We kijken terug op 2 zeer geslaagde avonden. Van de gasten hoorden we dat ze enorm hebben genoten: lekker gegeten, een enthousiaste bediening en gezelligheid! De deelnemers aan de projectreis hebben zich één of twee avonden ook helemaal gegeven: in de voorbereiding, in de ontvangst, in het klaarmaken van de maaltijd, het serveren, het afwassen en het opruimen. De 2e avond hebben ze zelfs al gekeken naar procesverbeteringen en deze toegepast: hoe kunnen we het nog beter laten verlopen en de gasten een nog fijnere avond geven. Top gedaan allemaal! En dan te bedenken dat vrijwel niemand van de deelnemers ooit een restaurant heeft gerund, maar in 2 dagen tijd is dat toch maar mooi even gelukt! We hebben op 2 avonden 178 gasten een fijne avond mogen bezorgen!
De totale netto opbrengst van deze twee avonden voor het project is bijna € 3.750,- en daar hopen we in Z.A. volgend jaar veel voor te kunnen doen! Dank aan al onze sponsors voor deze avond: de gasten die we hebben bediend, maar ook “op de achtergrond” degenen die bijv. vis, vlees, servies, bestek en tafelkleden hebben gesponsord. Dank jullie wel!
Tijdens de voorbereiding van de avond en tijdens het eten zijn er de nodige foto’s gemaakt. Hieronder een selectie om nog even na te genieten. Veel kijkplezier!