Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Projectreis 2017
Geplaatst op: 6 aug. 2017

06 aug 2017

Zondag, 6 augustus 2017

 

Lieve allemaal,

De dag begon zonnig en fris tegelijk. Om 8.00u werden we 'super relaxed' gewekt door Ron. We werden allemaal wakker als zonnetjes. Na het ontbijt gingen we ons klaarmaken voor de kerk. Gelukkig was dit niet ver, de kerk zit op ons terrein en Kobus is de predikant. Een groot deel van de groep heeft met de gemeente het avondmaal meegevierd. Dit was erg bijzonder om mee te maken en dit te delen. Het is niet een grote gemeente, maar ongeveer 20 man. We hebben verschillende opwekkingsliederen gezongen in het Engels en Zuid-Afrikaans. Het was een mooie preek met als boodschap: 'A ship in the harbour is safe, but that's not what it's made for'. De tekst was Spreuken 30: 18-19. De hele dienst was in het Zuid-Afrikaans dus we moesten wel opletten. Na de dienst waren er lekkere hapjes met wat koffie of thee.

Hierna hebben we wat tijd gehad om te zwemmen, spelletjes te doen, lezen en relaxen. Het zwembad is ijskoud. De leiding vindt het maar slecht voor je hart om er zomaar in te springen. Dus de volgende keer maken we netjes onze polsjes nat zodat het hart van de leiding en die van de groep blijft functioneren. Wij hebben het nagevraagd bij Dr. Neil, maar het kan geen kwaad.

Om 14.00u kregen we achtergrondinformatie over HIV en een crisisopvang voor moeders. Dr. Neil van Schalkwijk en zijn vrouw Marie vertelden hierover. Het was erg interessant en goed om onze kennis alvast een beetje bij te schaven.

Hierna was er een moment voor jezelf. Een groot deel van de groep ging een soort bootcamp doen onder leiding van Jurgen en Alied. De rest van de groep was liever lui dan moe.

Om 18.00u hebben we weer voortreffelijk gegeten. Dit keer kregen we spinazie (om sterk van te worden), rijst, kip en heerlijk ijs als toetje.

Morgen gaan we naar de werkplekken en FreedomPark. Nu hebben we nog meer tijd om te relaxen, maar morgen begint het echte werk. We zullen zien hoe het eraan toegaat in het armste deel van Afrika. Het lijkt ons wel confronterend om te zien, maar we hebben er wel zin in. Op Groenfontein merken we weinig van de armoede en is het nog allemaal een beetje onwerkelijk. Het echte Afrika gevoel moet nog komen. Om 5.30u worden we gewekt. Even slikken... Dat wordt vroeg naar bed. Slaaplekker!

 

Heel veel liefs en dikke kus van ons allemaal,

Geschreven door: Groendakkies
Anton Pieter,  Jantine, Lotte, Nina, Rosalie, Niels, Alied, Iris, Janny, Stefan en Paula.

Dit blog is geplaatst door: Harm Brand

Reacties

Ha Jantine, Wat leuk om zo mee te kunnen lezen! En de foto's geven ook een mooie impressie. Zo zien we naast jou toch ook nog andere bekende gezichten :) veel plezier samen en succes met het werk. Lieve groet van ons

Geplaatst door: Fokko Velvis en Mandy Westerhof (7 aug. 2017)

Dank voor het verslag. Wat goed dat jullie het zo fijn hebben met elkaar. Succes morgen. @annely groeten van ons hier allemaal. Goed bezig met je squads! Dikke kus van Luco Brokelman, Jannique Brokelman, Dominique Drenth , Sjoerian Brokelman en Hermen Brokelman.

Geplaatst door: Hermen Brokelman (7 aug. 2017)

Heei Ly, t ziet dr nu al gezellig uit. Deze dag kon je natuurlijk nog lekker chillen. Veel succes en plezier als je aan het werk moet, geniet van je tijd daar. Dikke kus :)

Geplaatst door: Jannique (7 aug. 2017)

Hoi Stefan en Lianne,
Veel werkplezier daar . Ziet er gezellig uit.

Geplaatst door: Anja de Jong (7 aug. 2017)

Wat leuk om te lezen hoe jullie reis van start is gegaan, en vanaf vandaag is het echte werken begonnen! Maar geen zorgen; je krijgt er zoveel mooie dingen voor terug!
Heerlijk herkenbaar ook, dat lekkere eten dat die gastvrouwen op Groenfontijn maken, dat maakt mij hier jaloers!!

O en Juultje, geniet ervan!
Ps: is je snapchat gehackt? Ik krijg fotos van plekken die ik niet in het Afrika landschap thuis plaats... of ben je stiekem helemaal niet mee? ;) Dat zou jammer zijn.

Geplaatst door: Nathalie Hollaar (7 aug. 2017)

gefeliciteerd Kirsten van Senn kus

Geplaatst door: senn de graaf (7 aug. 2017)

lieve papa is het leuk in zuid- Afrika? heb je lekker geslapen? is het daar mooi? ik heb het leuk. dikke kus en knuffel van Senn.

Geplaatst door: Petra Sturrus (7 aug. 2017)

Hii Jantine,
Leuk om het blog te lezen maar vooral de foto's zij leuk om te kijken. Geeft iets van de sfeer weer. Veel plezier en succes!
Groetjes Evelinda

Geplaatst door: Evelinda Schuttel (7 aug. 2017)

Hey Vera,
Wat leuk al die verhalen zo lezen wat je allemaal meemaakt daar in het mooie Afrika! Wat een bijzondere ervaringen zo. Zo Anders als in Nederland, de mensen, cultuur. En wat confronterend soms he al die kleintjes zo zien maar ook zo mooi die stralende koppies en hoe enthousiast en blij ze reageren.Wens je heel veel mooie en bijzondere herinneringen aan deze tijd toe.
Heel veel liefs en geniet ervan.

Geplaatst door: Fam. Schouten Leusden (7 aug. 2017)

Allerliefste papa Pieter.
We missen jou hoor! De foto's waar jij op staat vinden wij het leukst, maar je staar er niet zo vaak op. Wel zagen we jou een soort gek dansje doen? Ook met Stefan en Lianne, daar moesten we een beetje om lachen. Fijn dat alles goed gaat daar!
Silvan is gister gevallen en heeft een schaafwond op zijn been. Je weet hoe dat gaat, voor Silvan is het een oorlogswond en huilt zodra hij zijn been ziet ;-) Hij wilde graag even met jou knuffelen...
Elena wil graag de hele camping aan jou laten zien, er zijn veel dingen die ze samen met jou zou willen doen.

Wij vermaken ons hier goed en kijken uit naar foto's en verhalen van jullie eerste werkdag.
Veel succes en plezier voor jullie allemaal.
En voor jou papa, en voor opa en oma, een dikke kus van ons!
Love you!

Geplaatst door: Elena, Silvan & Merine (7 aug. 2017)

Wat mooi om te lezen hoe jullie het daar hebben. Succes met alles. Lieve groet speciaal voor manon.

Geplaatst door: Rian (7 aug. 2017)

Vanaf morgen gaat dan het echte werk beginnen best spannend. We hopen dat jullie inmiddels w at uit gerust zijn en genoeg energie hebben om aan het werk te gaan. Succes allemaal. Ene Leendert- Jan zie ik nu al dat je aan de was bent gegaan, toch nog niet voldoende meegenomen:) XX

Geplaatst door: Pauline (7 aug. 2017)

Zo te zien en te lezen hebben jullie echt een top tijd daar. Veel succes met het echte werk morgen!

Dikke knuffel van mij aan Thirza (en aan de rest als die dat ook graag willen)

Geplaatst door: Emily Timmer (7 aug. 2017)

Ha die Ruth, veel succes de komende tijd en geniet ervan!

Geplaatst door: Jannie Veurink (7 aug. 2017)

Beste Janny veel plezier daar met de jonge lui. Geniet er maar veel van.

Geplaatst door: Jannie (7 aug. 2017)

Paula. Leuk geschreven Groendakkies. Nu klaar met relaxen, en gas d'r op. Geintje. Hoop mooie dagen gewenst en vooral vele nuttige. Groetjes van de Fam.Anholts

Geplaatst door: Coen Anholts (7 aug. 2017)

Hoiiiii Groendakkies en iedereen! Leuk stukje hebben jullie geschreven! Heel veel plezier met jullie eerste werkdagen! We zijn heel erg benieuwd naar jullie belevenissen en we kijken uit naar de volgende blog! Dikke kus voor Rosalie!

Geplaatst door: Bram & Jolieke (6 aug. 2017)

Lieve Ruth, nu al prachtig om te zien. Enjoy. Liefs van ons allemaal.

Geplaatst door: Sandra de Krijger (6 aug. 2017)

Hey Sander, ziet er goed uit op de foto's. Gave tijd gewenst!

Geplaatst door: Sandra de Krijger (6 aug. 2017)

Leuk die bootcamp, lekker fanatiek meegedaan vermoeden wij. Heel veel plezier morgen als jullie echt op pad gaan. Een lieve knuffel speciaal voor Thirza. Groetjes, Gert en Gerdy

Geplaatst door: Gerdy Dijksterhuis (6 aug. 2017)

Wat ontzettend leuk om te lezen en de foto's te zien. Charlotte, we missen je maar supergaaf om je daar zo lekker tussen de groep te zien. Zelfs muziek gemaakt. Wat een mooie dienst hebben jullie meegemaakt. Een goed begin van deze werkweek. Dikke knuffel voor Charlotte en succes voor iedereen. Groetjes vanaf Terschelling

Geplaatst door: Luuk, Arjanne, Rosalie en Joël (6 aug. 2017)

Gerda en Evert jan en de groep heel veel succes ak week . foto,s zijn indrukwekkend en dat op zo'n afstand

Geplaatst door: monique bakker (6 aug. 2017)

Hee lieve Iris,
Wat leuk om te lezen over je eerste dagen in Zuid-Afrika! We zijn benieuwd wat je zult vinden van de ervaringen in de townships. Heel veel plezier en succes! Knuffel van ons

Geplaatst door: Elise en Esther Ouwejan (6 aug. 2017)

Wat bijzonder om zo mee te kijken erg leuk .Wat zit je er relex bij in de kerk Hedwig ,succes morgen met vroeg opstaan .xxx dribbel Pa ,Ma

Geplaatst door: Frank & Eef de Graaf (6 aug. 2017)

érg leuk om én te lezen én jullie foto's te zien. Zo word je erg betrokken. Zijn reuze benieuwd naar de "echte werkzaamheden" Veel succes Tamara - en alle anderen - daarmee. groetjes. Bert en Mieke

Geplaatst door: bert en mieke eerden (6 aug. 2017)

Wauw! Gaaf om de verslagen te lezen en zo mee te leven! Allen sterkte morgen bij het werk speciaal voor Thim

Geplaatst door: Marcus en Ger (6 aug. 2017)

Hol Marije,
Ik heb net al een heel verhaal geschreven maar het is niet geplaatst - de site denkt vast dat ik een robot ben, hahaha! Dus, overnieuw typen...
Leuk om de foto's te zien en eerste berichten te lezen, dan wordt het voor ons ook wat werkelijker dat je nu duizenden kilometers bij ons vandaan bent. Het ziet er heel gezellig uit allemaal! En morgen dan het echte werk. Ik ben heel benieuwd wat jullie morgen allemaal te zien zullen krijgen en wat voor contacten jullie dan met de mensen hebben. Laat je handen maar flink wapperen en geef de kinderen veel liefde!
Hier thuis is het erg wennen nu er 4 kinderen op pad zijn. Gelukkig zijn je broers ook allemaal goed aangekomen op hun plaats van bestemming. Gelukkig voor ons komt David woensdag al weer terug, hahaha!
Veel liefs van papa, mama en Tijmen

Geplaatst door: Kees en Sandra Schalk (6 aug. 2017)

Hey Aniek en de andere ik hoop dat je in Afrika een leuke tijd hebt ik hoop dat je plezier hebt met je vrienden en de begeleiding ik hoop dat je de mensen die het moeilijk daar hebben goed kan helpen en dat je belangrijk mag zijn voor de mensen die het echt nodig hebben ik hoop dat je geniet en een hele fijne leuke tijd wat je van God krijgt veel plezier nog in Afrika, Ik hou van je
Groeten Coen

Geplaatst door: Coen van de water (6 aug. 2017)

Veel succes bij het werk deze week!

Geplaatst door: Erik & Henriëtte (6 aug. 2017)

Wat fijn om jullie uitgebreide verslag van vandaag weer te lezen, én om jullie te zien via de mooie foto's. Zo kunnen we op afstand goed met jullie meeleven. Zo FIJN!!! Vandaag was het nog een heerlijke rustdag voor jullie, morgen gaat het échte werk beginnen. Heel veel succes allemaal!
Straks lekker slapen en dan morgen vroeg op! Je kan het!

Voor Amber speciaal een drukkie :)

Geplaatst door: Jaap en Alida (6 aug. 2017)

Groendakkies, wat een uitgebreid verslag van deze dag, top! Mooie foto's, zo genieten we mee! Voor morgen sterkte bij al jullie plannen! Nog een vraagje: Willen jullie allemaal hard zingen voor Kirsten, ze is gewend dat al haar broers, zussen, zwagers, schoonzussen, neefjes en nichtjes dat doen, dus ga je gang met z'n allen!
Felicitaties voor jou, Kirsten en jou Arnold❤️

Geplaatst door: Willy de Graaf (6 aug. 2017)

Beste allen,
Welkom in Zuid Afrika, het land van Shaka Zulu en van Madiba. Het Afrikaanse continent heeft een rijke historie en hopen dat jullie na deze reis onder de indruk van de veelzijdigheid van Zuid Afrika en van het continent Afrika zullen zijn.

Ruth, geniet van de tijd daar en hopelijk zullen er meer reizen naar Afrika volgen.

Geplaatst door: John Ayide (6 aug. 2017)

Mooi verslag! Lekker slapen vannacht en morgen heel veel plezier en ook sterkte als de kwetsbaarheid van het land zichtbaar wordt. Xxx

Geplaatst door: De Nielandjes (6 aug. 2017)

Beste mensen en lieve Alied, mooi om zo met elkaar de week te beginnen. En een bootcamp onder leiding van Alied lijkt ons zwaarder dan het werk dat morgen wacht... Groeten ook aan jou, Florien. Fijn dat je ouders beiden weer terug zijn in Nederland. Zegen op jullie reis en werk toegewenst

Geplaatst door: Joost en Hanneke (6 aug. 2017)

Lieve Jantine, mooi om je zo relax te zien zitten lezen. Het weekend lekker bijgekomen van de reis, en morgen begint het echte werk. Dikke kus van je kleine broertjes en natuurlijk ook van ons

Geplaatst door: Gerina de wit (6 aug. 2017)

He lieve Ier!

Klinkt als een hele mooie dag! Lekker dat de kerk op het terrein zit, scheelt weer reizen:).
De foto's zien er weer goed uit, heerlijk om te zien en van deze afstand mee te genieten.
Fijn dat jullie deze rustige start hebben kunnen maken, morgen zal best een pittige dag worden. Weer nieuwe indrukken en zoals jullie zelf al zeggen zal al die armoede ook best confronterend zijn.
Deel maar veel van je liefde uit en als je knuffels op zijn, gebruik je de mijne maar :), ik stuur ze wel naar je op.

Succes lieve allemaal! Ik kijk uit naar jullie volgende verslag!
Drukkie!

Geplaatst door: Myrthe (6 aug. 2017)

Beste allemaal en in het bijzonder Charlotte,

Ziet er allemaal goed uit, morgen gaat het echt beginnen, veel succes! (Ook met om 5.30 uur opstaan...)

Geplaatst door: Cindy en Mark Dunsbergen (6 aug. 2017)

Haha wie zegt dat dat slecht voor je hart is Janny zeker?
Doen jullie Neil en Marie de hartelijke groeten?

Geplaatst door: De Bremannetjes (6 aug. 2017)

Hoi Rosalie en alle anderen. Weer een mooi verslag van jullie tweede dag. Ik ben benieuwd of de werkhandschoenen morgen al van pas komen. Gezien het tijdstip zeker. Succes!

Geplaatst door: Berrie Gillot (6 aug. 2017)

Lieve allemaal, wat een mooie beelden krijgen we weer van jullie! Er straalt een goede sfeer van af. Bijzonder om te zien!
Een goede start voor morgen toegewenst. Zijn erg benieuwd naar de indrukken van morgen. Dikke knuffel voor jou Thim van ons❤️ Een lieve groet aan allen en slaap lekker vannacht

Geplaatst door: Erna (6 aug. 2017)

Veel succes allemaal morgen, de eerste echte werkdag, een dikke knuffel voor Annely.

Geplaatst door: Janny en Theo Burgler ( oma/opa van Annely) (6 aug. 2017)

Lieve Aniek en de rest, wat heerlijk om op deze manier een teken van leven te krijgen en ontzettend leuk om de verhalen te lezen. Morgen begint het echte werk, ben heel benieuwd hoe je dat gaat ervaren. Succes met het vroege opstaan.
Dikke kus van ons.

Geplaatst door: Alwin en Agnes van de Water (6 aug. 2017)

Fijn dat jullie aangekomen zijn en je vermaken op Groenfontein!
Veel succes morgen met opstaan, weet dat het niet meevalt altijd haha
Hoe was de bootcamp en het zwembad Hed? ;)

Groeten Milan en de rest van Fam. de Graaf

Geplaatst door: Milan (6 aug. 2017)

Speciale knuffel voor Ruth!

Geplaatst door: Gerlinde (6 aug. 2017)

hoi Aniek..
ik lees wel dat het heel gezellig is, ik lees alle blogs van jullie en bekijk de foto's.
ik hoop dat je het naar je zin hebt om allemaal kinderen te helpen.
een hele dikke drukkie

svennie love you

Geplaatst door: sven van de water (6 aug. 2017)

Prachtige impressie van jullie tweede dag!❤️ Bijzondere dienst met een mooi thema, jullie boot is niet uitgevaren maar jullie vliegtuig is wel uitgevlogen....
De foto's stralen een goede sfeer uit!
We bidden voor jullie en leven mee, dat jullie morgen een goede start mogen hebben, kan me zo voorstellen dat het nu nog steeds een beetje onwerkelijk lijkt. Alle goeds voor iedereen en slaap lekker straks!

Geplaatst door: Gerlinde (6 aug. 2017)

Lieve mensen, Kirsten in het bijzonder, leuk om weer wat van jullie te lezen. Zo te zien hebben jullie een prima dag gehad. Hoe beviel de bootcamp Kirsten? Heel veel succes morgen als het echte werk gaat beginnen en voor Kirsten ook een fijne verjaardag! Ik hoop dat de postduif niet verdwaald is.. grts en liefs

Geplaatst door: Rutger Outshoorn (6 aug. 2017)

Veel succes morgen met werken! En Tamara, ik mis je heel erg!
Dikke knuffel voor jou van mij X

Geplaatst door: Eva Brandemann (6 aug. 2017)

Bedankt allemaal voor de update. Bijzonder om mee te maken. Succes morgen als jullie aan de slag gaan.

Geplaatst door: Eddy en Margreet (6 aug. 2017)

Succes morgen, bij het opstaan en als jullie aan het werk gaan!

Geplaatst door: Ruth Brandemann (6 aug. 2017)

Het Afrikaans gevoel zal toch wel een béétje komen met apen in de 'tuin'? Wij moeten het doen met eekhoorns. Succes morgen met jullie toer. Hopelijk ook al een beetje werken!? Welterusten!

Geplaatst door: Eric (6 aug. 2017)

Oudere berichten

› Resultaat van 2 weken hard werken (23 aug. 2019)
› Een waardig afscheid (22 aug. 2019)
› Einde in zicht (21 aug. 2019)
› De Kloof (20 aug. 2019)
› Super start van de tweede week (19 aug. 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (18 aug. 2019)
› Met z’n allen op safari! (17 aug. 2019)
› Dansfeest! (16 aug. 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (15 aug. 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (15 aug. 2019)
› En nu aan het werk! (13 aug. 2019)
› Dagje toeren (12 aug. 2019)
› de eerste indrukken (11 aug. 2019)
› Op weg naar Johannesburg (11 aug. 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (11 aug. 2019)
› De groep is geland (10 aug. 2019)
› Onderweg (10 aug. 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (9 aug. 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (9 aug. 2019)
› Laatste voorbereiding (7 aug. 2019)
› Verdere voorbereidingen (6 aug. 2019)
› Kosterschool (6 aug. 2019)
› De natuur in Afrika (6 aug. 2019)
› Harmonyschool (2 aug. 2019)
› De kop is er af (1 aug. 2019)
› Weer een stapje verder (30 jul. 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (29 jul. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (8 mrt. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (4 mrt. 2019)
› Spreuk van de maand (23 dec. 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (7 dec. 2018)
› Benefietdiner groot succes (4 nov. 2018)
› Spreuk (25 sep. 2018)
› begroting projectreis 2019 (22 sep. 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (26 aug. 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (10 mei 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (29 mrt. 2018)
› Inschrijving gesloten (2 mrt. 2018)
› Informatieavond groot succes (21 feb. 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (8 feb. 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (20 dec. 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (19 aug. 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (17 aug. 2017)
› 17 aug 2017 (17 aug. 2017)
› 16 aug 2017 (16 aug. 2017)
› 15 aug 2017 (15 aug. 2017)
› 14 aug 2017 (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (13 aug. 2017)
› 12 aug 2017 (12 aug. 2017)
› 11 aug 2017 (11 aug. 2017)
› 10 aug 2017 (10 aug. 2017)
› 09 aug 2017 (9 aug. 2017)
› 08 aug 2017 (8 aug. 2017)
› 07 aug 2017 (7 aug. 2017)
› 06 aug 2017 (6 aug. 2017)
› 05 aug 2017 (5 aug. 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (3 aug. 2017)
› bezoeken van de werklocaties (2 aug. 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (1 aug. 2017)
› Het is bijna zover (27 jul. 2017)
› 25 mei sportief (25 mei 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (14 mei 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (6 apr. 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (25 mrt. 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (20 mrt. 2017)
› Stichting Tien in actie (10 feb. 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (9 okt. 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (2 okt. 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (1 okt. 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (22 apr. 2016)
› Groepsfoto (23 aug. 2015)
› Weer thuis! (22 aug. 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (21 aug. 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (20 aug. 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (19 aug. 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (18 aug. 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (17 aug. 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (16 aug. 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (15 aug. 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (14 aug. 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (13 aug. 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (12 aug. 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (11 aug. 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (10 aug. 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (9 aug. 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (8 aug. 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (3 aug. 2015)
› Nog een paar nachtjes (1 aug. 2015)
› Minder dan 3 weken (20 jul. 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (15 mei 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (10 mei 2015)
› 2 fantastische avonden. Benefiet diner groot succes (11 apr. 2015)
› Baby, kinderkleertjes (25 mrt. 2015)
› Brei les (26 dec. 2014)
› Koop jij wel eens in een webwinkel? (23 dec. 2014)
› Sponsoren via jouw aankopen in een webwinkel (6 dec. 2014)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (19 sep. 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (2 sep. 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (12 jul. 2014)