jullie kans nog om die kinderoogjes te laten strálen..! Wat zullen de kinderen jullie volgende week missen.. nog even niet aan denken nu maar nog voor 100% en veel meer genieten samen!!

Geplaatst door: Jonker-fam (Aug 19, 2015)

Hoi Jeannette,
Wat leuk om alles zo te volgen via deze blog. We zien per dag dat er meer af komt. Jullie kunnen heel tevreden zijn over het resultaat zo dadelijk. Het ziet er allemaal prachtig uit.
Ik hoop dat je erg geniet van alles wat jullie daar voor de mensen betekenen.
Groetjes van Anneke

Geplaatst door: Anneke Stekelenburg (Aug 19, 2015)

WoW Rianne wat werken jullie hard! Echt leuk om je zo te volgen en de foto's te zien. Succes met de laatste klussen en om alles klaar te krijgen.

Groetjes Jurjen en Janneke

Geplaatst door: Bolks (Aug 19, 2015)

Hoi lieve Rub! Wat gaaf om te zien wat jullie allemaal al hebben gedaan! Wat veel werk zeg! Echt super, we zijn allemaal heel trots op jou en op jullie allemaal! Complimenten!

Liefs van ons allemaal X

Geplaatst door: Bram, Jolieke, Maurits, Rosalie, Charlotte & David (Aug 19, 2015)

Hoi Lieve Lisa,

Groetjes van je vader. Hou van je. Wat werken jullie hard. Trots op jou en jullie.

Liefs, Arjan

Geplaatst door: Arjan Hessel (Aug 19, 2015)

Wat een energie hebben jullie! Wij worden al moe als we de klussen alleen maar zien. Succes met de laatste dagen en fijn dat jullie zoveel kunnen doen.
Jolinde, we zijn trots op je.

Geplaatst door: fam Lucas (Aug 19, 2015)

Onze reactie is wat laat. Gisteravond was er een internetstoring van Ziggo, vandaar.
Maar weer genoten van de foto's van jullie activiteiten. Wat een werk verzetten jullie, zeg!! Nog even doorzetten? of zijn de laatste dagen voor het genieten van de gedane arbeid en is het zoet rusten?
Veel plezier de laatste dagen, Milan.
Groetjes van ons.

Geplaatst door: Opa en oma Korlaar (Aug 19, 2015)

Hoi Jolinde, wat leuk om te lezen wat je nu allemaal beleeft en wat jullie als groep voor werk verzetten! Super!
Vrolijke kleuren en blijde gezichten zien we.
Mooi ook om te zien dat jullie zoveel terugkrijgen van de kinderen die daar wonen. Hun glimlach en aandacht voor jullie zegt genoeg. We wensen je nog een paar hele mooie dagen toe!
Groetjes van je familie uit Zwolle.

Geplaatst door: Heleen en Gertjan Veening (Aug 19, 2015)

Lieve Mirthe,

Mensen, ben echt onder de indruk van alles wat jullie tot stand brengen daar. Echt top ! Mooie foto's gezien van de omgeving, wel iets anders dan de overstekende poezen hier????.

Wat een bijzondere kans dat je dit mee mag maken en op zo iets kan bijdragen aan de toekomst van deze prachtige kids.....
Gods zegen voor jullie.

We denken aan je en superveel succes bij alles,

Liefs, Gerlinde & familie

Geplaatst door: Gerlinde Ayide (Aug 19, 2015)

Goed bezig zeg. Nog een paar dagen en dan zit het er al weer op. Succes bij het afronden van de klussen en vooral heel veel plezier gewenst. Een "drukkie" voor Harm, Willy, Ron en "tante Jannie" ;-) En als jullie Riaan zien, doe hem dan de hartelijke groeten van mij.

Groet,
Jan L.

Geplaatst door: Jan L. (Aug 19, 2015)

Dag Ruben,

Iedere morgen even jullie blog lezen en foto.s kijken.Wat hebben jullie veel mooi werk gedaan voor de kinderen daar,en voor jullie zelf veel mooie ervaringen!Nog goede dagen daar en geniet er nog van.

Hartelijke groeten.

Geplaatst door: Opa en Oma v.d. Steen (Aug 19, 2015)

Tjonge, dat is flink doorwerken zeg. Zeker nu de tijd begint te dringen. We hopen dat jullie alles zoveel mogelijk af mogen krijgen. Die mensen zijn er zo mee geholpen en blij mee. Nog heel veel succes met de laatste loodjes. Vele plezier met elkaar en de kinderen daar. Groet vanuit Woudenberg en liefs voor Jordy xx

Geplaatst door: Evert en Anja van Asselt (Aug 19, 2015)

Lieve allemaal,
Wat is er weer veel werk verzet, echt geweldig hoor... petje af! Nog even en dan zit het er al weer op, wat gaat het snel zeg. Echt prachtig en ontroerend al die foto's. Dankbaar voor wat jullie betekenen daar. Lekker Den dat je je geschoren hebt, dat wordt een langdurige knuffel zaterdag ;)
Succes nog daar!
Hele, hele, hele dikke zoen voor onze Den en lieve groetjes voor iedereen...

Geplaatst door: Hester Kok (Aug 19, 2015)

Hallo Mirthe, bedankt voor de fotos en de berichtjes ik heb alles gezien en gelezen, wat een beleving, daar doe je veel ervaring mee op, maar voor mij ook om dat zo te zien en te lezen, heel leuk. Groetjes Oma.

Geplaatst door: Oma Merkus (Aug 18, 2015)

Leuk om de verslagen te lezen te zien hoe jullie genieten.
Ik ben zelf in mei in roemenie geweest dus ik weet dat het een ervaring is waar je veel aan kunt hebben in je leven
Groeten oom Bert

Geplaatst door: Bert Horlings (Aug 18, 2015)

Leuk Ruben om te zien dat je ook goed kunt schilderen. Goed om te weten ;-)

Slaap lekker allemaal en werkse weer morgen!

Geplaatst door: Berrie (Aug 18, 2015)

Wat een onvermoede talenten komen er zo naar boven, altijd handig om in huis te hebben. Harde werkers zijn jullie hoor! En prachtige foto's weer, jullie zullen die mooie kinderen wel missen volgende week! Geniet nog van de laatste dagen.

Geplaatst door: Familie Pouwels (Aug 18, 2015)

Wat hebben jullie een pittig werk gedaan de afgelopen dagen, en wat een mooie kleurtjes gebruiken jullie met schilderen, echt leuk, blikvangers.
Hou nog even vol. Wij hebben veel waardering voor jullie werk.

Groeten Pea en Klaas

Geplaatst door: Klaas Koelewijn (Aug 18, 2015)

Veel werk verzet, mensen! Jullie kunnen zo verder gaan op de Guido-muren.
Sterkte morgen maar weer.

Het leek of er geprobeerd is met ons te bellen vanuit Zuid-Afrika, klopt dat? Het telefoontje kwam verder niet door.
Hoe dan ook, veel groetjes en Luuk: veel liefs van ons

Geplaatst door: Woudstra-fam (Aug 18, 2015)

Wat hebben jullie hard gewerkt!! Wat een actie foto's weer, Milan!! Nog ff buugen en dan kun je samen met je blauwe broertje en zusjes het SV Spakenburgbordspel spelen...dan kun je lachen!

Dikke knuf van ons 5-jes

Geplaatst door: Gijs en Anneke (Aug 18, 2015)

Hé Tom, wat super man om de blogs te lezen en foto's te zien van hoe je daar aan het werk bent! Hele leuke foto zeg met die kindertjes in je kruiwagentje. Je kunt misschien maar beter hun hebben dan dat zware cement :) wat een mooi werk doen jullie. Ik heb het vermoeden dat je echt volop aan het genieten bent ;) ik vind het heel knap van je dat je dit avontuur bent aangegaan! heel erg veel succes daar nog de laatste dagen, en ik hoor heel graag van je als je terug bent hoe je het hebt gehad!! Liefs Corien

Geplaatst door: Corien Woudenberg (Aug 18, 2015)

Veerle (3):" Mam, mag ik Mirjam even bellen?"

Geplaatst door: Veerle Zegers (Aug 18, 2015)

Tjonge, wat hebben jullie gebikkeld vandaag!
Zelfs vloeren storten, daar draaien jullie je hand niet voor om. Lieve Mir, heel veel plezier morgen! Dan is het jullie beurt om kinderwerk te gaan doen. Geniet ervan!
Liefs van ons

Geplaatst door: Christiaan en Ilse Zegers (Aug 18, 2015)

Wat een mooie berichten weer! Wat doen jullie toch superwerk daar. Wat fijn Nathalie dat jij nu ook het kinderwerk mocht doen. Echt iets voor jou! Geniet nog maar een paar dagen daar. Wel kijken we uit naar je terugkomst! xxx

Geplaatst door: Walenka Hollaar (Aug 18, 2015)

Hey Charlotte, ik kan jou maar moeizaam vinden op al die foto's. Niet stiekum achter een schuurtje niksen , he :)

Dikke knuffel
Mama

Geplaatst door: Barbara van Gijzen (Aug 18, 2015)

Jullie hebben weer een mooie dag gehad, wat zijn jullie toch goed bezig!! Prachtige foto's ook weer, ik zie dat het konijntje van Robin nu heerlijk geknuffeld gaat worden door een lief klein baby'tje en dat ook de Nijntje bal weer in gebruik is :) Leuk!!
Groetjes,
Mariëlle

Geplaatst door: Mariëlle Geertsema (Aug 18, 2015)

Mooie foto's

Geplaatst door: Fam Bos (Aug 18, 2015)

Respect. Jullie komen terug als volleerde bouwvakkers. Beton storten en egaliseren, muurtjes metselen...

Aron, je staat er stoer bij met je drilboor. En fijn Maarten dat je met geschoren wangetjes terugkeert naar NL ;-)

Maar jullie werken met plezier, dat is goed te zien.

Veel liefs van ons allemaal!

Geplaatst door: Hanneke en Joost Smit (Aug 18, 2015)

Hi Lieve grote zus Rianne! Ik mis je heel erg en Tommy ook. Veel succes deze week en ik neem een grote verassing ......... voor je mee. dikke knuffel liefs van Hellen (:

Geplaatst door: Hellen Koelewijn (Aug 18, 2015)

He!
Zo jullie zijn weer goed bezig geweest!
Nou morgen nog een dagje hard aan de slag. En dan wordt het weer tijd om alles te gaan afronden.
Succes nog met de laatste dingen!

Xx ons

Geplaatst door: De Bremannetjes (Aug 18, 2015)

Hoi Ruben, Aron en Carlijn,

Wat wordt er hard gewerkt!!! En wat mooi om te zien en lezen wat jullie allemaal meemaken. Jullie mogen allemaal super trots op jezelf zijn. Nog even een paar daagjes door bikkelen en we hopen jullie snel weer te zien. Ook een dikke knuffel van jullie (nieuwe) neefje Lars.

Groetjes uit Spakenburg

Geplaatst door: Bart, Wendy en Lars ter Haar (Aug 18, 2015)

hey Elianne,
leuk om jouw te zien op foto's met zulke kindjes en hoe hard je aan het werk bent.
ik hoop dat je het er heel erg naar je zin hebt.
ik mis je wel maar ik weet dat je het daar heel leuk hebt en dat je snel weer terug komt.
wat vet om al die verhalen te horen.
ik hou van je!
xxx Joelle

Geplaatst door: joelle haan (Aug 18, 2015)

hey Elianne leuk om de foto,s te zien
ik hoop dat je het heel erg naar je zin hebt
xxx Suus

Geplaatst door: Suzanne Haan (Aug 18, 2015)

Goed bezig, jullie zijn bikkels. Succes deze week nog. Times fly.

Lieve Lisa, groetjes van tante Margreet en Inge ze vragen steeds hoe het gaat. Ga morgen dagje naar Margreet.

Love you. Ma.

Geplaatst door: Karin Hessel (Aug 18, 2015)

Wat fijn weer jullie verhalen te lezen. Morgen ga ik weer graag julie foto's s bekijken. Een goeie nacht en sterkte voor morgen bij het werk dat op jullie wacht en veel plezier met de Kids die jullie nooit zullen vergeten.
Gr Hill Baars

Geplaatst door: Hillbaars@Gmail. Nl (Aug 18, 2015)

Reageren?


Oudere berichten

› De laatste vrijdag en de terugvlucht (Aug 24, 2019)
› Resultaat van 2 weken hard werken (Aug 23, 2019)
› Een waardig afscheid (Aug 22, 2019)
› Einde in zicht (Aug 21, 2019)
› De Kloof (Aug 20, 2019)
› Super start van de tweede week (Aug 19, 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (Aug 18, 2019)
› Met z’n allen op safari! (Aug 17, 2019)
› Dansfeest! (Aug 16, 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (Aug 15, 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (Aug 15, 2019)
› En nu aan het werk! (Aug 13, 2019)
› Dagje toeren (Aug 12, 2019)
› de eerste indrukken (Aug 11, 2019)
› Op weg naar Johannesburg (Aug 11, 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (Aug 11, 2019)
› De groep is geland (Aug 10, 2019)
› Onderweg (Aug 10, 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (Aug 9, 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (Aug 9, 2019)
› Laatste voorbereiding (Aug 7, 2019)
› Verdere voorbereidingen (Aug 6, 2019)
› Kosterschool (Aug 6, 2019)
› De natuur in Afrika (Aug 6, 2019)
› Harmonyschool (Aug 2, 2019)
› De kop is er af (Aug 1, 2019)
› Weer een stapje verder (Jul 30, 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (Jul 29, 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (Mar 8, 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (Mar 4, 2019)
› Spreuk van de maand (Dec 23, 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (Dec 7, 2018)
› Benefietdiner groot succes (Nov 4, 2018)
› Spreuk (Sep 25, 2018)
› begroting projectreis 2019 (Sep 22, 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (Aug 26, 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (May 10, 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (Mar 29, 2018)
› Inschrijving gesloten (Mar 2, 2018)
› Informatieavond groot succes (Feb 21, 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (Feb 8, 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (Dec 20, 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (Aug 19, 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (Aug 17, 2017)
› 17 aug 2017 (Aug 17, 2017)
› 16 aug 2017 (Aug 16, 2017)
› 15 aug 2017 (Aug 15, 2017)
› 14 aug 2017 (Aug 14, 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (Aug 14, 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (Aug 13, 2017)
› 12 aug 2017 (Aug 12, 2017)
› 11 aug 2017 (Aug 11, 2017)
› 10 aug 2017 (Aug 10, 2017)
› 09 aug 2017 (Aug 9, 2017)
› 08 aug 2017 (Aug 8, 2017)
› 07 aug 2017 (Aug 7, 2017)
› 06 aug 2017 (Aug 6, 2017)
› 05 aug 2017 (Aug 5, 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (Aug 3, 2017)
› bezoeken van de werklocaties (Aug 2, 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (Aug 1, 2017)
› Het is bijna zover (Jul 27, 2017)
› 25 mei sportief (May 25, 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (May 14, 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (Apr 6, 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (Mar 25, 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (Mar 20, 2017)
› Stichting Tien in actie (Feb 10, 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (Oct 9, 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (Oct 2, 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (Oct 1, 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (Apr 22, 2016)
› Groepsfoto (Aug 23, 2015)
› Weer thuis! (Aug 22, 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (Aug 21, 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (Aug 20, 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (Aug 19, 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (Aug 18, 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (Aug 17, 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (Aug 16, 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (Aug 15, 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (Aug 14, 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (Aug 13, 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (Aug 12, 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (Aug 11, 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (Aug 10, 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (Aug 9, 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (Aug 8, 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (Aug 3, 2015)
› Nog een paar nachtjes (Aug 1, 2015)
› Minder dan 3 weken (Jul 20, 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (May 15, 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (May 10, 2015)
› 2 fantastische avonden. Benefiet diner groot succes (Apr 11, 2015)
› Baby, kinderkleertjes (Mar 25, 2015)
› Brei les (Dec 26, 2014)
› Koop jij wel eens in een webwinkel? (Dec 23, 2014)
› Sponsoren via jouw aankopen in een webwinkel (Dec 6, 2014)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (Sep 19, 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (Sep 2, 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (Jul 12, 2014)