Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Vrijwilligersreis 2015
Geplaatst op: 19 aug. 2015

19 aug. 2015 (wo)

Goeieavond bestje mensjies,

 

Vandaag weer een leuk stukje van the Big-Nine over onze laatste volledige werkdag. We waren aan het begin van de dag nogal vermoeid, maar we gingen toch met goede moed deze dag in. Zoals gewoonlijk de volgende vier locaties:

 

Freedompark

Jaja, last but not least, ook wij (Mirjam, Riet, Siem, Bas en Saar) mochten dan ook eindelijk als laatste groepje het kinderwerk doen. Weer vrolijk stapten we om 8uur in onze feestbus met onze leiders vandaag Evert en Jeannette. Na een stukje verkeerd te hebben gereden kwamen we een uurtje later aan. Toen we de deuren van het busje open deden sprongen er al meerdere kinderen zo in. Er kwamen al steeds meer kinderen aan, maar toch hebben we nog even een klein rondje gelopen rond het park. We kwamen weer terug, hebben een snelle voorstelronde gedaan en een leuk liedje gezongen. Het was tijd voor het Bijbelverhaal, dus onze geweldige Engelsman Bas heeft het verhaal van ‘De barmhartige Samaritaan’ verteld. Daarna was het tijd om te knutselen en wat drinken. We hadden allemaal leuke tasjes met hartjes die ze konden inkleuren. Nog even lekker ontspannen met spelletjes, zo hadden we een parcours uitgestippeld en konden ze met zakjes door een hoepel gooien. Tijd voor een bammetje met nog wat drinken en toen was het alweer tijd om afscheid van ze te nemen. Na veel knuffels, high fives en nadat ze hun kadootjes en tasjes hadden meegekregen was het dan alweer echt voorbij.

 

Neo-birth

In de middag gingen Nathalie, Saar en Ronnie naar Neo-birth. Hier hebben ze vorig jaar een soort gedenkplaats gemaakt voor alle moeders die bijvoorbeeld abortus hebben gepleegd. Hier wilden ze graag een mooie Bijbeltekst aan de muur, dus werden wij hiervoor op pad gestuurd. We hebben al een mooi begin gemaakt en morgenochtend zal het worden afgerond.

 

Moedwil

We waren voor de laatste dag op Moedwil vandaag. Met een groep van zeven jongeren en drie leiding zijn we hard aan de slag gegaan. We hebben de bibliotheek/klaslokaal helemaal afgemaakt, de boeken gesorteerd en Fenny heeft het lokaal leuk ingericht. Het eindresultaat mocht er zeker wezen. Een aantal jongens is bezig geweest met een leiding aanleggen voor een groentetuintje en het verslepen van stenen. Ook zijn we begonnen met het monteren van twee schommels wat nog niet helemaal af is, morgen gaat daar het laatste aan gedaan worden. Omdat een aantal mensen na een tijdje niet echt meer iets te doen hadden, hebben we van kapotte stoelen de onderdelen uit elkaar gehaald en de nog hele onderdelen weer in elkaar gezet tot 8 nieuwe stoelen. Om een uur of half drie waren we klaar met wat we konden doen en zijn we naar de Mac Donalds gereden, wat hadden we daar zin in. En natuurlijk was de WIFI ook geen overbodige luxe... De Mac Donalds is hier trouwens echt stukken goedkoper dan in Nederland, voor een groot menu betaal je nog geen 4 euro. Een leuke en lekkere afsluiting van onze een na laatste werkdag.

 

Koster

Op Koster was het een drukke boel. Er werd hard gewerkt want er moesten namelijk nog veel klussen worden afgerond. Zo moest er onder andere nog beton gestort worden in het laatste klaslokaal, een straatje gemaakt worden, er werd een muurtje gemetseld en als kers op de taart moest ook nog eens een hek gemaakt worden. Er moest dus nog veel gedaan worden op een van onze laatste dagen op Koster. Het was allemaal zwaar werk, vooral het beton storten was zwaar, hierdoor hebben wij waarschijnlijk morgen enorme spierpijn ;-)
 

In één van onze laatste koffiepauzes kregen we van de geliefde directrice (Isabel) van de school, verrukkelijke BROWNIES! We zijn erg dankbaar voor haar lekkernijen die we deze twee weken hebben gekregen. Verder was het nog een hele gezellige dag bij Koster, aangezien we bijna met de hele groep waren.

De klussen zijn nu bijna allemaal af. Morgen worden de laatste dingetjes nog afgerond en dan kunnen we met trots zeggen dat het project is geslaagd.

 

Heel veel groetjes

The Big-Nine:

Saartje, Gerina, Lisa, Jolinde, Martijn, Ruben, Leon, Jeannette en Evert Jan.

Dit blog is geplaatst door: Harm Brand (lid projectgroep)

Reacties

Check that off the list of things I was cosunfed about.

Geplaatst door: Lilian (8 jul. 2016)

Hoi Jeannette,
Prachtig om jou zo te zien zitten met zo'n mooi donker kindje. Geniet van de laatste loodjes daar. En een goede thuisreis.
Liefs van Anneke

Geplaatst door: Anneke Stekelenburg (20 aug. 2015)

TOPPRESTATIE. Complimenten voor jullie allemaal en vooral voor WILLEM JAN VEERMAN! Jullie kunnen wel een klusbedrijf beginnen met elkaar.....jullie zijn werkelijk van alle markten thuis....van verven tot straatje leggen en kinderclubwerk. Sterkte met afscheid nemen én goede reis én behouden thuiskomst!
Wij gaan het missen ;)

Geplaatst door: Fam. Veerman (20 aug. 2015)

Zo te zien op de foto's is er héél hard gewerkt om alles (bijna) af te krijgen! Mooi om te zien hoeveel jullie bereikt hebben de afgelopen weken!
Morgen een fijne dag nog en een Gezegende terugreis.
Tot zaterdag!

Geplaatst door: Joost & Hanneke (20 aug. 2015)

Top gedaan mensen.

Goede terugreis!!

Geplaatst door: Heekies (20 aug. 2015)

Ron, Janny en Pieter en allen die mee zijn, sterkte met de laatste loodjes daar en een veilige thuisreis gewens!

Geplaatst door: Jeannette vd Geest (20 aug. 2015)

Mooi al die foto's weer. zo kregen we een goed overzicht van al jullie activiteiten. Super hard gewerkt! Geniet nog even daar!

Geplaatst door: Walenka Hollaar (20 aug. 2015)

Wat een prachtig werk hebben jullie verricht. We hebben genoten van de foto's en verhalen.
Goede reis naar huis en behouden thuiskomst.
Eveline: we kijken uit naar je verhalen. Knuffel.

Geplaatst door: Andries en Margreet (20 aug. 2015)

Tjongejonge, wat hebben jullie een werk verzet, enorm! Met bewondering en respect hebben we het gevolgd. En nu weer richting Nederland, iedereen is blij jullie daar weer te zien en te spreken. Goeie reis en we volgen jullie via flightradar. Doei Siem, zie je, kus oma.

Geplaatst door: Omarijke & Henk (20 aug. 2015)

Jullie zijn allemaal toppertjes zeg!
Wat veel en goed werk hebben jullie gedaan en jullie zullen met een voldaan gevoel daar weer weg kunnen gaan naar allen thuis die met smart op jullie zitten wachten!! Tom vooral bij jou thuis wachten ze weer op je rommel en je gesnoep! dat is vervelend!
We wensen jullie alvast een hele goede terugreis toe!

Hartelijke groeten!

Geplaatst door: Gert en Gea (20 aug. 2015)

Hi boys and girls.
Werk zit erop. Fantastisch gedaan. En nu op adem komen. Geniet van de laatste avond in zuid-Afrika en de reis terug.
Mirth kan niet wachten op zaterdagmorgen. Zie je bij de gate.
Grtjs pap

Geplaatst door: Roel Jan (20 aug. 2015)

Zoooo Tom, wat een verborgen talenten hebben we de afgelopen tijd voorbij zien komen! Handig om te weten....dat muurtje ziet er ook strak uit! We zijn super trots op je! Allemaal veel succes morgen met de laatste werkdag alweer!!

Geplaatst door: jaco, henriette en kids (20 aug. 2015)

Wat hebben jullie hardt gewerkt Het ziet er mooi uit

Geplaatst door: Fam Bos (20 aug. 2015)

Hoi opa en oma en Pieter,

Jullie zijn bijna klaar met werken.
Ik heb vanmorgen stiekem de snoepjespot bij jullie thuis leeg gemaakt. Maar mama en ik hebben iets lekkers in de koelkast gelegd..

En weten jullie wat ik kan? Ik kan zonder zijwieltjes fietsen!
Papa gaat vanmiddag naar Berlijn toe. Het is hier nu weer lekker weer.

Nou tot zaterdag, en alvast een goede reis gewenst!
Xx Salomé en ook van papa,mama. Nathanaël en Jefta

Geplaatst door: Salomé Breman (20 aug. 2015)

Leuke foto's van jou Rianne bij het kinderwerk. Daar heb je wel ervaring in he? Nou weer veel werk verzet met z'n allen. Wat zullen ze daar jullie aanwezigheid en gezelligheid missen!
Groetjes en tot gauw!

Geplaatst door: Margriet Bolka (20 aug. 2015)

Hoi Puppie
Wat een mooie foto van jou met de kindertjes. Wat hebben jullie hard gewerkt. Ziet er mooi uit Nog een dagje en dan is het alweer voorbij geniet van de laatste daagjes en tot snel Dikke knuffel

Geplaatst door: Rohila Klaas en Gerda (20 aug. 2015)

Haa Marijn! Gaaf om weer wat te lezen, succes die laatste dagen en goede terugreis! Tot zaterdag!! :-) dikke kus van Marth en Amber! Liefs van ons

Geplaatst door: Anniek (20 aug. 2015)

Het ziet er weer goed uit allemaal! Vooral dat gebouwtje met al die vrolijke handjes er op ziet er erg leuk uit. Jullie werken hard met z'n allen, dat is bij sommigen ook te zien aan de walletjes onder de ogen ;-).
Succes nog en alvast veel plezier vanavond als jullie weer een bonte avond gaan houden?
Liefs M&C

Geplaatst door: Verhoefjes (20 aug. 2015)

Hoi Kurvinkjes,

Heel veel succes de laatste dagen bij het afronden enz..
En een hele goede reis terug!

X Rolf & Joanne, Noa, Senne en Elim

Geplaatst door: Rolf & Joanne Kurvink (20 aug. 2015)

Wat een bouwvakkers! Verborgen talenten komen boven.
Geniet nog even van alles, zowel de kindertjes als de vrolijke gebouwen. Echt diepe bewondering voor jullie allemaal.
Gerina, we kijken naar je uit!
Groetjes van ome Wouter en tante Alie

Geplaatst door: Alie Hopman (20 aug. 2015)

Lieve Lisa,
Ik ben onder de indruk van wat jullie doen. Ziet er ook kwalitatief heel goed uit wat jullie bouwen en maken en schilderen. Wat mooi dat jullie menig plek opfleuren en vrolijk maken voor kinderen met mooie tekeningen zoals die zee met vissen e.d. er in. Super. Geniet er nog even van.
Speciale groet en kus van mij.

Arjan Hessel

Geplaatst door: Arjan Hessel (20 aug. 2015)

Ha Willem Jan, Fenny en Bram,

Wat is er de afgelopen weken veel werk verzet en alles is zo fleurig geworden. Geweldig! Succes vandaag met het afscheid nemen van de kinderen en alles afronden! Straks aan de lange terugreis beginnen, heel veel succes en plezier nog!

Groetjes van ons allemaal.

Geplaatst door: Wijnand en Tanja de Gelder (20 aug. 2015)

Gaaf om te zien hoeveel er in de afgelopen 2 weken veranderd is! Mooi om in Neo-Birth een gedenkplek te maken, waardevol! Heel vel plezier met de kinderen als jullie samen met hen gaan eten, wat zullen ze genieten! En jullie vast ook! Afscheid nemen van al die prachtige kinderen en komt nu ook dichterbij.. sterkte. De fijne tijd die jullie hen mochten geven is onvergetelijk voor ze!
We kijken uit naar de bonte-avond foto's en verhalen ;-)

PS Lieve groet voor Eveline! De jongens staan paf van je klustalent :-)

Geplaatst door: Jonker-fam (20 aug. 2015)

Wat hebben jullie weer veel werk verzet. Heel veel succes nog met de laatste klusjes vandaag! En natuurlijk sterkte met het afscheid nemen.
Veel liefs van ons vieren en we kijken nu al uit naar je thuiskomst Gerina!

Geplaatst door: Margré Ruizendaal (20 aug. 2015)

Wow, wat hebben jullie weer veel kunnen doen vandaag. Respect voor jullie inzet. Of het nou gaat om het kinderwerk, schilderen, muurtjes metselen; alles pakken jullie aan!!!
En dan nu de laatste klusdag, het komende afscheid. Sterkte en succes!
En dan zaterdag weer terug in Nederland. @Saar; wij kijken ernaar uit!!!????

Geplaatst door: De Pollen (20 aug. 2015)

Prachtig werk hebben jullie de afgelopen periode gedaan op de verschillende locaties.
Ik heb met plezier de verslagen gelezen. Nog een paar mooie dagen ZAF.

Geplaatst door: Nico (HOPEINSA) (20 aug. 2015)

Ha Aron en Carlijn,
Wat hebben jullie en alle andere hard gewerkt!
Dat is ook echt van jullie gezichten af te lezen.
Het resultaat mag er dan ook zijn, knap van jullie!
Mooie foto's weer trouwens.
Succes morgen en tot zaterdag!
Liefs van ons

Geplaatst door: Bram en Jenny (20 aug. 2015)

Hey Marijn, wat weer een stoere foto's. Wat hebben jullie hard gewerkt en veel gedaan. Succes nog de laatste dagen en we zien uit naar as zaterdag. Knuf van ons allemaal.

Geplaatst door: jan en annalies (20 aug. 2015)

Lieve allemaal,
Wat ontzettend veel werk hebben jullie met elkaar gedaan, prachtig om te zien wat er allemaal gedaan is. En dan al die glunderende kinderkoppies... je hart smelt. Een hele fijne en gezegende laatste werkdag toegewenst. Wat zal het afscheid moeten nemen ook best aangrijpend zijn. Vreugde en verdriet gaan samen in deze gebroken wereld. Maar Hoop mag heel veel kracht geven en wat hebben jullie daar veel van uitgedeeld!!
Geniet nog even van elkaar....
Dikke knuffels en een hele speciale voor onze metselaar Dennis ;) Dag topper... love you!

Geplaatst door: Hester Kok (20 aug. 2015)

Geniet van jullie laatste werkdag toppers! Het ziet er erg mooi uit! Succes met afscheid nemen van de kinderen, wat een schatjes! Dikke knuffel!

Geplaatst door: Auk (20 aug. 2015)

sterkte met afscheid nemen van iedereen daar!! X

Geplaatst door: Sue (20 aug. 2015)

Knap werk mensen. Jullie mogen trots zijn op datgene wat jullie deze twee weken voor mekaar hebben gekregen.
Lisa we zien uit naar Zaterdag om je weer in onze armen te sluiten. We houden heel veel van je.
Een goede terugreis allemaal !

Geplaatst door: Karin Hessel (20 aug. 2015)

Hoi Joos,

Zie dat je weer hard aan het werk bent geweest! Het muurtje ziet er goed uit, talentje hoor!

Veel plezier nog even, Tot over 2 nachtjes.

Love you

Geplaatst door: Stefan (20 aug. 2015)

Ziet er goed uit hoor! Ben benieuwd naar alle verhalen die je te vertellen hebt als je thuiskomt, Gerina. Nog veel plezier de laatste dag!

Kusjes van je oudste zus! XXX

Geplaatst door: Leonie Ruizendaal (20 aug. 2015)

Wat een werk hebben jullie verzet! Nog even buffelen en dan zit het er alweer op! Succes en Elianne we missen je wel en tellen de dagen af om je weer in onze armen te sluiten! Geniet nog even!!! Liefs van ons allemaal

Geplaatst door: Joke Haan (19 aug. 2015)

Prachtige foto's weer van jullie mooie werk. Als we jullie bloggegevens lezen en bekijken zijn we elke keer weer trots. Welterusten en succes voor morgen. Milan, sterkte jongen.

Geplaatst door: Opa en oma Korlaar (19 aug. 2015)

Dag allemaal,
Wat ziet het er allemaal goed uit!
Mooi werk gedaan, met z'n allen.
En nu (voor jullie en ons!) aftellen naar zaterdag (daar hebben we veel zin in !).
Succes, zegen, en plezier morgen en voor de terugreis!

Geplaatst door: de Haantjes (19 aug. 2015)

Zo te lezen een zware werkdag maar weer wel voldaan gevoel na afloop lees ik in jullie verslag. Weer mooie foto's sterkte met het afscheidingen en een goeie thuisvlucht voor vrijdag.

Gr. Hill Baars

Geplaatst door: Hillbaars@Gmail. Nl (19 aug. 2015)

Ha die Ruben,Knap gedaan dat straatje,ziet er goed uit.Sterkte voor morgen de laatste werkdag.

Hartelijke groeten vanuit Asperen

Geplaatst door: Opa en Oma v.d.Steen (19 aug. 2015)

Knap werk Rianne en anderen! Ik wist niet dat er zoveel talent was in de groep. Mooi gedaan en wat zullen de mensen daar blij zijn. Leuke foto's en gaaf dat jullie zo genieten. Geniet morgen van je laatste dagje in ZA. Liefs van ons 4-en

Geplaatst door: Erika Koelewijn (19 aug. 2015)

Wat zijn jullie weer druk geweest zeg. De vermoeidheid staat op sommige gezichten te lezen. Ook bij jou Jord. Maar jullie doen het super goed. Fantastisch dat alles af lijkt te komen. Nog veel succes morgen met z'n allen. Wij tellen af Jord naar zaterdag, beginnen je flink te missen. Gr Evert en Anja. Liefs voor Jordy xx

Geplaatst door: Evert en Anja van Asselt (19 aug. 2015)

Lieve Mirthe en alle anderen,
wat werken jullie hard. Ongelofelijk en wat een prachtig resultaat. Zo dapper van jullie allemaal. Morgen alweer de laatste dag. Jullie zullen wel moe zijn. Geniet van deze laatste dag en succes met afronden!

Geplaatst door: Anja Merkus (19 aug. 2015)

Wie is de fotograaf in jullie gezelschap? het zijn steeds hele mooie foto's! Ook van vandaag weer een mooi verslag. Het wordt routine bij ons inmiddels: elke avond om 22:00 even kijken naar het dagverslag. Jullie kunnen tevreden terug kijken morgen op alle klussen die gedaan zijn!Lekker slapen allemaal en Luuk:big hug!

Geplaatst door: Woudstra-fam (19 aug. 2015)

Beste Harm en Willy, Ron en Janny,
Wow!! Wat is er veel werk verzet door de fantastisch groep! Ben erg onder de indruk van wat jullie gedaan hebben. Wat een prestatie ! Wat zal het bijzonder zijn om daar zo met elkaar te zijn. Sterkte met afronden en afscheid nemen! Xxx

Geplaatst door: Mieke Hilvers (19 aug. 2015)

Jullie draaien vanaf nu zeker je handen niet meer om voor een bijbaantje in de bouw of bij een schildersbedrijf. Wat een goed resultaat hebben jullie er neer gezet! 't staat er strak bij. Dik kompliment! Veel plezier morgen in Freedompark en bij de bonte avond.
We verheugen ons al op alle verhalen.
XX voor Charlotte.

Geplaatst door: Barbara van Gijzen (19 aug. 2015)

Haha...ik was te snel...ik zie superleuke foto's verschijnen!
Xxx

Geplaatst door: Ilse Zegers (19 aug. 2015)

Het eind is in zicht maar wat hebben jullie je ingezet zeg. Fantastisch en diep respect. Straatje ligt er strak in Ruben!!

Fijne dag weer morgen!!

Geplaatst door: Berrie (19 aug. 2015)

jullie hebben goed werk geleverd vandaag, een pluim hebben verdiend! Morgen de laatste klusjes. Slaap lekker.

Geplaatst door: Klaas Koelewijn (19 aug. 2015)

Nou nog een laatste dag werken morgen, het wordt weer tijd dat je naar huis komt Tom. Zo'n opgeruimde kamer wordt zelfs saai nu en de koek/snoepkast puilt nog uit, ook daar is jou afwezigheid zichtbaar????. Suc6 en nog veel plezier!

Geplaatst door: Fam. Van Donselaar (19 aug. 2015)

Hoi Harm en Willy, Ron en Janny,

Wat hebben jullie keihard gewerkt met z'n allen en wat is er veel gedaan. Heel leuk ook de muurschilderingen. Hoop dat er voor ons ook nog wat te doen is in oktober.
Sterkte met de laatste loodjes morgen.

Geplaatst door: Nel Haasdijk (19 aug. 2015)

Ha Mir, helaas geen foto's van jullie kinderwerk, maar we horen de verhalen wel als je terugkomt.
Succes allemaal morgen met afronden!
Jullie zijn toppers!
Xxx

Geplaatst door: Ilse Zegers (19 aug. 2015)

Het ziet er allemaal weer geweldig stoer uit! Goed gedaan. En goed volgehouden tot de laatste volle werkdag. Petje af!

Geplaatst door: André en Deborah Lucas (19 aug. 2015)

Reageren?


Oudere berichten

› Einde in zicht (21 aug. 2019)
› De Kloof (20 aug. 2019)
› Super start van de tweede week (19 aug. 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (18 aug. 2019)
› Met z’n allen op safari! (17 aug. 2019)
› Dansfeest! (16 aug. 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (15 aug. 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (15 aug. 2019)
› En nu aan het werk! (13 aug. 2019)
› Dagje toeren (12 aug. 2019)
› de eerste indrukken (11 aug. 2019)
› Op weg naar Johannesburg (11 aug. 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (11 aug. 2019)
› De groep is geland (10 aug. 2019)
› Onderweg (10 aug. 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (9 aug. 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (9 aug. 2019)
› Laatste voorbereiding (7 aug. 2019)
› Verdere voorbereidingen (6 aug. 2019)
› Kosterschool (6 aug. 2019)
› De natuur in Afrika (6 aug. 2019)
› Harmonyschool (2 aug. 2019)
› De kop is er af (1 aug. 2019)
› Weer een stapje verder (30 jul. 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (29 jul. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (8 mrt. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (4 mrt. 2019)
› Spreuk van de maand (23 dec. 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (7 dec. 2018)
› Benefietdiner groot succes (4 nov. 2018)
› Spreuk (25 sep. 2018)
› begroting projectreis 2019 (22 sep. 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (26 aug. 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (10 mei 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (29 mrt. 2018)
› Inschrijving gesloten (2 mrt. 2018)
› Informatieavond groot succes (21 feb. 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (8 feb. 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (20 dec. 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (19 aug. 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (17 aug. 2017)
› 17 aug 2017 (17 aug. 2017)
› 16 aug 2017 (16 aug. 2017)
› 15 aug 2017 (15 aug. 2017)
› 14 aug 2017 (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (13 aug. 2017)
› 12 aug 2017 (12 aug. 2017)
› 11 aug 2017 (11 aug. 2017)
› 10 aug 2017 (10 aug. 2017)
› 09 aug 2017 (9 aug. 2017)
› 08 aug 2017 (8 aug. 2017)
› 07 aug 2017 (7 aug. 2017)
› 06 aug 2017 (6 aug. 2017)
› 05 aug 2017 (5 aug. 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (3 aug. 2017)
› bezoeken van de werklocaties (2 aug. 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (1 aug. 2017)
› Het is bijna zover (27 jul. 2017)
› 25 mei sportief (25 mei 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (14 mei 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (6 apr. 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (25 mrt. 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (20 mrt. 2017)
› Stichting Tien in actie (10 feb. 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (9 okt. 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (2 okt. 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (1 okt. 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (22 apr. 2016)
› Groepsfoto (23 aug. 2015)
› Weer thuis! (22 aug. 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (21 aug. 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (20 aug. 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (19 aug. 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (18 aug. 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (17 aug. 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (16 aug. 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (15 aug. 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (14 aug. 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (13 aug. 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (12 aug. 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (11 aug. 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (10 aug. 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (9 aug. 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (8 aug. 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (3 aug. 2015)
› Nog een paar nachtjes (1 aug. 2015)
› Minder dan 3 weken (20 jul. 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (15 mei 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (10 mei 2015)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (19 sep. 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (2 sep. 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (12 jul. 2014)