Stichting Tien

Stichting Tien

Project: Vrijwilligersreis 2017
Geplaatst op: 3 aug. 2017

nog 1 nachtje slapen en dan...

Vanmorgen vroeg hebben we eerst de nieuwe school in Koster bezocht. Hierover zal ik nog schrijven in een blog met foto's bij het fonds Kosterschool. 

Daarna werkmaterialen gehaald bij de NWK (een soort Welkoopwinkel) Daarna simkaarten gekocht voor de telefoons en beltegoed bij de benzinepomp. Dat duurde ook minstens 10 minuten voordat we daar weer weg konden. O ja, ook nog bij de apotheek geweest. 

Toen zijn we op bezoek geweest bij vrienden en 's middags hebben we Kinderzorg bezocht.  Dit was echt leuk, we gaan hier mooie dingen doen. Maar dat zulle jullie volgende week wel zien. 

Na dit bezoek naar de Builders, een super grote bouwwinkel. En daar voor 10 duizend Rand ingekocht. Maar we hebben nu alles om de eerste dagen te kunnen werken. Nou ik heb er zin in. En dat geldt ook janny, Harm en Willy hoor.

Ik denk dat de meeste deelnemers deze blog pas lezen als ze in Afrika zijn, dus ik denk dat het wel leuk is als de supporters alvast een reactie plaatsen, dan kunnen we die zaterdag al laten lezen.

We hopen en bidden dat ze een goede vlucht mogen hebben en veilig landen in Johannesburg.

Tot de volgende blog.

De kwartiermakers: Ron, Janny, Harm en Willy.

   

 

Dit blog is geplaatst door: Ron beheerdersaccount

Reacties

Wat fijn dat jullie veilig aangekomen zijn!! Veel succes daar, eerst maar bijkomen vd reis en wennen daar! Groetjes en speciale groetjes voor Juliette!!

Geplaatst door: Walenka Hollaar (5 aug. 2017)

Jullie eerste dag in Zuid-Afrika is gestart! Na een lange reis en een kort nachtje vast even wennen.. Allemaal een hele goede en mooie tijd toegewenst!! En voor Tamara een dikke knuffel X

Geplaatst door: Ruth Brandemann (5 aug. 2017)

Hallo Kurvinkjes!

Fijn dat je goed bent aangekomen Pieter!
En (o)pa van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!
Succes voor jullie allemaal!
Groetjes van Rolf & Joanne, Noa Senne en Elim

Geplaatst door: Rolf en Joanne (5 aug. 2017)

Via de flight radar kwam het bericht sneller dan jullie waren geland! Leuk voor belangstellende op de terugreis ( al moet je daar nu nog even niet aan denken =) ) om op internet de vlucht klm592 te volgen. Veel succes met het werken in Gods koninkrijk. Geniet ook daar van wat God gemaakt heeft tijdens zijn schepping! Beam Gods love to everyone!

Veel zegen toegewenst!

#team-thi

Geplaatst door: Thijs van Beek (Tirza) (5 aug. 2017)

We hopen dat jullie veilig aangekomen zijn in Rustenburg. We wensen jullie twee geweldige weken toe in zuid Afrika. Lourens, speciaal voor jou een knuffel vanuit Nederland. Ga met God!

Geplaatst door: Kees en Wietske van Luijk (5 aug. 2017)

Fijn dat jullie inmiddels zijn aangekomen en de Zuid Afrikaanse zonsopkomst hebben gezien ( of niet?). Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd daar en zien uit naar alle berichten die volgen.

Geplaatst door: Janny en Theo Burgler (oma en opa van Annely) (5 aug. 2017)

Fijn dat jullie inmiddels zijn aangekomen en de Zuid Afrikaanse zonsopkomst hebben gezien ( of niet?). Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd daar en zien uit naar alle berichten die volgen.

Geplaatst door: Janny en Theo Burgler (5 aug. 2017)

Veel plezier en succes allemaal, geniet ervan! Fijn om te horen dat jullie veilig geland zijn :)

Geplaatst door: Laurie (5 aug. 2017)

Wat heerlijk, jullie zijn veilig aangekomen. Daar zijn we dankbaar voor. Wij zijn zo benieuwd naar jullie eerste indrukken van Afrika. Geniet ervan! Gods zegen en liefde voor jullieX

Geplaatst door: Gerard en Anneke (4 aug. 2017)

Lieve allemaal en speciaal Niels,

Geniet van alle ervaringen die jullie op doen tijdens deze bijzondere werkvakantie.
We zijn erg benieuwd en lezen graag alle blogs.
Wij wensen jullie allemaal Gods zegen toe.

Lieve groeten van Dick, Margriet, Rick, Mart, Jesse &Levi.

Geplaatst door: Dick de Wit (4 aug. 2017)

Lieve Syl,

Eindelijk is het dan zover! Geniet en maak er wat moois van!
Veel liefs!!

Geplaatst door: Jannie (4 aug. 2017)

Lieve Aniek en al je reisgenoten, vol spanning hou ik de site van luchthaven Johannesburg in de gaten of je al geland bent. Ben zo benieuwd hoe je het gehad hebt zo lang in de lucht. Gods zegen voor alles wat je/jullie mogen doen en we kijken uit naar de verhalen!
Liefs van ons allemaal.

Geplaatst door: Alwin en Agnes van de Water (4 aug. 2017)

Hee Suzanne en alle anderen, wat een reis hebben jullie achter de rug. Nu acclimatiseren en heel erg genieten! Heel veel plezier met elkaar en succes voor alle begeleiders. God is erbij.
We hopen snel iets van je te horen Suus, dikke knuffel van ons.

Geplaatst door: Mark en Ellen Niewold (4 aug. 2017)

Beste allemaal, we wensen jullie allemaal een goede tijd in Afrika. Gods zegen toegewenst op alles wat jullie gaan ondernemen! Veel plezier ook! Speciaal voor Sander: dikke knuffel!

Geplaatst door: Cees en Annet (4 aug. 2017)

We volgen jullie op de voet. We zijn heel benieuwd naar hoe de vliegreis was!

Geplaatst door: Wouter en Karin (4 aug. 2017)

Lieve papa, als je dit leest ben je al in Zuid-Afrika. We hopen dat je een goede reis hebt gehad! Is het mooi daar? We zijn erg benieuwd naar de foto’s en verhalen! Veel plezier!
Dikke kus en knuffel van Senn, Ferre en Anita
(ps. De beachers hebben met 2-1 gewonnen;))

Geplaatst door: Senn, Ferre en Anita de Graaf (4 aug. 2017)

Lieve allemaal en in het bijzonder Manon. Nu nog onderweg we hopen opeen goede aankomst. Heel plezier tijdens jullie prachtige reis. Dat jullie werk daar tot zegen mag zijn.

Geplaatst door: Inez (4 aug. 2017)

Lieve papa en mama , opi en omi
Als jullie dit lezen zijn jullie na een lange reis veilig aangekomen! Voor paps vast een hoop herkenning en voor jou mama een hoop nieuwe indrukken! Ga ervan genieten en heb ook veel plezier!!
Hele dikke drukkie van ons 4tjes

Geplaatst door: Rohila Keizer-van de Lagemaat (4 aug. 2017)

Allemaal een goede, opbouwende en gezegende tijd toegewenst in Zuid-Afrika. En dat jullie zelf ook tot zegen mogen zijn! En speciaal voor Joëlle: Geniet ervan!

Geplaatst door: Erik & Henriëtte ten Napel (4 aug. 2017)

Na een lange voorbereiding is het nu zo ver. Jullie zitten nog hoog in de lucht als ik dit schrijf, maar als het goed is lezen jullie dit in Z. A.
We wensen jullie als groep een heel fijne tijd toe, waarin jullie mooi werk voor de medemens mogen doen. Wij wensen jullie Gods zegen op jullie werk en een fijne tijd in Afrika. Ook de begeleiders wensen wij dit toe. leuk om de eerste foto's van het werk te zien. Heel veel plezier

Geplaatst door: Gerina de Wit (4 aug. 2017)

Lieve Iris, je bent er!!!!! Baie dikke drukkie en geniet van al die eerste indrukken. Ek is lief vir jou! Liefs van Truus

Geplaatst door: Thirza (4 aug. 2017)

Lieve Rosalie en natuurlijk alle anderen ook. We hopen dat je veilig aangekomen bent en kunt bijkomen van de reis. We wensen jullie allemaal twee hele mooie weken toe. Groetjes, André en Deborah

Geplaatst door: Deborah Lucas (4 aug. 2017)

Lieve Rosalie. Ik hoop dat jullie een hele mooie en goede tijd mogen hebben daar. Heel veel succes met alles wat jullie gaan doen. Lieve groet van oma.

Geplaatst door: Hennie Gillot (4 aug. 2017)

Heel veel plezier Sander! Ga met God!

Geplaatst door: Sophieke en Jan Willem (4 aug. 2017)

Heel veel plezier Sander! Ga met God!

Geplaatst door: Sophieke en Jan Willem (4 aug. 2017)

Lieve Iris en allemaal,
Inmiddels zit jij hoog in de lucht; we volgen jullie vlucht op de site (flightaware). Als je dit leest zijn jullie veilig aangekomen op jullie bestemming in Zuid-Afrika! (Besef je al dat je daar nu écht bent?!) We gaan jullie volgen en zijn benieuwd naar alle belevenissen!
Iris; knuffel voor jou! Hartelijke groet voor de rest!

Geplaatst door: Germartha van Hoek (moeder van Iris) (4 aug. 2017)

Lieve Nynke, een rare gewaarwording, gisteren was je nog bij ons en nu zit je al in de lucht. We bidden voor een behouden vlucht en veilige aankomst, Knuffel van opa en oma.

Geplaatst door: j.k.w.kraaijeveld (4 aug. 2017)

Geland Alied? Na de vroege uitzwaaisessie zitten jullie nu hoog in de lucht. Tijd om te kletsen en te relaxen na alle voorbereidingsstress. Het team in ZA staat klaar met alles wat jullie nodig hebben. Een fijn idee, zo kunnen jullie met liefde het werk straks oppakken. Ga met God. We kijken uit naar de foto's!

Geplaatst door: Joost en Hanneke Smit (4 aug. 2017)

Goede reis en heel veel plezier allemaal! Dikke knuffel voor Annely! We love you!

Geplaatst door: Bertil, Linda, Lucas en Loïs (4 aug. 2017)

Zo, uitgezwaaid, nu echt op pad. Goed en mooi verblijf onder Gods zegen, knuffels voor de Graafjes

Geplaatst door: Willy de graaf (4 aug. 2017)

Ik wens je een hele mooie tijd Paula ❤️

Geplaatst door: Annet van Duijn (4 aug. 2017)

Allemaal (en even speciaal voor Manon) een hele goede tijd gewenst! Succes met het mooie werk en delen vanuit het hart!

Geplaatst door: Ina Nieland (4 aug. 2017)

Hee Juultje, goede reis gehad? Ik kan me nog goed herrineren hoe leuk het was om een reactie te lezen van thuis, dus bij deze de eerste voor jou :)
Ik wens je heel veel plezier en hoop dat je een heleboel mooie mensen mag ontmoeten en iets voor ze kunt betekenen samen met je groep. Ik kijk uit naar de foto's :)

Geplaatst door: Nathalie Hollaar (4 aug. 2017)

We wensen jullie heel veel plezier met elkaar en heel veel mooie ervaringen daar ! Nu al benieuwd naar alle verhalen Annely ❤️
Liefs van Hermen en Sjoerian , Jannique en Do en Luco

Geplaatst door: Sjoerian ( moeder van Annely) (4 aug. 2017)

Allemaal een fijne en bijzondere tijd gewenst! ❤️

Geplaatst door: Gerlinde Ayide (3 aug. 2017)

Als jullie dit lezen zijn jullie veilig aangekomen, spannend hoor ! We leven met jullie mee en bidden voor jullie! Veel zegen én een hele fijn tijd in Afrika toegewenst!!

Geplaatst door: Jaap en. Alida, ouders van Amber (3 aug. 2017)

Lieve allemaal, hebben jullie een goede reis gehad en een 'happy landing'? Nu even acclimatiseren en de omgeving op je in laten werken. Wat een prachtig land is het toch he, ZA? Vanuit NL wensen we jullie een goede start toe! Veel plezier en succes met jullie werk! En voor Rosalie; speciaal voor jou een dikke kus! Ciao, Ciao vanuit Italië

Geplaatst door: Jolieke van der Steen (3 aug. 2017)

Wij gaan nu snel naar bed, want weer heel vroeg op! Een geZegende reis toegewenst, heel veel plezier met elkaar.

Geplaatst door: Gerdy Dijksterhuis (3 aug. 2017)

Reageren?


Oudere berichten

› Einde in zicht (21 aug. 2019)
› De Kloof (20 aug. 2019)
› Super start van de tweede week (19 aug. 2019)
› Zondag is rustdag met voldoende ruimte voor ontspanning....... (18 aug. 2019)
› Met z’n allen op safari! (17 aug. 2019)
› Dansfeest! (16 aug. 2019)
› Een mooie dag en lekker warm (15 aug. 2019)
› EEN DAG VOL AVONTUREN (15 aug. 2019)
› En nu aan het werk! (13 aug. 2019)
› Dagje toeren (12 aug. 2019)
› de eerste indrukken (11 aug. 2019)
› Op weg naar Johannesburg (11 aug. 2019)
› Eerste nacht Groenfontein (11 aug. 2019)
› De groep is geland (10 aug. 2019)
› Onderweg (10 aug. 2019)
› Alternatieve vlucht voor de groep (9 aug. 2019)
› Vlucht naar Johannesburg terug naar Amsterdam (9 aug. 2019)
› Laatste voorbereiding (7 aug. 2019)
› Verdere voorbereidingen (6 aug. 2019)
› Kosterschool (6 aug. 2019)
› De natuur in Afrika (6 aug. 2019)
› Harmonyschool (2 aug. 2019)
› De kop is er af (1 aug. 2019)
› Weer een stapje verder (30 jul. 2019)
› Nog 11 nachtjes slapen (29 jul. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika deel 2 (8 mrt. 2019)
› Voorbereidingen in Zuid-Afrika (4 mrt. 2019)
› Spreuk van de maand (23 dec. 2018)
› Wijnand's Auto Service sponsor van de kerstbrodenactie (7 dec. 2018)
› Benefietdiner groot succes (4 nov. 2018)
› Spreuk (25 sep. 2018)
› begroting projectreis 2019 (22 sep. 2018)
› Inzameling baby en kinderkleding tot leeftijd 20 jaar (26 aug. 2018)
› Koningsdag in Harderwijk (10 mei 2018)
› Selectie nadert hoogtepunt (29 mrt. 2018)
› Inschrijving gesloten (2 mrt. 2018)
› Informatieavond groot succes (21 feb. 2018)
› vragenlijst voor de inschrijving (8 feb. 2018)
› Meisje van 15 met kindje wordt geholpen, help jij mee? (20 dec. 2017)
› Terug in Nederland en de projectleider...... (19 aug. 2017)
› Laatse dag én het totale resultatenoverzicht. (17 aug. 2017)
› 17 aug 2017 (17 aug. 2017)
› 16 aug 2017 (16 aug. 2017)
› 15 aug 2017 (15 aug. 2017)
› 14 aug 2017 (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 vervolg (14 aug. 2017)
› 13 aug 2017 (kort) (13 aug. 2017)
› 12 aug 2017 (12 aug. 2017)
› 11 aug 2017 (11 aug. 2017)
› 10 aug 2017 (10 aug. 2017)
› 09 aug 2017 (9 aug. 2017)
› 08 aug 2017 (8 aug. 2017)
› 07 aug 2017 (7 aug. 2017)
› 06 aug 2017 (6 aug. 2017)
› 05 aug 2017 (5 aug. 2017)
› nog 1 nachtje slapen en dan... (3 aug. 2017)
› bezoeken van de werklocaties (2 aug. 2017)
› Voorbereiden betekenen ook.... (1 aug. 2017)
› Het is bijna zover (27 jul. 2017)
› 25 mei sportief (25 mei 2017)
› Ontspanning in Zuid-Afrika (14 mei 2017)
› Volleybal 29 april 2017 (6 apr. 2017)
› Benefietdiner 24 maart 2017 (25 mrt. 2017)
› van Vlastuin brengt de groep naar Schiphol (20 mrt. 2017)
› Stichting Tien in actie (10 feb. 2017)
› Benefietdiner op 6 en 7 oktober 2016 (9 okt. 2016)
› Benefietdiner 6 en 7 oktober groot succes (2 okt. 2016)
› Hulpje van Sinterklaas (1 okt. 2016)
› Aanmeldingsregels voor reis 2017 iets aangepast (22 apr. 2016)
› Groepsfoto (23 aug. 2015)
› Weer thuis! (22 aug. 2015)
› 21 aug. 2015 (vr) (21 aug. 2015)
› 20 aug. 2015 (do) (20 aug. 2015)
› 19 aug. 2015 (wo) (19 aug. 2015)
› 18 aug. 2015 (di) (18 aug. 2015)
› 17 aug. 2015 (ma) (17 aug. 2015)
› 16 aug. 2015 (zo) (16 aug. 2015)
› 15 aug. 2015 (za) (15 aug. 2015)
› 14 aug. 2015 (vr) (14 aug. 2015)
› 13 aug. 2015 (do) (13 aug. 2015)
› 12 aug. 2015 (wo) (12 aug. 2015)
› 11 aug. 2015 (di) (11 aug. 2015)
› 10 aug. 2015 (ma) (10 aug. 2015)
› 9 aug. 2015 (zo) (9 aug. 2015)
› 8 aug. 2015 (za) (8 aug. 2015)
› Volg de belevenissen van de groep leerlingen van de Guido de Brès (3 aug. 2015)
› Nog een paar nachtjes (1 aug. 2015)
› Minder dan 3 weken (20 jul. 2015)
› Sport- en spelmiddag 14 mei 2015 (15 mei 2015)
› BBQ-teambuilding leiding (10 mei 2015)
› Eerste bijeenkomst deelnemers Projectreis 2015 (19 sep. 2014)
› De acties gaan starten. Heeft u een klus? En heeft u al een jubileumfotoboek? (2 sep. 2014)
› Groepssamenstelling bekend. Voorbereiding is begonnen (12 jul. 2014)